• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada transferlerden konu açılmışken twitterda burçin badem salon konusunun şu anda muallakta oldugunu o yüzden kombinelerle ilgili durumun biraz gecikeceğini söyledi..Bana kalırsa ki zaten Sinan Erdem konusu malum sıkıntı.Ayhan şahenk desen çok samimi gelmiyor bana soğuk bir havası var salonun.İpekçi de yaratılcak atmosferler yaratılamaz.İpekçide vazgeçmemek en iyisi şu durumda..

Galiba İpekçi Tbf'ye ait olduğundan böyle bir zorunluluk doğdu.

Evet öyleymiş.Malum final serisinde yaşanılanlardan sonra artık kulübün vereceği her kararda bize düşecek görev gidip takımımızı nerde olursa olsun desteklemek.:) Sabırsızlıkla kombinelerin çıkmasını bekliyorum..:)

Ipekci'yi bırakıp Sinan Erdem'e gitmek = Attan inip eseğe binmek.
Eyüp abinin Sinan Erdem aşkı meşhurdur beyninizi yikamasina izin vermeyin. Yaşasın İpekçi:)

Arroyo-Boby Brown-Ender ( barış )
Sinan -Markoishvili
Cenk-Bertans
Kerem-Erceg
Furkan-Sofo-G. Lawal

Bu kadro ile fazla bütçe istemeyen iyi bir takım olabiliriz.

Arroyo-Boby Brown-Ender ( barış )
Sinan -Markoishvili
Cenk-Bertans
Kerem-Erceg
Furkan-Sofo-G. Lawal

Bu kadro ile fazla bütçe istemeyen iyi bir takım olabiliriz.

Çok ideal ve güzel bir kadro olmuş. Sofo&Lawal ikilisi yerine ikisinin parasına daha komple bir uzun düşünülebilir.

Bobby Brown'un da 3 sene 4 milyon dolar+bonuslar içeren kontratı varmış,sadece Nba çıkışı içeriyormuş kontrat,Avrupa çıkışı yok.

Eyüp abi twitter den gerçekleri yazmış arkadaşlar fazla uçmaya gerek yok artık az paraya iyi bir takım kurmaya çalışacaktır yönetim

Arroyo'nun yanına en az Arroyo kadar kaliteli bir ismi almalıyız.

Arroyo - x
x
Marko ?
Erceg
x

Spanoulis yada Langford umarım bu ikiliden birini alabiliriz. Printezis'in ismi geçmişti final serisinde. Olursa şayet memnun olurum. 5 numaraya da Sofo'yu aldık mı tamamdır. CSKA , Gentile'yi istiyor. Eğer alırsalar Marko'dan vazgeçerler herhalde. Hata yapma şansımız yok bu dönem. Gerekli hamleleri kısa süre içinde yapmalıyız.

Bobby Brown'un da 3 sene 4 milyon dolar+bonuslar içeren kontratı varmış,sadece Nba çıkışı içeriyormuş kontrat,Avrupa çıkışı yok.
Bobby Brown çok iyi oyuncu olursa sevinirim ama olmazsa Tyrese Rice denenebilir, gerçi ona da Real Madrid ilgisi varmış sanırım.

Bobby Brown çok iyi oyuncu olursa sevinirim ama olmazsa Tyrese Rice denenebilir, gerçi ona da Real Madrid ilgisi varmış sanırım.
Tyrese Rice Maccabi'de kalacağına dair bir açıklama yapmıştı sezon bitiminde,bugün Real Madrid'in teklif yaptığı haberi çıktı,yarına kadar çıkış opsiyonu var Rice'ın,yarın belli olur.

Aynı şey Sofo için de geçerli,Maccabi ile sözleşme yapan her oyuncu 30 Haziran'a kadar geçerli olmak üzere madde koydurtuyor herhalde,fakat bugün yazmıştım,David Pick Sofo'nun menajerinin bütün dedikoduları yalanladığını yazdı.Pazartesi-Salı Maccabili oyuncularının kaderini öğreneceğimiz günler olacak.Yani bu 2 günde Sofo'nun bizimle anlaştığı ve Rice'ın Real ile anlaştığı haberi gelmezse,ikisi de takımlarında devam edecek demektir.

Bence Printezis alacagımız ilk oyuncu olmalı,Erceg'le bu işler olmayacak

Bir kaç günden beri olan biten herşeyi takip ediyorum ve Murat Özyer in söylediklerine hiç inanmıyorum. Bence hepsi sözleşme yenilenecek oyuncular için yapıyor. Birde MİTHAT ABİ seni birkaç günden beri göremiyoruz. Abi sana sonuna kadar katılıyorum. Ve haberlerini bekliyorum abi.
Spa Zaza Sofo Cenk Marko Ender Barış K.G abi ne alemde bu transferler ve ekstra baska oyuncularlada ilgileniliyormu merak ediyorum.
Bugün büyük gün pazartesi spa nolacak abi uyuyamıyacagım!!!

Pg Arroyo Ender ( Bariş ) Nikolov

Sg Spa ( Hickman ) Sinan

Sf Marko Cenk Bertans

Pf Erceg Kerem Gönlüm

C Zaza Furkan Tyus ( Lawal)

İlk tercihlerim normal olanlar elternatiflerde parantez içinde olanlar.

Ben böyle bir kadro düşündüm; savunma desen savunma, hücum desen hücum, ruh desen ruh ne ararsan var. Tam istediğim kadro.

1- 5 milyon eurodan daha yüksek ücret veren bir sponsor bulabilirsek bu olay çok büyük bir başarı olur.
2- Zaza ve Spa'nın gelme olasılığına zerre kadar inanmıyorum.
3- Bu sene yaşanan son olaylardan sonra ne olursa olsun bu takım seneye maçlarının tamamını hatırı sayılır bir kalabalığa oynamalıdır.
4- Herkese saygım var, her şeyi anlamak için mücadele ederim lakin burada kadro yazan arkadaşların Kerem Tunçeri'yi neden yazdıklarını anlamam imkansız. Biz takıma el freni mi arıyoruz katkı verecek oyuncu mu?

Bence printezis alacagımız ilk oyuncu olmalı,erceg'le bu işler olmayacak
Maalesef katılıyorum bence yapılması gereken ilk iş Erceg'in kontratından çıkmak olmalı..
hatta ben olsam Macvanı tutar Ercegi yollardım,Macvan bir kalemde silinecek bir oyuncu değil bence ki 89'lu olması lazım

Bo NBA düşünüyormuş olmazsa hemen gidip alalım Arroyo-Bo ikilisini frenleyebilecek takım yok EL de.

Real Madrid Mirotic yerine Nocioni ile anlaşmış.

Keşke biz devreye girebilseydik.3-4 rotasyonunda çok iyi olurdu.

Bo NBA düşünüyormuş olmazsa hemen gidip alalım Arroyo-Bo ikilisini frenleyebilecek takım yok EL de.

Sete set kaldı mı oyun Bo Avrupa'da en rahat savunulan guardların başını çekiyor ki hızlı hücum sayıları ile bir sezonun tamamını götüremezsin. Şutu olmayan kısa oyuncu gelmesin şu takıma mümkünse

Sete set kaldı mı oyun Bo Avrupa'da en rahat savunulan guardların başını çekiyor ki hızlı hücum sayıları ile bir sezonun tamamını götüremezsin. Şutu olmayan kısa oyuncu gelmesin şu takıma mümkünse

Sanırım Bo'yu Fener'den önce hiç takip etmedin EL sayı krallığına oynuyordu her sene doğru kullanılırsa muhteşem bir hücum silahıdır.Oyun kurma görevinin Emir Preldzice düştüğü takımda hücumda tıkanması gayet normal bizde Arroyo ile uçar.

Fenerdeki kötü sistem Bo'nun şutunu iyice bozdu zaten...Fenerden önceki Euroleague üçlük ortalamaları %46 Siena'da..Tamam hiçbir zaman el üstünden atan yada kendi şutunu yaratan iyi bir üçlükçü değildi..Ama ceza şutlarında bu kadar kötü değildi..Güven, oyun keyfi bırakmadılar adamda Fener'de...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri