2013-2014 Kadın - Erkek Voleybol Takımlarımız

Saori Kimura Galatasaray Daikin'de

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Vakıfbank forması giyen Japon smaçör Saori Kimura ile anlaştı.

1986 doğumlu deneyimli smaçör voleybola Akikawa JVC’de başladı. İlk kez 2003 yılında ulusal takımda yer aldı. 2005 yılında Türkiye’de düzenlenen Genç Kızlar Dünya Voleybol Şampiyonası’nda en skorer oyuncu oldu. Kimura geçtiğimiz sezon Vakıfbank ile 47 maçta 47 galibiyet alarak lig, kupa ve Şampiyonlar Ligi'nde şampiyonluk sevinci yaşayarak harika bir sezon geçirdi. 1.85 metre boyundaki sporcunun smaç yüksekliği 3.04, blok yüksekliği ise 2.93 metre yüksekliğinde.

Saori Kimura'nın Oynadığı Takımlar:

Shimokitazawa Seitoku - Japonya (2002-2005)
Toray Arrows - Japonya (2005-2012)
Vakıfbank - Türkiye (2012-2013)

Saori Kimura'ya Galatasaray forması ile başarılar dileriz.

http://www2.galatasaray.org/voleybol/bayan/haber/17160.php
 
İnşallah voleybolu biz de bırakır Leo, hatta bıraktıktan sonra da yönetimde ya da teknik kadroda devam eder, gitmesin hep bizle kalsın istiyorum
 
Aslı Kalaç Galatasaray Daikin'de

Aslı Kalaç Galatasaray Daikin'de

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt forması giyen orta oyuncu Aslı Kalaç ile anlaşmaya vardı.

Voleyubola Yeşilyurt'ta başlayan Aslı Kalaç 2009 - 2011 yıllarında TVF Spor Lisesi'nde oynadıktan sonra 2011 - 2012 sezonundan itibaren tekrar Yeşilyurt takımına döndü. Genç sporcu Yıldız Milli Takım'la Avrupa ve Dünya Şampiyonluğu, Genç Milli Takım'la da Avrupa Şampiyonluğu sevinci yaşadı.

1995 doğumlu ve 1.83 metre boyundaki Aslı Kalaç'ın smaç yüksekliği 2.96, blok yüksekliği ise 2.89 metre.

Aslı Kalaç'a Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.


Asl Kala Galatasaray Daikin'de - 10.06.2013 16:02 (BAYAN VOLEYBOL) / Galatasaray.org
 
Maalesef yok ama burada da üye olan Emre Karakaplan arkadaşımla konuştuk, onun tahmini Damla Çakıroğlu, gerçi Fener ile anılıyor Damla ama bakalım kim olacak o sürpriz isim
 
Açıklamayı gördüm biraz iddaalı olmuş bu yüzden diğer alternatiflerden çok benimde ilk aklıma gelen Damla oldu.Yoksa Ezgi-Bahanur gibi isimleri Orkun Darnel Herkesin sevineceği isim olarak söylememiştir diye düşünüyorum.
 
vvvvvvvvvvvvvv15052013_M3Ca1oeU0K.jpg


Ezgi Arslan ile Volkan Güç çifti dünya evine girdi

Galatasaray Daikin'de forma giyen Ezgi Arslan ile Yenişehir Belediyesi'nde forma giyen Volkan Güç çifti, 14 Haziran Cuma günü Ankara'da Gölbaşı'nda bulunan Vilayetler Evi'nde düzenlenen nikah ve düğün töreni ile dünya evine girdi.

Voleybolmagazin olarak Ezgi Arslan ile Volkan Güç çiftini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

http://www.voleybolmagazin.com/haber.php?h=8930
 
Gamze Alikaya ile Sözleşme Yenilendi

İç transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı genç pasör Gamze Alikaya ile sözleşme yeniledi.

1993 doğumlu Gamze Alikaya 2010 yılında koç İlköğretim Okulları SK'den transfer adilerek Galatasaray'a kazandırılmıştı.

Gamze Alikaya'ya devam eden Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.
 
Nursevil Aydınlar Galatasaray Daikin'de

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, Koç İlköğretim Okulları SK'dan genç pasör Nursevil Aydınlar ile 1 senelik anlaşmaya vardı.

Voleybola Koç İlköğretim Okulları SK'da başlayan ve bu takımın yaş gruplarında oynayan Nursevil Aydınlar Galatasaray Daikin'e gelerek ilk profesyonel sözleşmesini imzalamış oldu.

1995 doğumlu ve 1.90 metre boyundaki genç sporcunun smaç yüksekliği 2.93, blok yüksekliği ise 2.85 metre yüksekliğinde.

Nursevil Aydınlar'a Galatasaray formasıyla başarılar dileriz.

----------------------------------------------------------------------------------------

Bihter Dumanoğlu ile Sözleşme Yenilendi

Galatasaray Daikin Bayan Voleybol Takımı, altyapımızdan yetişen ve son iki sezonda A Takımımızla antrenmanlara ve son sezonda maçlara çıkan Bihter Dumanoğlu ile 1 senelik sözleşme yeniledi.

Galatasaray'da yaş gruplarında smaçör olarak oynayan ve son iki sezondur libero pozisyonunda görev alan Bihter Dumanoğlu 1995 doğumlu ve 1.75 metre boyunda.

Bihter Dumanoğlu'na devam eden Galatasaray kariyerinde başarılar dileriz.
 

Üst