12.Hafta Yalova Engelliler - GALATASARAY

Evet beyler klavye başından atıp tutmak kolay, müsait olanların icraate geçme vakti geldi artık ! İşi olmayıp da gelmeyen kişilere ise ne diyim bilmiyorum .
 
Hadi bakalım siz Yalova deplasmanına gidin, ben de Karabük´e. Uğur, duy bu sesi.. : )

Bu takım bütün fedakarlıkları hak ediyor, bütün fedakarlıkları.
 
Büyük ihtimal geliyorum am yarın kesinleşecek onun için kesinleştiğinde yazarız ismimi yarın . Erdem pm ile numaranı atabilir misin bana çünkü İzmitten yapacağım gelişi ve birinin bana salona nasıl geleceğimi filan anlatması lazım :) Hatta orda buluşursak feribotu bile karşılarız. PM'ini bekliyorum dostum şamil reyiz de kahvaltı hakkımı dönüşte ısmarlar akşam yemeği olarak :) bu arada feribotta bi porsiyon su böreği 10 lira arkadaşlar. Reyize çok yüklenmeyelim. Batmayan feribotun içinde tek başına batmasın :)
 
Arkadaşlar feritbot biletlerini alacağız artık kesin geleceğiz diye kesin yazsa sevinirim biletler bitebilir.Ondan önceden alacağız bilet ücretlerini buluştuğumuz zaman tahsil edeceğiz.
 
Hadi bebeler netleştirelim şu işi artık ya. Yarın akşama kadar kesin gelecek olanlar ismini yazsın.

Ayrıca Şamil abiniz hayatında feribotta kahvaltı etmişmiki birde 20 kişiye ısmarlayacak, nufus cüzdanımı bırakırım artık kaptana :) .
 
Arkadaşlar güle güle gidip gelin inşallah. İşlerin çok yoğun olmasından dolayı katılamıyorum aranıza. Umarım ilerleyen organizasyonlarda ben de bulunurum..
 
İstanbul'da olsaydım kesinlikle katılırdım kısmet değilmiş.Ama sizlerle gurur duydum.Yazdığım tek forum burası.Neden burası o da belli oluyor zaten.

''Korkma ölmez sende ki bu büyük taraftarlar''
 
Can valla gelebilecek olanlar üç aşşağı beş yukarı geliyor denememizi yapalım bu Yalova'da Karabük için daha kapsamlı bişeyler yapmayı düşünüyorum.
 
1-Burak Eyvel
2-Mahir Seyhan
3-Emre Doğan
4-Şamil Turançiftçi (Feribotta kahvaltı bekleyen aç kalır söyleyeyim :) )
5-Yiğit Çelebi
6-Okan Alaşalvaroğlu
7-M.Furkan Şenbabaoğlu
8-Ali Erdem Güntepe
9-Can Kırımlıoğlu
10-Arca Yıldırım
11-Can Sarıtaş ( tam bilmiyorum gelip gelmeyeceğini)
12- Onur Uncu ( Burak'a geleceğini söylemiş)
13- Deniz Baskın

Bu listedeki herkese bilet alıyoruz, gelicem deyipte gelmeyen olursa elimden çekeceği var bilesiniz.
 
Şamil abi döüş alırsan çok iyi olur malum gidişim ayrı olcak benim :) Ama öyle bir imkan yoksa gidiş dönüş de alsan olur problem değil abi :)
 

Üst