• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Medyada çıkan isimlerin yalnız kaçıncı tercih oldukları da önemli mesela Javtokas son tercihtir kendisi ayrıca medyada Boby Brown, Bourousis, Lawal gibi isimlerde çıktı bazı haberler menajer uçurması olabilir o yüzden beklemekte fayda var 1 haftada her şey belli olur zaten. Bu arada salon işi çok önemli salonu bu sene inşaata başlanması falan süper olur( en kötü yapılacağı yer ve projenin bu sene belli olması seneye inşatta başlanması gerekir). Salon işi basketbolda geleceğimizi garanti altına alır.

Bazı arkadaşlar Özyer'in açıklamalarını baz alarak bana ithamda bulunmuş.Kendilerine Özyer ne zaman doğru söyledi diye bir soru sormak istiyorum ve gerçek dünya sizin hayal gücünüzle oluşur diyorum.

Bu güne kadar kırdığı doslar varsa kendilerinden özür dilerim !!! sağlıklı ve mutlu kalın gerçek ortaya çıkar elbet.
Yazamayi mi birakiyorsunuz umarim oyle birsey yapmiyorsunuzdur burda hala sizin duyumarinizi isteyen buyuk bir kitle var saygilarimla

Medyada çıkan isimlerin yalnız kaçıncı tercih oldukları da önemli mesela Javtokas son tercihtir kendisi ayrıca medyada Boby Brown, Bourousis, Lawal gibi isimlerde çıktı bazı haberler menajer uçurması olabilir o yüzden beklemekte fayda var 1 haftada her şey belli olur zaten. Bu arada salon işi çok önemli salonu bu sene inşaata başlanması falan süper olur( en kötü yapılacağı yer ve projenin bu sene belli olması seneye inşatta başlanması gerekir). Salon işi basketbolda geleceğimizi garanti altına alır.

Lawal de gayet ucuza oynayan bir isim.Muhtemelen 300 bin euro falan yıllık ücreti

Özyere ne inanalım? Anlaşılmak istenen oyuncular belli,ücretleri belli.Hiçbiri de 20 milyon euro bütçe olayıyla örtüşmüyor.Pocius,Javtokas falan 20 milyon euro bütçeli takımda ana oyuncu mu olacak? Geçiniz

Yalnız o haberlere inanıp çıkan Boby Brown, Bourousis gibi haberlerde var bence bazı şeylerin netleşmesi için 1 hafta beklemek gerekir zaten bir şeyler belli olur. Her gazete haberi de doğru olmaz bence hatta salladıkları daha çok oluyor genellikle.

Pocius haberleri umarım doğru değildir. İyi oyuncu olabilir ama Marko haberlerinden sonra üzücü.

Bazı arkadaşlar 12-13 milyon bütçeyle anca bunlara bakarız moduna geçti.Eğer hakkaten böyleyse bütçe ,13milyon falan az bütçe değil çok iyi takım kurulabilir.

Bence yatırımı Combo Guarda ve Pivota yapıcaz bu yüzden Bertans olabilir.Sofo'yu isterim ama Lawal ile beraber gelecekse çünkü ne zaman ne kadar süre alacağını kestiremiyorsun.

Bu arada Hickman ile ilgili hiç haber çıkmıyor keske devreye girsek

Son çıkan Cenk,Marko,Ender haberleri beni üzdü.Bazı arkadaşların da dediği gibi evdeki bulgurdan olma durumu olur.Gerçi Ender konusunda tutmasak da our fikrindeyim o ayrı özellikle Cenk ve Marko özelinde endişeleniyorum.Cenk ve Marko giderse yerlerini doldurmamız zor.Dün de demiştim eğer Micov,Papaniakalou,Sammy Meijia filan alamayacaksak o bölgede geriye gideriz.Cenk de giderse muhtemelen nerelere gideceği belli:Anadolu Efes ya da Fenerbahçe Ülker.Kendisinin yerine koyulabilecek yerli yok belki Hidayet ama onu da hangimiz isteriz bilmiyorum.Yerli gücümüz de zayıflar.

