• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısınız da hazır bütçe böyleyken, Aysal da baskete çok fazla önem vermişken insanın eli Spa'yı da yazıyor Langford'ı da :)

Oly'li yöneticiler şaşırmış olmalı.Bonsu ne alaka ?
Onların kalitesinde değil.Sakatlığı olan ve sadece smaç ile oynayan ve serbest atıs atamayan biri Bonsu.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bonsu'yu aldıklarına göre Dunston ayrılacak diyebilirmiyiz ? Zaten Dunston ayrılmak istediğini söylüyordu, salça olsak hiç fena olmaz sanki.

Bonsu'yu Simmons yerine kadroya katmışlardır muhtemelen. Cedric Simmons'un hücum performansı faciaydı.

anadolu efes kristic ve saric ilede anlasti.draper ile gorusuyorlar.

Hem Zaza hem Shawn James asla olmaz Furkan varken. 3 tane 5 numaraya nasıl süre dağılımı vereceksiniz ki ? Furkan zaten pahalı kontrat , Zaza'nın ücreti de Furkan'dan yüksek olacak. James de öyle ucuza oynamaz. Eğer illa bi extra atlet yabancı istiyorsak BOnsu kalsın . Hem uygun fiyatlı hem de oynamayınca sorun çıkarmıyor.
+1905 ayrıca az maç yapınca yıpranmaz.
senden sonra yazılanları okumasam böyle açıkta kalırım işte :)

İstediği para yüzünden şuanlık yabancı bir pivot düşünülüyor o olmazsa Zaza gelmeye hazır zaten .

Yabancı pivotun ismi bourousis mi hocam ? Yani yeni sezonda ya bourousis ya da zaza yeni pivotumuz mu?Yoksa başka ihtimaller gündeme gelebilir mi?

spa-barış-kris
langford-sinan-jamont
marko-cenk
erceg-derrick brown
zaza-furkan-kg

Herkes bir şeyler yazıyor transfer konusunda uçuk veya mantıklı. Umarım herkesi memnun edecek oyuncular alırız. Nasıl olur bilmem ama mehmet yağmur, barış hersek, can akınla üç kupa alan Üstat Ergin ATAMAN gider gerekirse Japonya dan birilerini bulur ve taş gibi takım kurar ve oynatır o yüzden kafam rahat. :) Sadece Marko ve Arroyo kalsın bana yeter...

Efes Sarici açıklamış. Şimdi yapacakları guard transferi çok önemli hale geldi. Bu gidişle Cska'ya oyuncu kalmayacak.

Ben şu Zaza'da ne bulduğunuzu bir türlü anlamıyorum. Kesinlikle ihtiyacımız olan bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.

Bize geldiğinde de görüldüğü gibi ribaund alma dışında ikili oyunlarda bitiriciliği hiç de üst düzey değil.O dönemde hiç de NBA de oynayan bir oyuncu izlenimi vermiyordu. Son hali nedir, bilmiyorum. Bize N-dog tarzında ,dış şutu da olan,ikili oyunları daha yüzdeli atan biri lazım. Ah Nenad Krstic olsa keşke.

kotu ozellikleri var zazanin ama iyisinin yaninda az kalir.

çoğu kişi jawaiyi gözden çıkarmış anlaşılan ama şahsen formunu yakalarsa ne bourusis ne de sofoklise değişmem

Horto Magico o bestenin adı. İsrail tribününe kadar her Avrupa tribünü söyler. Sahibiyse Gate 4 yani Paok. PAOKARA olarak aratırsan bulursun youtubeda orjinalini.

Eyvallah reis Orjinalı Paok`un ki olabbılır yunanca anlamlı olarakda daha iyidir belki ama Kulağa kafiye olarak Arisinki daha hoş geliyor

anadolu efes dario saric ile anlaşmış seneye lig daha zevkli olucak anlaşılan biz de başlasak transferlere daha da güzel olucak

Mehmet yağmur düşünebilir miyiz acaba ender ayrılacakken. Ergin hoca eski öğrencilerini almayı seven biri sonuçta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri