top çalmakla iş bitse bende sesimi çıkarmam.hem bu bir meziyet değil ki.tabi ki top çalacak,o bunun görevi.ama bize oyun kurması lazım oyun.takımı yönetemeyen bir oyun kurucudan sadece top çaldığı için övgüyle mi bahsetmemiz lazım.bunu sadece mağlubiyetin etkisiyle söylemiyorum.bir birsele bakın bir ışıla.benim ne ışıla karşı bir nefretim var ne de birsele büyük bir hayranlığım.sadece gerçekleri görelim artık diyorum.birselin bizde olduğunu düşünün.bu takım uçar uçar.ışıl bana top çalmasın kardeşim oyun kursun.takımın en önemli figürüdür oyun kurucu.o pozisyonda sorun varsa sizin denginiz olan hiçbir takımı yenemezsiniz.galatasaray taraftarının ışıla olan sevgisi ''sıkıntı'' boyutunda,onun sempatikliği,rakip takımlara karşı tutumu,tribünlere karşı üçlüleri gerçeği görmemize bir engel teşkil etmekte.objektif bakınız.bıkakın şu manasız övmeleri,yüceltmeleri.bu takıma oyunu okuyabilen,asist yapabilen ve en önemlisi gerektiğinde ipi eline alabilecek,rakibe gerektiğinde cezayı kesebilecek şutları atacak bir oyun kurucu lazım.o kişide malumdur,gereken yapılmalıdır.bu hamle ve koç değişikliği ile bu takım her zaman zirvede kalır,yenilmez armada küllerinden o zaman doğar.
Akıl hastanesine yeni başhekim atanmış. Bir bakmış deliler sıraya geçmiş sırayla bir delikten bakıyor. Merak etmiş girmiş sıraya bakmış bir şey görememiş. Bir daha sıraya girmiş bakmış gene bir şey görememiş. En sonunda dayanamamış önündeki hastaya sormuş "Ben 2 defa baktım hiç bir şey göremedim. Siz ne görüyorsunuz" demiş. Hasta da "ooo ooo hele bir dur bakalım ben 10 senedir bakıyorum daha bir şey göremedim" demiş.
Şimdi Zeynel sağolsun bana bu fıkrayı hatırlattı. Alemin tek objektifi o. bizi objektif olmaya davet ediyor. 19 yaşında bu olayı öğrenmiş işi çzömüş ama biz vasıfsızlar ayıkamamışız daha.
Arkadaşım bir bak bakalım GS'ın sorunu sayı atamamakta mı yoksa aşırı sayı yemekte mi? 95 sayı atan takımın oyun kuramadığınım söylüyorsun hala? Siparişmi geliyorsunuz? Bir kadın takımından bahsediyoruz 95 sayı atmış, "oyunu kuramadık" diyor. Yahu anlamıyormusun takımın sorunu 98 sayı yemek!!! 98 sayıyı oyun kuramadığın için değil savunma yapmadığın için yersin. Şimdi, -bak maçı geçtim- özetleri seyret bak bakalım takımda savunmayı kim yapmış maç boyunca? Ben sana diyim mi? Işıl ve Sylvia ve biraz da Dee. Şaziyeyi hoca zaten ilk yarı hiç oynatmadı. Şimdi sorsam hakkında destan yazacağın Tİna 38 sayı attı ama savunmada el kaldırmadı. Neden gidip Tina başlığına bunu yazmıyorsun? Aaa sahi basketbolda en önemli şey sayı atmak demi?
Şimdi yavaşça bırak o klavyeyi elinden. Sakinleş, bildiğin basketbol dünyasına direk geçiş yap.. İyi uykular!