Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Büyük ihtimal geliyorum am yarın kesinleşecek onun için kesinleştiğinde yazarız ismimi yarın . Erdem pm ile numaranı atabilir misin bana çünkü İzmitten yapacağım gelişi ve birinin bana salona nasıl geleceğimi filan anlatması lazım Hatta orda buluşursak feribotu bile karşılarız. PM'ini bekliyorum dostum şamil reyiz de kahvaltı hakkımı dönüşte ısmarlar akşam yemeği olarak bu arada feribotta bi porsiyon su böreği 10 lira arkadaşlar. Reyize çok yüklenmeyelim. Batmayan feribotun içinde tek başına batmasın
Erdem Yalova deplasmanını biraz yorucu olur benim adıma. Onun için daha kısa mesafe olan Karabük´ü tercih edeyim dedim. Hem yeterince misafirin olacak, yokluğumu hissettirmezler. : )
Arkadaşlar feritbot biletlerini alacağız artık kesin geleceğiz diye kesin yazsa sevinirim biletler bitebilir.Ondan önceden alacağız bilet ücretlerini buluştuğumuz zaman tahsil edeceğiz.
Arkadaşlar güle güle gidip gelin inşallah. İşlerin çok yoğun olmasından dolayı katılamıyorum aranıza. Umarım ilerleyen organizasyonlarda ben de bulunurum..