2013-2014 Kadın - Erkek Voleybol Takımlarımız

Fırat Ezel Filiz Galatasaray’da

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı geçtiğimiz sezon Sivas 4 Eylül Belediye forması giyen smaçör Fırat Ezel Filiz ile anlaşmaya vardı.

25 yaşındaki Fırat Ezel Filiz kariyerinde, Çankaya Belediyesi Anka, Polis Akademisi ve Aselsan takımlarında mücadele etmişti.

Fırat Ezel Filiz’e Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.
 
Ahmed Salah Abdelhay Galatasaray'da

Erkek voleybol takımımız, geçtiğimiz sezon Halkbank forması giyen pasör çaprazı Ahmed Salah Abdelhay ile anlaşmaya vardı.

1984 doğumlu ve 1.97 metre boyundaki deneyimli sporcunun imza töreni Haziran ayında yapılacak.

Yeni oyuncumuza Sarı-Kırmızı forma altında başarılar dileriz.
 
Bu kurdukları kadroylamı Şampiyonlar ligine katılacakmışız, bu kadro ligde ilk dörde bile giremez, WildCard alırlarsa ordada belki bir iki set alırız :( rezalet bir transfer dönemi yaşıyoruz erkeklerde:( En başta Reşat hocayla devam etmek bile büyük hata, Reşat hoca bu takımı Mef okullarıyla karıştıyor herhalde!!!
 
Reşat Hoca ve kurduğu kadro Şampiyonlar Ligi için yetersiz. Gidipte rezil olmaya gerek yok. Gelecek sene ki vizyonumuz koçun kim olduğundan belli oluyor. Daha kaliteli bir hocamiz ve kadromuz olmaliydi...
 
Galatasaray Erkek Voleybol Takımı Cev'e yaptığı başvurunun karşılığını aldı. Cev gelecek sezon için wild cardlardan birini de Galatasaray'a verdi.Şampiyonlar ligindeyiz.

Çok garip küçülmeye gidiyoruz,aynı sene şampiyonlar ligine katılıyoruz.Küçülmeye gidecek zamanı bulduk.
 
CEV'in bize Wild Card vermesi çok enteresan. Madem böyle bir başvuru vardı. Takım niye küçülmeye gidiyor? Beynim yandı.
 
Wildcard işi kesinleşti. Seneye hem kadınlarda hem erkeklerde Şampiyonlar Ligindeyiz. Emeği geçenlere teşekkürler. :)

CEV - Confédération Européenne de Volleyball

Umarım yönetim bu organizasyona yakışır hamleler yapar.

Bu arada Fenerbahçe'nin bu kadar yıldız transfere rağmen ne kadınlarda ne de erkeklerde wildcard alamaması çok enteresan. CEV ile yaşadıkları sorun baya ciddiymiş demekki. Onlar yurt dışı faaliyetlerde ne kadar kötüyse, biz de o kadar iyiyiz.
 
CEV garip bir yapı.Adamların doğruları yapıldığında mutlaka geri dönüşü oluyor.Final şansımızı minimuma indirgediğimiz organizasyona mest olacakları belliydi,Vakıfbank maçının ilk setinde konuşuyorduk bunları.Hiç beklemediğimiz bir alanda Wild Card olarak geri döndü Final Four'un uyandırdığı intiba.
Saha içi gelecek takımlara bağlı olarak ıstırap boyutunu alabilir.Kısa ve uzun vadede çok şey katabilir bu katılım,böyle bakarak olumlu yanından yaklaşıyorum.Mısırlılar ve özellikle Bell için seviniyorum.Bell'i Galatasaray formasıyla kendi arenasında izleme şansı doğdu.İyi niyetli ama fazlasıyla yetersiz bir takım olacağız muhtemelen.Dört elle sarılarak en azından galibiyet çıkarabiliriz umarım.Beklenti içine girmeden keyif almaya bakmak lazım.
 
Orkun Darnel ve Murat Ersoy az önce GSTV'deydi. Murat Bey, ŞL için takıma takviye yapılacağını söyledi. Saori Kumira'nın da imza görüntüleri yayınlandı.
 

Üst