B
Berkan Çatal
Misafir
Cemal ne yapmışta bu kadar herkes istiyor onu. Şuan Cemal Türkiyede başa oynayan hiçbir takımında oynayamaz. Hücumu yok savunmada güçlü ama boyu bence kısa. Olin, Beşiktaş gibi takımlarda anca oynar
Yok unutmadım Doğan![]()
Tutku - Ender - (1)
Shipp - Evren
(2) - Shumpert -Caner
(3) - İlkan
Furkan - Ermal - Andric
Eğer (1), hem guard hem 2 numara oynayabilen bir oyuncu, (2) de benzer şekilde 2-3'ü götürebilen bir isim olursa pek sıkıntı olmaz. Shumpert'ı da zaten Oktay Hoca 4 numara rotasyonunda kullanmayı seviyor. Keşke olabilse Tepic'i çok isterim. 1-2-3 oynar, oyun görüşü, takımı yönlendirişi birden çok pozisyonda oynayabilmesi, benim alt yaş gruplarından beri hayranlık beslediğim bir adamdır. Geçen sene Pana'da önemli dakikalar falan da almadı. (2), Tepic olsa süper olur mesela(3), dışardan istikrarlı bir şutu olan, ayak çabukluğu ve hücum-savunma dengesi yerinde olan bir adam olursa, iyi kombinasyonlar oluşturabiliriz. (1) ise Lakovic olabilir. Savunma konusunda zayıftır kabul ama Lakovic'tir yine de
![]()
pg:Tutku açık-Ender Arslan
sg:Lakovic-Shipp-Evren
sf:Milenko Tepic-Shumpert-Caner
pf:Antonis Fotsis(Tadija Dragicevic)-İlkan+Olursa Kerem Gönlüm
C:Mirza Begic-Ermal Kuqo-Furkan Aldemir
Furkan'ı almak için inşallah İlkanı kiralık vermeyiz...
Vallaha cildiricam su Cemal ismini gordukce artik. Sinir krizi geciriyorum yemin ediyorum. Birseyler yazardim. Ama 10 senedir uye oldugum forumdan atilirim. ( Forum zamaninda formatlar yenilenmeler oldugu icin uyeligim 2004dur.)