• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Langford gelemyecegı haberı cıktı bugun ve ardından arroyo kaldı haberi . Tesadüf değil. Eger langford olsaydı spa- langford olucaktı artık spa- arroyo muhtemel ikili

dün toplantı vardı niye doğru düzgün hiçbir açıklama yapılmadı anlamadım

efes 4 yabancı aldı fener bogdanovic ve calathesi aldı büyük ihtimalle artık icrat görsek

Arrayo - Marko - Erceg elimizde olacağını düşünürsek 3 tane kurşun hakkımız var ve hedefi %95 ile atıp nokta atışı yapmalıyız.

Geçen yıl takımın kimya hesapta olmayan sakatlıklarla bozulur gibi olmuştu. Tüm yük Arroyo'ya bindi.

Bu yıl çok iyi bir skorer ve rakiplerin hamlelerine göre de çok iyi bir 5 numara bulmamız gerekiyor. Ender'in durumuna göre de 1 numaraya saf , saha görüşü iyi olan bütçeli bir yabancı alınabilir.

Skorer ve 5 numara yabancı bütçesinin çoğunu götürebilir.

Elimizdeki yerli rotasyonu en büyük artımız rakiplere karşı. Sinan - Cenk - Furkan ve kalırsa Ender ile açık ara öndeyiz diğer ligdeki rakiplerimizden.

Utku'nun dediği gibi çapraz bağları kopandan bir daha hayır gelmez. Seviyoruz, beğeniyoruz lakin özellikle sakatlıklardan çok çekmişken yolun açık olsun demeli. Umarım atlatır ve basarîlı olur gideceği yerde. Ve eşek eşekken aynı çukura iki kez düşmüyor.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Arroyo haberi güzel ama koca bir sezon onun üzerine kurulamaz. Spa olmazsa olmaz diyorum.

Spa olur mu olmaz mı bilmem ama Arroyo'nun yanına onunla süreyi 20-20 şeklinde paylaşabilecek takımı taşıyacak bir tane daha guard şart oğlu şart

Ergin Ataman geçen sene de Spanoulis ve Arroyo bir arada oynar demişti fakat ben hala bunun nasıl olacağını anlamış değilim. Tamam hücumda beraber oynarlar, çok da mükemmel olur ama savunma nasıl olacak? 2si de yedek başlamayı kabul edecek bir oyuncu değil ve 2si sahadayken dış adam savunmamız çok düşecektir aynı Ender Arroyo 5i gibi.

hawkins&arroyo bu sorunu yaşamadı çünkü hawkinsin savunması da sağlamdı.

spanoulis yarın türkiyede, şu 1 hafta içinde onunla ilgili bir gelişme olmazsa ümidinizi kesin derim.

Galatasaray'ın Arroyo'nun çıkış maddesini kullanmayacağı haberi geldi ancak Arroyo 'nun da 10 temmuz'a kadar bu maddeyi kullanma hakkı var bence kalıp kalmayacağı net değil. Bence bütçe ve kurulacak kadroya göre karar verebilir.

arroyo bu saatten sonra özellikle ELde mücadele edecek bir takımda kendine yer bulamaz veya istediği parayı alamaz. Ha artık yavaştan emekli olmaksa amacı buraya kadar diyebilir ama önümüzde daha taze spurs örneği varken ve Arroyo da kendine çok iyi bakan bir sporcu olduğu için değil 1 sene 2 sene daha rahat götürebilir. Formasını da emekli eder, tavana astırır.

Röportaj'ı yayınladık.
gshaber24.blogspot.com

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ergin Ataman geçen sene de Spanoulis ve Arroyo bir arada oynar demişti fakat ben hala bunun nasıl olacağını anlamış değilim. Tamam hücumda beraber oynarlar, çok da mükemmel olur ama savunma nasıl olacak? 2si de yedek başlamayı kabul edecek bir oyuncu değil ve 2si sahadayken dış adam savunmamız çok düşecektir aynı Ender Arroyo 5i gibi.

hawkins&arroyo bu sorunu yaşamadı çünkü hawkinsin savunması da sağlamdı.

Kabasakal ve Arroyo bir arada oynarken sadece çok büyük maçlarda savunma problemi yaşarız. Zaten karşı taraf mutlaka bu oyunculara önlem alacaktır. Hücumu ve savunması iyi kısa oyuncular maalesef her takımda bulunmuyor. Mesela bizim geçen seneki takımda Spanoulis'i Göksenin savunuyordu dolayısıyla Spa'nın savunma yapmasına gerek kalmıyor.

Spanoulis ve Arroyo olacaksa yanlarına joker olarak kullanabileceğimiz biri lazım ve benim aklıma ilk gelen isim Jamon Gordon.Savunma yönü kuvvetli,hücumu fena değil,top taşır,getirir,tam bir ikinci adam.Spanoulisin de verimi artacaktır Spanoulis Olympiakos'ta yanında Mantzaris-Sloukas-Law üçlüsünden biriyle oynuyordu.

Spa- Arroyo bence beraber oynıcaklardır bunu sadece biz düşünmüyoruzdur heralde Spa ve Arroyo aynı takıma konuyorsa savunmamın bir çözümü vadır.
Ergin Hoca geçen senede söyledi beraber oynarlar hemde çok güzel oynarlar diye bulucakdır elbette savunmayı da maximuma çıkarmanın yolunu
Pota altımızın çok sağlam olması gerekiyor atletik oyuncu gordon,malik ve bonsudan sonra kalmadı bence bir an önce çözülmesi gereken sorunlardan birtanesi de atletik oyuncu.

Gordon ükalmıyorsa ve biz o tarz benchten gelip Arroyo'yu yedekleyecek bir Combo guard arıyorsak Jerrels iyi bir alternatif olur

Daçka, Barış Ermiş ile anlaşmış iddası var.

Jerrels evet bu yıl iyidi ama ne yapacağı belli bir oyuncu değil yönetim Jerrels'a güvenirmi orası soru işareti.

jerrels enderin yabancı versiyonu, sırf kalıplı diye almaya gerek yok bence. keşke hackett, spa, arroyo rotasyonu kurabilsek.

Röportaj'ı yayınladık.
gshaber24.blogspot.com

Emeğinize sağlık. Öyleyse ben guarda Spanoulisi yazarım kafamda :) Bourusis ile anlaşılmış olsa da içimden bi ses transfer gerçekleşmeyecek diyor nedense.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri