• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence artık devşirme durumuna bağlı değil gelmesi sonuçta yabancı sayılacak ondan dolayı teklifimizi öncekine göre daha düşürmüşüzdür diye tahmin ediyorum örnek olarak yerli sayılsa idi 2500 vereceğin adama yabancı sayılınca 2 verilir gibi.

Milli takım kararını gözden geçirecek deniliyor eğer devşirme oyuncu olmayı kabul ederse Galatasarayla fiyatta anlaştı anlamına gelir zaten, onu söylemek istiyorum.

abdi ipekçi varken de yönetimin hala salon sevdasında olması ve sponsorlara bize az para ver ama salon yapm demesi kadar salakça bir durum daha yok. Sokaktan birini koy böyle yönetmez şu şubeyi.

Bana göre de Galatasaray'ın kendi salonu olmalı. Bunu düşünen yönetimi kutlarım.

Kusura bakmayın ama Marko bu sene sakatlanana kadar aldığının 2 katı ücret isteyecek bir oyun ortaya koymadı sakatlıktan döndükten sonra iyi bir oyun ortaya koydu ama bu aldığının iki katı bir ücret ortaya çıkaracak bir performans mı bana göre hayır.

Marko olmasaydı Avrupa´da lig şubatta, Türkiye´de nisanda bitecekti, bizim için bilmem farkındasınızdır belki.

Marko olmasa bu sene Top 16 ve TBL yarı finali ile biterdi.

Galatasaray, basketbolda listeye Partizanlı yıldızı aldı!
Bu sene bütçesinde küçülmeye giden Partizan Belgrad, elindeki yıldız oyuncularını elden çıkarmayı planlıyor. Kadrosundaki önemli yıldızlardan biri olan 22 yaşındaki Davis Bertans ile Galatasaray Liv Hospital'in ilgileniyor

marko olmasaydı avrupada lig şubatta, türkiyede de nisanda bitecekti bizim için bilmem farkındasınızdır belki.

Ben Marko'nun kalmasını istiyorum sözleşmesine zamda yapılabilir ama şu anki sözleşmesinin iki katı değerinde olmamalı bu zam bu benim düşüncem. Furkan'a Fener'den teklif geldiğinde de bazı arkadaşlar kaptırısak kapatalım şubeyi veya istifa etsin yönetim tarzında mesajlar attılar şimdi verilen para yanlış diyorlar evet verilen para yanlış ama Fener'e kaptırmamak için bu parayı vermek gerekiyordu(Bana kalsa 6 yabancı hakkı varken bu kadar para vermezdim).

Uzun için Sofoklis'in geleceğini tahmin ediyorum. Kısa içinse şimdi Bobby Brown ya da Hickman yazsam Spanoulis'ciler ayrı dert yapacak, Spanoulis yazsam Bobby Brown değil de Hickman'ı uygun bulanlar uçtun yazacak. Onun için kısa olarak kimin geleceği meçhul gibi.

Marko´ya, Cenk´e, Furkan´a bu paraları vermeye mecbursun istediğiniz kadar söylenin burada. Marko gidince n´apacaksın ya bana bir anlatsanıza? Sony Weems´i falan alacagız dimi unutmuşum pardon. :)

adam senin sezonunu kurtarmış ki geçen sene de yaptıkları ortada hala o para verilir mi şu para verilir mi ne vercen adama pardon? ulan o olmasa Beşiktaşa elenip gidiyodun be gamsız olmayın bu kadar. atıyorum 3 milyon istesin marko vereceksin ha vermem diyorsan da seneye görürüz takımın halini.

adam senin sezonunu kurtarmış ki geçen sene de yaptıkları ortada hala o para verilir mi şu para verilir mi ne vercen adama pardon? ulan o olmasa Beşiktaşa elenip gidiyodun be gamsız olmayın bu kadar. atıyorum 3 milyon istesin marko vereceksin ha vermem diyorsan da seneye görürüz takımın halini.

Kusura bakmayın ama Marko'da kusursuz oyuncu değil. 3 milyon euro edecek oyuncu da değil.

Marko'yu hepimiz severiz de 3 milyon isterse vereceksin tarzı saçmalıklara gerek yok.Klübün tapusunu isterse onu da verelim bari.Giderse ne yapacak mışız. Marko klübün standart donanımında mı vardı? Zamanında onu nasıl bulduysan yenisini bulursun. Tabii Marko'nun da 3 isteyeceği falan yok.Sadece üstteki yoruma ithafen yazdım.Öyle saçma sapan mantık olmaz

marko haberini fazla ciddiye alıyorsunuz. masabaşı haber ola olasılığı yüksek

ismail şenol : Zaza Pachulia'nın NBA'de iki yıl, 10 milyon 400 bin dolar garanti kontratı daha var. Türkiye'ye gelmesi imkansız.

arkadaşlar unutun artık zazayı !

ben söyleyeceğimi söyledim marko giderse takımdan hayır beklemeyin. En fazla bu sezonki Beşiktaş gibi takılrız işte.

Neyse gerçek haberler ve hayali değil gerçek yapılacak transferler sonrası forumunda ayakları yavaş yavaş yere basmaya başlar. İnsan bazen gerçekten hayret ediyor..

Markonun senin için değerini anlamak için engin bilgilere ihtiyacın falan yok. Sen bi Barça, Real, Cska falan değilsin. Oly ve Pana gibi adam gibi sistemin de yok. Sistem dediğinde Marko gibi adamlarla olur, sen spanoulisi al arroyoyu al git zazayı getir böyle tamamlayıcı takımın, sistemin bel kemiği olan adamları elinde tutamazsan işte her sene gördüğün Efes ve Cska gibi olursun. Markoyu gönder tamam yerine kimi alabileceksin onun kadar katkı verebilecek? markoyu elinde tutamayan adam kimi getirebilir? alır gelirsin malik gibi birini tüm sene saç baş yolarsın.

Markonun senin için değerini anlamak için engin bilgilere ihtiyacın falan yok. Sen bi Barça, Real, Cska falan değilsin. Oly ve Pana gibi adam gibi sistemin de yok. Sistem dediğinde Marko gibi adamlarla olur, sen spanoulisi al arroyoyu al git zazayı getir böyle tamamlayıcı takımın, sistemin bel kemiği olan adamları elinde tutamazsan işte her sene gördüğün Efes ve Cska gibi olursun. Markoyu gönder tamam yerine kimi alabileceksin onun kadar katkı verebilecek? markoyu elinde tutamayan adam kimi getirebilir? alır gelirsin malik gibi birini tüm sene saç baş yolarsın.

Avrupa basketbolunda muadili yok yani Marko'nun?3 milyon isterse vereceksin demekle kadroda tutmak için fedakarlık yapacaksın da aynı olay değil ayrıca.3 milyon isterse kadroda falan tutmazsın.Marko geldiğinde sorsaydın yüzde kaç gelsin derdi onu da düşünmek lazım.Yüzde 5-10 belki.Galatasaray taraftarının da bir garip huyu kadroda olan oyuncuyu inanılmaz yüceltip dışarıda onun seviyesindeki oyuncuları kötülemek.2 sene önce sorsan Shipp-Andric ayrılırsa aynı kalitede başka isimler getiremeyeceğimiz oyunculardı. Marko'nun da Avrupada muadili gayet var. 3 isterse vereceksin saçma mantık.Markoishvili gitti diye takım BJK olur demek daha saçma mantık.Sen yerini doldurmak için ne yapacağımızı nerden biliyorsun ki seneye takımı izlemeyin tarzı tavsiye veriyorsun. Dediğim gibi Marko da geldiği dönem taraftara sorulsa yüzde 5lik dilimin burun kıvırmayacağı bir oyuncuydu

Herkesin kendine göre haklı sebeplere dayandırdığı fikirleri var, ve yine herkes bu fikirlerini beyan edebilir. Zaten bu platformun amacı bu.

Ama fikirlerimizi söylerken kullandığımız üslup ve yer yer fikirlerimizi başkalarına empoze etme yönündeki eğilimlerimiz olayı diğer insanlar açısından farklı noktalara getirip, sinir katsayılarını arttırarak, kırıcı hadiselerin yaşanmasına sebebiyet verebiliyor.

Bu sebeple biraz daha sakin olup, üsluba dikkat edersek daha güzel olacak.

Bir de hep dediğim gibi oynamayan domercante 1.5ları veren yönetim bir zahmet oyuncuların istediği ücretlere de çıkmayı biraz denesin, zorlasın. Şu an ligimizde Cenk ve Marko kadar verimli oynayan adam yok, bunları kaybedersek takım geriye gidecek bunu anlatmaya çalışıyoruz. Şampiyon olduktan sonra dağılan Beşiktaş gibi olmak istemiyorsak Ünal Aysal biraz bu işi ciddiye alması şart. Murat Özyer denen heriften zaten ümidim yok onun kime ne hayrı olmuş bugüne kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri