• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada daçka othello hunter'ı almak için bastırıyormuş..

hickman ın sözleşmesi ve aldığı para konusunda bilgisi olan var mı? 2 numara için en iyi aday gibi..

bildiğim kadarıyla ergin ataman sofoyu çok istiyor pota altını doldurmak için bir röportajında açıklamıştı

Bence Zaza ikna edilebilirse Ergin Ataman'ın fikri değişebilir. Çünkü Zaza hem hücum hem de savunma anlamında alabileceğimiz en komple 5 numara.

Sofo olmasın istiyorum..Çabuk faul problemı var herkesın malumudur.....Zaza ve Spanoulis'e kafayı takmış durumdayım... Spanoulis inşallah olacak hissediyorum ama olmazsa BABY BROWN ikinci tercih olsa harika olur..

1.Kadro..

Arroyo-Spanoulis-Ender-Nikolov
Savunmacı ve Delici 2 numara - Sinan
Markoıshvili - Cenk
Printezis-Kerem-Erceg ( 7.yabancı )
Zaza-Furkan-Slaughter ya da muadili atletik uzun

Etti mi 7 yabancı en mantıklı kadro şahsımca bu bana göre.. 2 numara seçimi iyi olmalı..Ayrıca PRİNTESİZ hem 4 hem 3 numarayı dengede tutar..!

Gelelim 2.kadroya.. Spanoulis inşallah olacak ama olmadığını varsayarsak... ;

Arroyo - Aaron JACKSON - Ender - Nikolov

Baby Brown - Sinan

Markoıshvili - Cenk

Printesiz-Kerem-Erceg ( 7. yabancı )

Zaza-Furkan-Slaughter veya muadili atletik uzun..

Aaron jackson bana göre ARROYO ile tamamlayıcı guard olurlar.Aaron Jackson savunması belli seviyede olan bir oyuncu.Kısalardaki savunma açığımızı Marko ile Aaron Jackson belli seviyeye çıkartılar..2 numarada da Baby Brown hücum yönümüzü epey üst seviyelere çıkarır..Tabi ben daha çok ilk kadroyu tercih ederim...Ama Spanoulis'în olmama ihtimaline karşılık 2. kadroda gayet güzel..!

Eğer Zaza olmuyorsa yerine Paul Davis düşünülebilir.(Sakatlık problemi var mı?)
O da beni tatmin edecek bir uzun

Eyüp Yıldız, Pegasus'un teklifinin 3-5 milyon Euro civarında olduğunu twitlemiş arkadaşlar.

Şu forumda yıllardır ismini yazıyorum, kendisini çok sevdiğimi de söylüyorum ama genelde çok kişi karşı çıkıyor bu düşünceme. Galiba seneye onu bu forma altında göreceğiz. Tabi ilgilenilen isimlerden biri sadece. Büyük ihtimalle o gelecek. Sofo yani.

Bertans da büyük ihtimalle takıma katılacak ama rotasyondaki asıl yeri yedinci yabancı olacak gibi duruyor.

Geriye 1-2 oynayan bir oyuncuyla Domercant'tan alamadığımız katkıyı alabileceğimiz bir isim kalıyor eğer yabancı sayısını 8 yapmazsak. 1-2 için Spanoulis konusunu daha önce yazmıştım, başkan çok istiyormuş. Yalnız ben onun yerine Bobby Brown'un gelebileceğini düşünüyorum. Aslında asıl isteğim biraz daha agresif ve savunması güçlü bir isim ama öyle bir isim geçmiyor şu anda ilgilenilenler arasında. Şutör oyuncu da muhtemelen belli. 1-2 numaradaki tercihimiz ve sponsor şekillendirecek gibi tercihlerimizi.
Domercanttan alamadığımız katkıyı alacağımız bir oyuncu arıyorsak ve şayet keith langfordu getiremiyorsak..jaycee carroll çok iyi olur oraya

sienadan matt janning hakkında ne düşünürsünüz?

Arroyo-Bobby Brown-Langford fazla top kullanan bir dış rotasyonu oluşturmaz mı?

Emre Bey,siinle aynı fikirdeyim.
Bu arada ailecek sizin hayranıyız.Çok güzel şarkılarınız var ve örnek bir sanatçısınız :)
Bunu beğenenler olmuş ama umarım şaka yaptığım anlaşılmıştır.Gerilen ortamı şenlendirelim diye düşündüm.Buraların salağı olmak istemem :)
Konuya dönersek,bu yıl 2 ve 5 numaradan gerekli katkıyı alamadık ama yine de f8 yaptık. Sinan biraz kıpırdadığında ne kadar rahatladığımız ortadaydı..
Bu yılki takıma 2 numara ve pivot eklediğimizde çok rahat f8 yaparız ve f4'ün de önemli adayı oluruz..Arroyoyu tamamlayan 1-2 oynayan bir oyuncu da alırsak bütün yolar f4e çıkar.
Pegasus'la beraber bütçe 55 milyon lira olacak.18-19 milyon euro f4 kadrosu için yeter de artar bile.Bir de şikecilerden önce f4 yaparsak hepsi tımarhanelik olur :)

teodosic'in menajeri teo'nun rusyada kalmak istediğini açıklamış

Eyüp Yıldız @eyupyildizz · 20 dk.
Son olarak olasi bir yeni salon yapiminda bu şirketlerden salona sponsor olmalari isteniyo. Sponsorlu bütçede 10 milyon avroyu gecmez bence

Geçen değindiğim gibi , konuşulan olası sponsorlara salon yapımında da sponsor olması istenmiş..Umarım içlerinden birisi iki şekilde de kabul eder böyle bir anlaşmayı...

Eyüp Yıldız @eyupyildizz · 33 dk.
GS'nin sponsor durumunu soranlar var. Benim kulağima 5 şirket geldi. Pegasus Ttnet Odeabank Vodafone Daikin diyorlar En ciddisi Pegasus.

Konuşulduğu söylenen firmalar da bunlarmış...! Hayırlısı..! Mithat bey şu rakam konusuna bir açıklık getirse iyi olacak.. 5 m euro civarı mı olacak sponsordan gelen yıllık pay...!

spa Langford zaza derken manu yu elde tutamıyoruz daha nasıl olacak o iş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri