2013-2014 Kadın - Erkek Voleybol Takımlarımız

Voleyboldan çok fazla anlamam ama, Agamez ve Burutay 'ı bir arada alan takım bence ligin en net favorisi olur. Bu sene izlediğim maçlarda Burutay (final serisinde genellikle yedek kalsa bile) inanılmaz bir yetenek. Agamez zaten aşmış bi adam.
 
Agamez ve Burutay'i alirsak işte o zaman kimse tutamaz bizi. Yönetim fedakarlik yapsin bitirsin şu 2 ismi. Hatta mümkûnse twiter'dan falan yönetime baski kurulsun. Yeter ki şu 2 mûthiş ismi kaçırmayalim...
 
Erkek voleybol ve kadın basketbolda küçülmeye gidiyoruz gibi. Erkek voleybolda küçülme kesin ama belki bayan basketbolda işler değişir.

O yüzden çok zor Burutay ve Agamez'i almak. Zaten Ahmed Abdelhay ile anlaşmıştık pasör çaprazı için Agamez'i alamayız ama hem genç, hemde bu seneki takım kimyasına uyabilecek bir oyuncu olan Burutay'ı şahsen çok isterdim ama onu almak çok çok zor maalesef.
 
Erkek voleybol ve kadın basketbolda küçülmeye gidiyoruz gibi. Erkek voleybolda küçülme kesin ama belki bayan basketbolda işler değişir.

O yüzden çok zor Burutay ve Agamez'i almak. Zaten Ahmed Abdelhay ile anlaşmıştık pasör çaprazı için Agamez'i alamayız ama hem genç, hemde bu seneki takım kimyasına uyabilecek bir oyuncu olan Burutay'ı şahsen çok isterdim ama onu almak çok çok zor maalesef.

Giderler dünya kadar para verirler futbolculara. Ama şubelere yatırım yok. Bu yönetim ne yaptığını sanıyor ?
 
Ergül'e Galatasaray formasıyla başarılar.

Kadın voleyboldaki şube yönetiminden memnunum. Planlı-programlı gidiyoruz iki-üç sezondur.
 
Futbolun gereği,gerçeği bu gençler.Son iki sezon özelinde yapılan yatırım fazlasıyla dönüyor her anlamda.Arena ve beraberinde gelişen başarılı süreç olmasa branşlar günün çok gerisinde olabilirdi.Meseleye ''Yiğit Gökoğlan-kadın basket ve erkek voleyboldaki küçülme'' kıyaslamasıyla bakamayız,iktisatla örtüşmez diye düşünüyorum.Hemen her alanda lider gözüken Barcelona'nın bile içinden çıkamadığı bir sorun denebilir branşlarda yatırımın dönmemesi.
Yazdıklarımda da belirttiğim üzere bilhassa kadın basketbolda paranın kısılmasına sonuna kadar karşıyım.Başarılar gelse de yatırım kısılacaktı,başka çözüm yolu falan yok deniyorsa eyvallah.Yalnız olay ''önceki yönetimlerle birlikte biz de parayı yönetemedik,başarı gelmediği için de yatırımı kesiyoruz''a gelirse rezil bir vaziyet oluşur.
Kadın voleybolda atılan adımları sonuna kadar destekliyorum.Umarım kadro eksiksiz bir şekilde kurulur.Erkek voleybolda ise eski yerli çekirdeğe verilen paraya yazık diye bakıyorum.Erkek voleybola yatırım yapılmalıydı ve en üst düzeyde olmalıydı.Yok yapılmıyorsa da eski takımdansa ne yaptığını bilen samimi bir takım oluşmasına çok ses etmem.
 
Erkek Voleyboldaki yapılanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum.Örnek olarak Arkas alınmış çok belli ama Arkas Altyapı denilince akla ilk gelen Kulüptür Erkek Voleybolda onlar zamanında Türk gençleri oynattılar şu an şampiyon kadroda altyapıdan çıkan 5 Türk Oyuncuları var.Ama bunu kaliteli koçlar ve Yıldız yabancılarla desteklediler.

Bizim Altyapımız Arkas seviyesinin yakınında bile değil.Ama 6-7 Tane Altyapı oyuncusunu A Takım seviyesine çıkarmaktan bahsediyoruz.Hadi bunu yaptık en azından Yabancılarımızın daha dominant isimlerden seçilmesi gerekiyor Mısırlılar ve Bell ile işimiz zor olur.
 
İbrahim Emet'in ardından Mehmet Özbek de Galatasaray’da.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Greenwich Saat TED Kolejliler’de forma giyen libero Mehmet Özbek ile anlaşmaya vardı.
 
Transfer hareketlerini özetlemek gerekirse;

Erkek voleybolda, orta oyuncu İbrahim Emet ve libero Mehmet Özbek'i transfer ettik.

Kadın voleybolda, smaçör Montano ve orta oyuncu Ergül Avcı'yı kadromuza kattık.
 
Şu an İçin İbrahim Emet ve Mehmet Özbek yarın yeni bir Dünya Yıldızını daha açıklarlar.Yarın Cansın Hacıbekiroğlu Cuma da Turgay Doğan-Fırat Ezel Filiz-Abdallah Abdelsalam-Ahmed Salah Abdelhay diye devam edecek gibi duruyor.

Erhan Dünge Arkasta-Coskovic İstanbul BBSK'da Murat Aslan-Caner Dengin Maliye yolunda.Ulaş için onu alacak takım yok gibi duruyor.Belki kalır ama Abdalla ile anlaşıldı diye biliyorum İstanbul'a gider gibi duruyor.Takımı dağıtıyoruz maalesef tam zamanında küçülüyoruz piyasada oyuncu dolu Agamez-Burutay gibi isimler kulüp arıyor
 
Rabadzhieva Galatasaray Daikin’de

Acıbadem Bayanlar Voleybol 1. Lig takımlarından Galatasaray Daikin’in yeni sezon için son olarak Azerbaycan’ın Rabita Bakü takımında forma giyen 1991 doğumlu ve 1.94 metre boyundaki Bulgar smaçör Dobriana Rabadzhieva ile tüm konularda anlaşmaya vardığını Dobriana’nın menajerliğini yapan şirket tarafından duyuruldu.

Dobriana Rabadzhieva Galatasaray Daikin’de - Voleybol Extra
 
Ahmed Abdalla Galatasaray'da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Mısırlı pasör Ahmed Abdalla ile anlaşmaya vardı.

1983 doğumlu ve 1.98 metre boyundaki deneyimli sporcunun imza töreni Haziran ayında yapılacak.

Daha önce ülkemizde MEF Okulları forması da giyen Ahmed Abdalla, Mısır Milli Takımı'nda da görev alıyor.

Ahmed Abdalla'ya Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.
 
Yarın saat 4'te Genç Bayan Voleybol Takımımız Burhan Felek S.S'de çeyrek final maçına çıkacak. Müsait olanları bekleriz. Rakip takım taraftarı seyirci getiriyor maçlara, biz de kızlara destek olsak fena olmaz.
 

Üst