Futbolun gereği,gerçeği bu gençler.Son iki sezon özelinde yapılan yatırım fazlasıyla dönüyor her anlamda.Arena ve beraberinde gelişen başarılı süreç olmasa branşlar günün çok gerisinde olabilirdi.Meseleye ''Yiğit Gökoğlan-kadın basket ve erkek voleyboldaki küçülme'' kıyaslamasıyla bakamayız,iktisatla örtüşmez diye düşünüyorum.Hemen her alanda lider gözüken Barcelona'nın bile içinden çıkamadığı bir sorun denebilir branşlarda yatırımın dönmemesi.
Yazdıklarımda da belirttiğim üzere bilhassa kadın basketbolda paranın kısılmasına sonuna kadar karşıyım.Başarılar gelse de yatırım kısılacaktı,başka çözüm yolu falan yok deniyorsa eyvallah.Yalnız olay ''önceki yönetimlerle birlikte biz de parayı yönetemedik,başarı gelmediği için de yatırımı kesiyoruz''a gelirse rezil bir vaziyet oluşur.
Kadın voleybolda atılan adımları sonuna kadar destekliyorum.Umarım kadro eksiksiz bir şekilde kurulur.Erkek voleybolda ise eski yerli çekirdeğe verilen paraya yazık diye bakıyorum.Erkek voleybola yatırım yapılmalıydı ve en üst düzeyde olmalıydı.Yok yapılmıyorsa da eski takımdansa ne yaptığını bilen samimi bir takım oluşmasına çok ses etmem.