• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Işıl Alben

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:38
top çalmakla iş bitse bende sesimi çıkarmam.hem bu bir meziyet değil ki.tabi ki top çalacak,o bunun görevi.ama bize oyun kurması lazım oyun.takımı yönetemeyen bir oyun kurucudan sadece top çaldığı için övgüyle mi bahsetmemiz lazım.bunu sadece mağlubiyetin etkisiyle söylemiyorum.bir birsele bakın bir ışıla.benim ne ışıla karşı bir nefretim var ne de birsele büyük bir hayranlığım.sadece gerçekleri görelim artık diyorum.birselin bizde olduğunu düşünün.bu takım uçar uçar.ışıl bana top çalmasın kardeşim oyun kursun.takımın en önemli figürüdür oyun kurucu.o pozisyonda sorun varsa sizin denginiz olan hiçbir takımı yenemezsiniz.galatasaray taraftarının ışıla olan sevgisi ''sıkıntı'' boyutunda,onun sempatikliği,rakip takımlara karşı tutumu,tribünlere karşı üçlüleri gerçeği görmemize bir engel teşkil etmekte.objektif bakınız.bıkakın şu manasız övmeleri,yüceltmeleri.bu takıma oyunu okuyabilen,asist yapabilen ve en önemlisi gerektiğinde ipi eline alabilecek,rakibe gerektiğinde cezayı kesebilecek şutları atacak bir oyun kurucu lazım.o kişide malumdur,gereken yapılmalıdır.bu hamle ve koç değişikliği ile bu takım her zaman zirvede kalır,yenilmez armada küllerinden o zaman doğar.

Akıl hastanesine yeni başhekim atanmış. Bir bakmış deliler sıraya geçmiş sırayla bir delikten bakıyor. Merak etmiş girmiş sıraya bakmış bir şey görememiş. Bir daha sıraya girmiş bakmış gene bir şey görememiş. En sonunda dayanamamış önündeki hastaya sormuş "Ben 2 defa baktım hiç bir şey göremedim. Siz ne görüyorsunuz" demiş. Hasta da "ooo ooo hele bir dur bakalım ben 10 senedir bakıyorum daha bir şey göremedim" demiş.

Şimdi Zeynel sağolsun bana bu fıkrayı hatırlattı. Alemin tek objektifi o. bizi objektif olmaya davet ediyor. 19 yaşında bu olayı öğrenmiş işi çzömüş ama biz vasıfsızlar ayıkamamışız daha.

Arkadaşım bir bak bakalım GS'ın sorunu sayı atamamakta mı yoksa aşırı sayı yemekte mi? 95 sayı atan takımın oyun kuramadığınım söylüyorsun hala? Siparişmi geliyorsunuz? Bir kadın takımından bahsediyoruz 95 sayı atmış, "oyunu kuramadık" diyor. Yahu anlamıyormusun takımın sorunu 98 sayı yemek!!! 98 sayıyı oyun kuramadığın için değil savunma yapmadığın için yersin. Şimdi, -bak maçı geçtim- özetleri seyret bak bakalım takımda savunmayı kim yapmış maç boyunca? Ben sana diyim mi? Işıl ve Sylvia ve biraz da Dee. Şaziyeyi hoca zaten ilk yarı hiç oynatmadı. Şimdi sorsam hakkında destan yazacağın Tİna 38 sayı attı ama savunmada el kaldırmadı. Neden gidip Tina başlığına bunu yazmıyorsun? Aaa sahi basketbolda en önemli şey sayı atmak demi?

Şimdi yavaşça bırak o klavyeyi elinden. Sakinleş, bildiğin basketbol dünyasına direk geçiş yap.. İyi uykular!

Bu takım savunma yaptığı takdirde zaten karşısında rakip duramaz ki.........

takımın sorunu tabi ki oyun kurucu eksikliğinden kaynaklanan sayı atamama (avrupa için söylüyorum,türkiye liginde bu kadroyu bir araya getirdiğin için zaten bu sayılara ulaşman normal) ve yeterli savunma yapamama sorunudur.ligin vasat takımlarına 80 - 90 sayı atarak tatmin oluyorsanız diyecek bişeyim yok.Ros Casares maçında nerdeydi ışıl.nerdeydi sayı sorunu olmayan takım.ceyhana 95 sayı atmışlar ama,bravo...ben avrupa şampiyonluğu istiyorum,türkiye ligi umrumda değil.bana ışıl avrupada ne yapmış onu söyleyin hele.

Arkadaşın foruma gelme sebebi Işıl'a saydırmak. Ama ben onda suç bulmuyorum. Suç kendisini dikkate alıp cevap veren bizlerde. Kendi yazdığı ile kalacakken verilen cevaplar sayesinde konu gereksiz yere sayfalarca uzuyor.

Işıl bu takımın değeridir. Bazen o değerleri takımda tutmak gerekir. Size göre değersiz bana göre ise çok değerli bir oyuncudur. Eksikleri var mı? Evet...ama top çalmasını görmezden gelmek kısaca ayıptır. Boyuna rağmen hava topu sezgisi çok iyidir. ben bir 1,82'yim Abdi İpekçi'deki bir maçta yan yana fotoğraf çektirdim (ki bir kişiye bile olmaz demedi) sakat olduğu dönemdi. Bilmesem tanımasam o minicik kızın basketbolcu olduğuna inanmam. Değerlerimizi korumalıyız yoksa sonumuz Real Madrid gibi olur. Yıldızlarla dolu ama ruhsuz bir takım. Hierro'yu gönderdiği gün Real o ruhu kaybetti.

takımın sorunu tabi ki oyun kurucu eksikliğinden kaynaklanan sayı atamama (avrupa için söylüyorum,türkiye liginde bu kadroyu bir araya getirdiğin için zaten bu sayılara ulaşman normal) ve yeterli savunma yapamama sorunudur.ligin vasat takımlarına 80 - 90 sayı atarak tatmin oluyorsanız diyecek bişeyim yok.Ros Casares maçında nerdeydi ışıl.nerdeydi sayı sorunu olmayan takım.ceyhana 95 sayı atmışlar ama,bravo...ben avrupa şampiyonluğu istiyorum,türkiye ligi umrumda değil.bana ışıl avrupada ne yapmış onu söyleyin hele.

Işıl mücadele etmiyor, savunma yapmıyorlardan şimdi Avrupada neredeydi Işıla dönmüş iş. Işılı herkes eleştiriyor eksiklerinden ve yapmadıklarından dolayı ki bu gayet doğal. Ama sizin gibi bazıları ne yazdığının farkında değil malesef. Hangi nefretle bu yazıları yazıyorsunuz anlamıyorum. Forum yönetimi bu tip mesajlara müsade etmeyeceğini söylemişti. Gereği yapılsın lütfen.

Saygılar.

Mücadele yoktan oyun kuramıyora geldin şimdi avrupada oyun kuramıyora geldi. GS'ın yenilmesini mi bekledin bunu yazmak için. 2.5 ay oldu Ros Casares maçı biteli.

Ros Casares maçını örnek veriyorsan Taurasi'ye laf söyle o zaman. 20 tane atış attı bir tanesi sayı olmadı "seni bu maçlar için aldık biz bu maçta sayı atamayacaksan ne işin var GS'da!!" desene? "Ligde sayı atman çok da önemli değil asıl Ros Caares maçında atman lazım o sayıyı" desene?

Bir fikir ortaya koyuyorsun onun bile arkasında duramıyorsan başlıyorsun. Ne oldu Ceyhan maçındaki Işıl´dan Ros Casares'e kadar geçtin. Mücadele etmiyordu oyun kuramamaya başladı. Çünkü ortaya fikir koyacağın yok. Birsel birsel diyorsunuz açın bakın bakalım Birsel ile Işıl'ın istatistikleri arasındaki duruma bakın.Bak sana o çok önem verdiğin Euro League'deki Birsel ve Işıl'ın istatistiklerini veriyorum al bak bakalım ne yapmış birsel'in. Işıl ne yapmış her istatistikte;

Birsel: 4,4 sayı 2,0 ribaunt 3,9 asist 1,1 top çalma

Işıl: 4,7 sayı, 4,2 ribaunt, 3,4 asist, 2,7 top çalma

Ha bu arada FB'nin grubunun basit takımlardan oluştuğunu GS'ın grubundaysa GS dahil F4 için 3 takım olduğunu da anlamak lazım. GS'ın sıkışık maç fikstürü olduğunu bu sene EL de 10 maç yaptığını FB'nin ise 7 EL maçı oynadığınıda düşünmek lazım. Ama bak senin O süper Birsel'in Işıl´dan neyi daha iyi yapmış? Daha kolay rakiplere karşı oynamasına rağmen yaptığı bir şey yok.

Şimdi uydurduğumu sanabilirler şu Işıl ve Birsel'İn istatistik linklerini de vereyim

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...V83.season_2012.roundID_8584.teamID_2025.html

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8...V83.season_2012.roundID_8584.teamID_1456.html

Yazdıklarınız yaşınızın olgunluğunu fazlasıyla yansıtır cinsten,tebrik ederim.

Yazdıklarınız yaşınızın olgunluğunu fazlasıyla yansıtır cinsten,tebrik ederim.

Eğer yaşa önem verecek çocuklukta olsaydım 19 yaşındaki çocuğa böyle uzun uzun yanıt yazma gereği görmezdim.Bu yüzden sen benim yaşıma bakma. Ben burda kimsenin yaşına bakmıyorum. Önemli olan ortaya konan fikirdir. 20 yaşındaki söyleyince fikir saçma 50 yaşındaki söyleyince doğru olacak değil. Bu yüzden böyle evde kalmış kızın düğünlerde yaptığı kapris gibi tripler yapacağına varsa görüşün söyle. Hatta sana daha önce defalarca dedim gel yüzyüze konuşalım. Konu sen ben değiliz varsa ışıl alternatifli bir planınız teoriniz oraya koyarsınız. GS kadın basket takımında şu an gönderilemeyecek 3-4 oyuncu var ve onların en başında Işıl geliyor. ve o 3-4 oyuncu arasında Diana yok mesela. Diana gitse GS büyük bir güç kaybı yaşamaz. Diana gide Rihanna gelir iş yürür ama yerli oyuncuların yerine koyacağın bir ayşe-Fatma yok. Bunu bilerek hala ışılların Baharların gitmesini isteiyorsa, asfaltta açan çiçek kadar değeri olmayan adam Bahar'a son şanslar veriyorsa orda biri dur bakalım diyecek. Bugün ben olurum yarın sen olursun. (Sen olursun dediğime bakma senden olmaz öyle şeyler Alim) Galatasaray'ı düşündüğümüzden bunu diyoruz. Ama şimdi başlasanız gene Birsel Nevriye demeyi görev bilecek adamlarla dolu GS forumları. Allahtan tribünlerimizde onlardan yok. Bu yüzden GS tribünleri avrupada nam salmış tribünler. Armaya takıma sporcuya destek verir. Böyle sahte isimlerin arkasına saklanmış basiretsiz adamların lafı ile hareket etmez!

Pehhhh Sühan Abi şu yazılardan ceza alıyorsa bitmiş forum demektir, şu forumda yıllarca deliler gibi aktif katılım sağlayan, 8.000-10.000-12.000 mesaj atmış insanlar neden acaba son 1 yıldır elini eteğini çekmeye başladı buralardan bir oturup düşünmesi lazım şu cezaları veren insanların. Adminlik böyle kafa keserek,ceza keserek, forumdan uzaklaştırarak yapılan bir iş ise 75 milyon nüfusumuz var eli tutan her vatandaş yapar bu işi.

Mühim olan kaliteyi yükseltmek, tartışılan konuların ciddiyetini arttırmak, doğru insanların bu platforma etkin katılımını daha fazla sağlamak ise kimse kusura bakmasın adminlerimizin çoğu bu konuda yetersiz kalmıştır.

Saygılarımla...

