Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

N'dong a Kaya denen yaratığın ve Oğuz un yaptığı faulleri çalamadılar ya helal olsun bu Engin Kennerman'a. N'dong un smacında Kaya N'dongun sol koluna asılıyor. Bunu görememek diye bir şey olabilir mi??
 
Günün tek kötü olayı Engin'in durumu oldu.

Baştan sona kotrollü götürdüğümüz, ara ara rakibi heveslendirdiğimiz; fakat sonunda kazanacağımızı bildiğimiz bir maç oldu. Çok daha güzel bir skor olabilirdi, bununla yetindik.

Liderlik konusunda oyuncularımız gereken cevabı verirken, taraftarlarımız da tribünde gerekeni yaptı. Tebrikler hepsine...

Yavaş yavaş ilerleyip en son noktada da TBF'ye gerekli cevabı verecektir takımımız. Şüphem yok.
 
İSTATİSTİK ZAMANI

Boniface Ndong, 14 Sayı, 5 Ribaund, 2 Blok
Manuchar Markoishvili, 11 Sayı, 5 Ribaund, 1 Asist, 3 Top çalma
Ersin Dağlı, 8 Sayı, 12 Ribaund, 3 Asist
Ender Arslan, 12 Sayı, 6 Asist
Carlos Arroyo, 9 Sayı, 8 Ribaund, 5 Asist
Furkan Aldemir, 4 Sayı, 5 Ribaund
Milan Macvan, 7 Sayı, 5 Ribaund
Jamont Gordon, 1 Sayı, 1 Ribaund

- Manu bugün dış şutlarda gününde değildi. 8 dış şuttan sadece 2'ni sokabildi.
- Toplam dış şut isabetimiz; 22'de 6.
- 47 rebaund yapmışız, bunların 17'si hucum rebandu. Ayrıca 17 asistimiz var. 8 top kaybı 5 top çalma 2 blok.
- Ersin bugün pota altında bitirmede sıkıntı yaşasa'da 4'ü hucum olmak üzere 12 reb. var. Bu maçta 3 asisti var. 2'si Ndong ile yaptıkları Alley up'tu. Yapılan bu varyasyonu diğer maçlarda kullanmak gerekir.
- Rakipte Andersen 11 sayısı var. Onlar adına maçın en iyisi McCalebb 17 sayısı var. 7 reb çekmiş olup 4'ü hucum reb. (!!!) Sezonun formda ismi Bogdanovicin 8 sayısı var 6'sı ilk çeyrekte serbest atış çizgisinden (iyi savunma)
 
Aslanlarımızı tebrik ediyorum. Gerçekten bu sezon boyunca müthiş bir mücadele veriyorlar. Şampiyonluğu da hakediyorlar. Ama şu sakatlıklar gerçekten canımı sıkmaya başladı. İnşallah bundan sonra bir sakatlık olmaz. Ama bu yaşanan sakatlıklar takımı ve taraftarı şampiyonluğa daha çok motive edecektir.
 
Herşey bi yana kadınların örgütlenmesi muazzamdı. Engin'e sakatlıkta tezahürat, İlkan'a, Aziz şerefsizine yaptıkları tezahüratlar. Takıma verdikleri destek muazzamdı. Bu kadarını beklemiyordum :)
 
5 Ocak'ta ligde 5. sıradaydık. Bugün ligin zirvesinde ve rahat sayılabilecek bir durumdayız. O gün neleri yanlış yaptıysak, o yanlışlardan dönüp muazzam bir lig performansına imza attık. Bu şekilde devam etmek önemli. Emeği geçenlere, yapılan hatalardan ders çıkaran oyuncu, teknik heyet herkese tebrikler.
 
E.kenerman klasiği : Engin sakatlandı oyunu durdurmadı. E.Predzic sakatlandı hemen oyunu durdurdu. Artık bu çifte standart' a şaşırmıyoruz. Her şeye rağmen şampiyon olacağız.
 
Onların meşhur Antu formundan;

53 sayının 18´i serbest atış. geriye kalan 35 sayının 15 ´i üçlük. geriye 20 sayı kalır bu da 10 basket demek olur ki 40 dakikada 10 basket. şu forumdan toplansa bir takım herhalde bulur 10 basket...
 
Spiker Murat ve kankası çok yanlı maç anlatıyorlar.Hep Ülker yönünden değerlendirmeler bunu kötü yaptı ,böyle yapsa iyi olur.(Bir pozisyonda ersindi heralde müthiş bir blok yaptı spikerde tık yok ,ülker yapsa bağırmaktan sesi kısılırdı.)

Banamı öyle geliyor arkadaşlar!!!

(Murat Murathanoğlunu seven programlarınıda izleyen biriyim.)
 
Öğlen Ntvsporda kosava iboya maçı sordu;
Cevap:Fener maçı daha çok ister.favorim fener dedi.(Bende içimden hadi lann ordan dedim.)
Baskette heryeri fenerliler sarmış..
 
Allah'a çok şükür ki -neredeyse tüm branşlarda- kendi yolumuzu kendimiz çiziyor "başka takımlar kazansın da bi üste çıkalım" mantığından uzakta duruyoruz.Galatasaray son senelerde tam manada "Spor Kulübü" oldu.Ergin Hoca'ya zaman zaman kızsak da bu ülkenin 1 numaralı hocası olduğunu her geçen gün kanıtlıyor.Lig şampiyonluğu çok yakın :)
 
Tebrikler sonuna kadar ama şu maçın neden 30+ olmadığını bütün takım bir düşünsün.
Bu sezon ne zaman 20 lere doğru ilerlesek rakibi bir şekilde oyuna ortak ediyoruz.
 

Üst