12.Hafta Yalova Engelliler - GALATASARAY

O zaman şu kitle hiç bozulmasın, ekstrem durumlar dışında. Başka bir işim olmadığı halde maça gelmez isem, fenerli olayım. Bu kadar da büyük laf ediyorum, bir diğer maçta görüşmek üzere Şamil abi, emeklerin çok büyük.
 
Deplasmana söz vermiyim de burda ki her maça gelicem gelemezsem(özel neden hariç) siz belirlersiniz cezamı :) Seviyoruz seni Şamil reis. Herkes yazmış bende yazıyım dedim :)
 
Valla süper maçtı. Şamil reyiz de günün en renkli adamıydı kesinlikle. Gelmeyen pişman olurdu görse :)
 
Bu arada Ali Erdem kardeşimize teşekkür ediyorum.

Maça gelirsek tek birşey diyeceğim bunca yıldır maç izliyorum ben bu kadar alenen kesen Hakemler yemin ediyorum görmedim ayıp ya resmen hakemleri yendik bu gün.

Başka ne derseniz Özgür'ün 3 4 bloğu ve İsmail'in Hücüm ribaundları, ve hepsinin tarifsiz özverisi.
 
Özgür cidden aşmış bu işi. Böyle sahada fersah fersah belli ediyor kendisini. Özgür'ü de ilk savunmada farkettim. İlk dikkatimi çektiğinde arkası savunduğu adama dönüktü ve birden sandalyeyi döndürüp adama baktı tip tip. Üstüne oynadı adamın resmen. Favori oyuncum artık kendisi :)
 
Bu arada Yıldız TEK, İTÜ her zamanki gibi salondaki yerlerini aldılar tribün onlarla beraberken çok güzel gerçekten. Hepsine ne kadar teşekkür etsem, etsek az taraftarlık dersi veriyorlar onları üzenler utansınlar. Bitanesiz yahu, o kadar.
 
kullanıcı adı problemiyle giremedim uzun bir süredir yeni foruma, okuyorum, ismin geçiyor cevap yazamıyorum.. garip bi durumdu benim için..

yalova'da bir salon ve içerideki yüzlerin hepsi tanıdık.. 3- 5 kişi değil üstelik onlarca kişi.. özel araçlarla gelenler, minibüslerle gelenler, deniz otobüsüyle gelenler.. bir çok kelimeyle yazılacak onlarca cümle varken tek birşey geliyor aklıma.. "o yüzleri görmeyi seviyorum.."

bu arada hiç farkettiniz mi, feribottan yalova'ya giden 12 km'lik yolda ne kadar çok alkollü içecek satan yer var, takdir ettim hepsini, hepside güzel adamlar, güzel muhabbetleri var..
 
Son trend Şamil Turançiftçi. :)

Şu sıralar göçebe yaşam tarzından dolayı pek nete giremiyorum, ortalarda yokum ama Şamil ile görüşme fırsatım oldu çok kez. Sağolsun evinde misafir etti beni. Pazar sabahı da onlardaydım. Sabah kalkınca arkadaşlarının Şamil nerede sorusuna Yalova'ya Tekerlekli Sandalye maçına gitti cevabım üzerine yüzlerindeki tebessüm her şeyi anlatıyordu aslında. Helal olsun Şamil'e ve peşindeki genç kardeşlerimize. :)
 
Şamil Turançiftçi:O bir fenomen.Simit ve çay olmak üzere karnımızı doyurdu saolsun.Aman pastayı unutmayayım.
Burak Eyvel:Organizasyon fikrini ortaya atan ve çaba gösteren kardeşimiz.Sakın geç kalma olmasın he diyerek saat tam 12 de gelmiştir.Salon hariç heryerde bağırmıştır.
Mahir Seyhan:Tribün sohbetlerinde çok ilginç konular paylaştı bizimle.İdo biletleri ayarlaması için teşekkürler.
Emre Doğan:Yeni tanıştığım ve çok samimi bulduğum kişilik.
Okan Alaşalvaroğlu:Simit taşıma ve maç skoru hatırlatma görevi verilen kişi
Furkan Şenbabaoğlu:Öncelikle ödevime yardım ettiği için teşekkürler.Hakemler ondan korksun :D
Ali Erdem Güntepe:Ev sahibine bizi gezdirdiği için teşekkürler.
Arca Yıldırım:Her hareketi çok önemli bir done.Barışmamız dileğiyle :D
Can Sarıtaş:Trabzon-Kayseri maçı 3-3 olunca +7 oynadık Saldır Trabzon diyerek beni gülme krizine sokmuştur :D
ve unutmadan Onur Uncu:İyiki doğdu da pasta yedik :D
 

Üst