Doğan yazının editlenen kısmında neler olduğunu biliyomusun önce bana bi bunu söylermisin burada bu şekilde ahkam kesmeden önce bi sor be abicim.

Doğan yazının editlenen kısmında neler olduğunu biliyomusun önce bana bi bunu söylermisin burada bu şekilde ahkam kesmeden önce bi sor be abicim.

Valla abicim dedim zaten şu yazı yüzünden aldıysa diye daha farklı bir şey varsa tabiki bir şey demiyorum ama eleştirim sırf bu olay öznelinde değil, buluşmlardaa söyledim biliyorsun sende, forumun kan kaybettiğini düşünüyorum şahsen. Eleştirilerilerimde de kimlerin meclis içinde sayıldığını bilirsin abicim az çok tanıyorsun beni artık.

Sühan abinin yazısı çok güzel ama bir o kadar da sert bir yazı olmuştu. Kendisine de söyledim. Ceza almasına şaşırmadım açıkçası ki onun da bunu bile bile yazdığını düşünüyorum.
Daha önce de yazdım foruma amaçları belli şekilde girip abuk sabuk yazılar yazan akıl yoksunlarına cevap vermek; aslında onlara istediklerini uygulama şansı vermektir. Görmezden gelip yokmuşlar gibi davranmak en iyisi.

Işıl Alben'in takımdan gönderilmesini ; ''bu benim fikrim yahu alla alla '' diyerek sözde fikir özgürlüğüne yoran insanlar hala bu forumda ama .öte .öt diyen adam ceza almış. Hakikaten tebrik ediyorum moderasyonu. Ondan sonra kimse ağlamasın galibiyetlerden sonra yazı yok ama yenilgi olunca forumda kan gövdeyi götürüyor diye. Moderasyonu yüzyüze tanımayan , İstanbul'un cok uzaklarında oturan , hayatında bir kez bile nevizadeye organizasyona gelmemiş bir adam olsam moderatörler hakkında kötü düşünürdüm. Ama ''hepsi'' çok sevdiğim insanlar.
Yahu biraz mantıklı olalım. Işıl yetersiz denebilir düşünceye göre. Ama Bahar'ı gönder , Işıl'ı gönder , onu at , bunu sat. Yemin ederim bayan takımı forumu züccaciyeye döndü. Ve bu aptalca düşüncelere sahip adamlar forumdayken ; aptala aptal diyenler ceza alıyor. Bu forumdan napsam vazgeçemiyorum fakat bir çok değerli yazar için neredeler acaba diyoruz artık. Ancak bu şekilde devam ettikçe bir gün forum filan olmayacak zaten.
''SON OLARAK DA BENCE FORUMDAN ALİM ASLAN GİTSİN. ONU BUNU TAKIMDAN GÖNDEREREK VE GEREKSİZ İLETİ YAZARAK FORUMDAKİ İNSANLARIN ZAMANINDAN ÇALIYOR. FORUMDA GERÇEKTEN BASKETBOL KONUŞACAK İNSANLARA ENGEL OLUYOR. YAKINDA BİRİ ONA SİNKAFLI KÜFÜR FİLAN EDERSE DE ŞAŞIRMAM. HATTA BENCE Bİ ÇOK İNSAN ONUN HAKKINDA KONUŞURKEN KÜFÜR EDİYORDUR AMA FORUMDA YAZMIYORDUR. (bakın fikir özgürlüğüne uymayan hiçbirşey yok. Ne kötü birşey söyledim ne de küfür ettim. Hatta hakaret bile etmedim. Alacağım ceza umrumda olmaz ama ; fikir özgürlüğüne göre davranılır yine umarım. Göründüğü üzere büyük harfli yerlerde sadece fikirlerimi söyledim.

Deniz ben de senin Ceyhun Hoca hakkında dediklerinden haz etmiyorum, ne yapayım sana mı küfür edeyim?

Kim hakkımızda ne düşünür acaba diye hareket etmiyoruz, bu forumun kurallarının dışına çıkan herkes ceza alır.

