Galatasaray MP 66 - 53 F.Bahçe Ülker

Tebrikler aslanlar, geçmiş olsun Engin.
Bu maçı uzunlarımızın katkısı ile alırız demiştim. Nitekim öyle de oldu. Boniface N'dong mükemmel oynadı bugün, mükemmel. Ersin de öyle.
Eğer Markoishvili ve Ender'in üçlüklerinden 2-3 tane daha girseydi fark 20 olacaktı. Olsun, bu sonuç da mükemmel.
 
Ergin hoca; Enginin aşil tendonunun koptuğunu sezonu kapattığını söyledi, çok boş atış kaçırıldığını söyledi keza Marko'nun atabileceği çoğu pozisyonu sokamadığını söyledi. Bu maçta çok kaçırdık.

Ender, Ndong başta olmak üzere Arroyo, Ersin çok şut kaçırsada Manu savunmada çok iyiydi. Furkan ve özellikle Gordon felaketti.
 
66-53 kazandık. Tebrikler aslanlar! Sezonun ilk yarısındaki şanssız 7 sayılık mağlubiyete 13 sayıyla cevap verdik. :)
 
Ve en önemlisi Galatasaray Ruhuyla oynuyoru tüm zorluklara rağmen şampiyon olacağız dedi .. son olarak koyduk mu fener ama lütfen sakın AĞLAMAAAAAA FENER AĞLAMAAAAAAAA ..
 
Çok çok özel bir galibiyet oldu,takım o kadar mesaj vere vere bıkmadı hala bu kadar sakatlığa rağmen hala görün ligin açık ara iyi takımı biziz diyor...Orhun ene zamanındaki takımdan beri ilk defa bu kadar umutluyum onca eksiğe rağmen!emir'i şu fenerden çıkarsalar adım gibi biliyorum bunlar ancak playoffa girme savaşı verirdi...gecen senele aynı doğrultuda savunmamız makine gibi işliyor..ayrıca şunuda belirtmeliyimki forumda belkide ender'i en çok eleştirenlerden biri benim fakat bugün hakkını fazlasıyla vermek gerekiyor çok pozitif oynadı bugün,ksk deplasmanından sonra ikinci defa enderi bu kadar beğendim açıkçası..son olarakda Engin atsür'e acil şifalar diliyorum,umarım en kısa zamanda takıma geri döner...
 
Ender kariyerinin en iyi maçını oynadı. Engin Atsür'e çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Gordon ve Cenk'in hiç ortada görünmediği maçı çok rahat kazandık. Bo'nun olağanüstü oynamasına rağmen üstelik.
Manu hücumda çok kötü olmasına rağmen savunmada çok iyiydi.
 
Engin :( Yine şansızlık :( sezonu kapatan 4.oyuncumuz oldu bu sene :( Cidden büyük üzüntü içerisindeyim Engin'in sakatliğindan dolayi. Birsey diyeceğim ama kizmayin ağabeylerim. Keşke şu maçî kaybetseydik de Engin sakatlanıp sezonu kapamasaydı. Tüm samimiyetimle bunu isterdim tercih etme hakkim olsaydi...
 
Engin Atsür'e geçmiş olsun diyorum.İnşallah en kısa zamanda geri döner.Takımı tebrik ediyorum.İnşallah Banvit maçını da alabilirsek iyi olur.
 

Üst