Pocius,Javtokas 20 milyonluk takımın transfleri değil doğru ama bundan 2 gün önce spa,langford,bobby brown haberleri çıkmıştı bunu es geçiyorsunuz . iki haber çıktı diye 8-9 milyonluk takım yaptılar hemen vay be.

edit: enderin gitmesine üzülmem açıkcası.
cenk son maçlarda kıpırdandı para alıp bütün sene yatma riski olabilen bir oyuncu ama yerli olarak onun yerini dolduracak adam yok kalmalı.
marko gitmez zannetmiyorum. ergin hoca çok güveniyor ona .

Keith Langford'un bugun kararını tekrar gözden geçireceği söyleniyor hatta GsHaber24 te yazmış. Eğer devşirme durumunu kabul ederse bize gelicek gibi görünüyor.

Langfordun geleceğini sanmıyorum devşirme olsa bile yerli sayılmıyor zaten önemli olan indirime gitmesi

Spa olayini baskan hallederse 15 milyon a gecen sezon ki takimin 2 level ustu takim kurulur.

Menajerlerin yaptirdigi haberlerede atlamamak lazim, buraya dikkat.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Markoyla Cenk giderse Ünal Aysal şubeyi kapatsın.

Keith Langford'un bugun kararını tekrar gözden geçireceği söyleniyor hatta GsHaber24 te yazmış. Eğer devşirme durumunu kabul ederse bize gelicek gibi görünüyor.

Bence artık devşirme durumuna bağlı değil gelmesi sonuçta yabancı sayılacak ondan dolayı teklifimizi öncekine göre daha düşürmüşüzdür diye tahmin ediyorum örnek olarak yerli sayılsa idi 2500 vereceğin adama yabancı sayılınca 2 verilir gibi.

Markoya 3ün 5in hesabını adam bana Spanoulis falan getirmesin ya eksik kalsın.

Ne Spanoulis haberlerine inanıyorum ne de Javtokas'a Ne bütçenin 20M Euro olduğuna inanıyorum ne 10M usd. Galatasaray ve bu yönetim bana inanmamayı, güvenmemeyi öğretti.

O ıslak imza atılır o zaman konuşur değerlendiririz.

İyi bari Javtokas ve Bertans isimleri ile biraz ayaklarımız yere bastı, güzel oldu :) Javtokas liste yapılmış büyük ihtimalle en son seçeneklerden birisidir gibime geliyor. Furkan aldığı ücret oranında katkı verirse ne ala ama şut yok, savunma biraz yumuşak. Sadece ikili oyunlar ve de ribaunt katkısı ile yaşayamaz. Daha efektif olması lazım.

Ender giderse kayıp mı olur ben kendi açımdan söylüyorum asla kayıp olmaz. Israrla takımı yönetmesi oynatması beklenirken tam tersi kendine oynuyor. Kerem TUNÇERİ bile olabilir bence.

Cenk AKYOL'da aynı şekilde 9 aylık sezonda sen 7 ay yatar sadece 1-2 ay ortalarda görünürsen ve o 1-2 aylık performansa göre yüksek ücret istersen olmaz. Ben Cenk'in kalmasını isterim oyunuyla ve savunmasıyla katkı verir ama 2 aylık bir oyun değil tüm sezona yayılan bir performans lazım. Morko gitme ihtimali doğdu, eğer gitmez kalır Bertans'da gelirse yine bi ihtimal 3 numara dan süre çalabilir. Cenk'in süresi daha da düşebilir gibime geliyor.

Şimdi Marko elde kaldı sayarak 3 kurşun demiştik ama son gelişmelere göre 4 kurşuna da çıkabilir bu.

4-5 numara için Lawal - Mariç - Javtokas - Sofo - Ioannis Bourousis gibi seçenekler var öğrendiğimiz kadarıyla.

Sabretmemiz gerekcek ama vakit de çok geç olmadan hedef oyuncuları katmalıyız.

abdi ipekçi varken de yönetimin hala salon sevdasında olması ve sponsorlara bize az para ver ama salon yapm demesi kadar salakça bir durum daha yok. Sokaktan birini koy böyle yönetmez şu şubeyi.

Markoya 3ün 5in hesabını adam bana Spanoulis falan getirmesin ya eksik kalsın.

Kusura bakmayın ama Marko bu sene sakatlanana kadar aldığının 2 katı ücret isteyecek bir oyun ortaya koymadı sakatlıktan döndükten sonra iyi bir oyun ortaya koydu ama bu aldığının iki katı bir ücret ortaya çıkaracak bir performans mı bana göre hayır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri