Bencede Sofo benimde istediğim bir uzun değil. Bu yüzden Zaza alınabilirse müthiş bir transfer olur
bildiğim kadarıyla ergin ataman sofoyu çok istiyor pota altını doldurmak için bir röportajında açıklamıştı
Bencede Sofo benimde istediğim bir uzun değil. Bu yüzden Zaza alınabilirse müthiş bir transfer olur
bildiğim kadarıyla ergin ataman sofoyu çok istiyor pota altını doldurmak için bir röportajında açıklamıştı
hickman ın sözleşmesi ve aldığı para konusunda bilgisi olan var mı? 2 numara için en iyi aday gibi..
Domercanttan alamadığımız katkıyı alacağımız bir oyuncu arıyorsak ve şayet keith langfordu getiremiyorsak..jaycee carroll çok iyi olur orayaŞu forumda yıllardır ismini yazıyorum, kendisini çok sevdiğimi de söylüyorum ama genelde çok kişi karşı çıkıyor bu düşünceme. Galiba seneye onu bu forma altında göreceğiz. Tabi ilgilenilen isimlerden biri sadece. Büyük ihtimalle o gelecek. Sofo yani.
Bertans da büyük ihtimalle takıma katılacak ama rotasyondaki asıl yeri yedinci yabancı olacak gibi duruyor.
Geriye 1-2 oynayan bir oyuncuyla Domercant'tan alamadığımız katkıyı alabileceğimiz bir isim kalıyor eğer yabancı sayısını 8 yapmazsak. 1-2 için Spanoulis konusunu daha önce yazmıştım, başkan çok istiyormuş. Yalnız ben onun yerine Bobby Brown'un gelebileceğini düşünüyorum. Aslında asıl isteğim biraz daha agresif ve savunması güçlü bir isim ama öyle bir isim geçmiyor şu anda ilgilenilenler arasında. Şutör oyuncu da muhtemelen belli. 1-2 numaradaki tercihimiz ve sponsor şekillendirecek gibi tercihlerimizi.
Arroyo-Bobby Brown-Langford fazla top kullanan bir dış rotasyonu oluşturmaz mı?
Bunu beğenenler olmuş ama umarım şaka yaptığım anlaşılmıştır.Gerilen ortamı şenlendirelim diye düşündüm.Buraların salağı olmak istememEmre Bey,siinle aynı fikirdeyim.
Bu arada ailecek sizin hayranıyız.Çok güzel şarkılarınız var ve örnek bir sanatçısınız![]()
Diğer 2 takıma gitmesinden iyidirteodosic'in menajeri teo'nun rusyada kalmak istediğini açıklamış
spa Langford zaza derken manu yu elde tutamıyoruz daha nasıl olacak o iş