Ve ayrıca Işıl eleştirilemez, Mahmuti eleştirilemez kalıpları beni bile çok rahatsız etmeye başladı. Yanlış yaptıklarını düşündüğümüz her konuda eleştirebiliriz. Olumlu-olumsuz kimse sizinle aynı düşünmek zorunda değil. 2 nokta var; 1- Kimse oyuncumuza saygısızlık yapamaz (Zeynel önceki sayfada yapmış ve ceza almış) 2- Hiçbir üye diğerine hakaret-küfür edemez.

Deniz ben de senin Ceyhun Hoca hakkında dediklerinden haz etmiyorum, ne yapayım sana mı küfür edeyim?

Kim hakkımızda ne düşünür acaba diye hareket etmiyoruz, bu forumun kurallarının dışına çıkan herkes ceza alır.

Ve ayrıca Işıl eleştirilemez, Mahmuti eleştirilemez kalıpları beni bile çok rahatsız etmeye başladı. Yanlış yaptıklarını düşündüğümüz her konuda eleştirebiliriz. Olumlu-olumsuz kimse sizinle aynı düşünmek zorunda değil. 2 nokta var; 1- Kimse oyuncumuza saygısızlık yapamaz (Zeynel önceki sayfada yapmış ve ceza almış) 2- Hiçbir üye diğerine hakaret-küfür edemez.

Oktay Mahmuti'yi transfer konusunda baya bi eleştirdim ve devam ediyorum eleştirime. Işıl'ı korkak oyunu yüzünden baya eleştirdim. Hatta bahar hakkında da '' Olacaksan ol artık ; hep potansiyel hep potansiyel'' diye eleştirdim. Ama galibiyetten sonra 1 sayfa konu olan bayan takımında mağlubiyetten sonra kan gövdeyi götürüyor. Bu mudur abi olması gereken ? kazanınca ''canım Işıl , kaptan Işıl , Aşığım sana Işıl ; kaybedince rerererörörö Işıl. '' Bu düzen böyle oldukça Alim Aslan ve türevleri türeyecek bu foruma. Neyse abi siz daha iyi bilirsiniz neticede...

Eee yani Deniz, işte Aras'da onu söylüyor beğenmediğin her eleştiriye küfür mü edelim, aynı şeyi söyleyip neden anlaşmıyosunuz.

insan en çok sevdiğine kırılır ve eleştirirmiş.Tıpkı bizim Işılımız Sabrimiz gibi.Biz sahadaki bize daha çok güveniyoruz ve daha çok şeyler yapmasını istiyoruz..Işılın kapasitesi bu değil o istediğimiz seviyelere çıkamıyor çoğu maçta ama mücadele etmiyor demek biraz ağır kaçar.İnşallah o istediğimiz Işıl sahalara döner bizde eski yazdıklarımıza güle geçeriz

Neyin iyisini bileceğiz Deniz.

Biliyorsun benim Işıl'ı çok sevdiğimi ama bana kim hak veriyor ki korkak dediğin için sana küfür edeyim.

Kural, kuraldır. Kişiden kişiye değişmiyor işte. Her tarafı aynı oynuyor diye laf soktuğumuz Mehmet Ali Aydınlar tarzı yöneticilik yapmıyoruz burada, üzgünüm.

Sen bunları anlayamayacak kalibrede bir insan mısın ki, ben diyeceğimi dedim, siz daha iyi bilirsiniz diye kenara çekiliyorsun şimdi? Baştan biraz düşünüp konuşun lütfen.

Doğan da madem o kadar samimiyete rağmen buradan sokuyor lafını, ben de ona buradan cevap vereyim. Geçen sene F.Bahçe'ye elendikten sonra "yol parama yazık diye maça gitmedim, gidecek arkadaşlarıma da engel oldum" diyen mesajı savunuyordu, şimdi de eleştirenlere küfür edilmesini savunuyor. Demek ki onun bir insanın haklı olduğunu düşünmesi için forumdaki mesaj sayısı fazlalığının önemi gibi bir kriteri var.

Elimde olsa Işıl'ın gitmesi için ne gerekiyorsa yaparım.

Geri