• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerdeki kötü sistem Bo'nun şutunu iyice bozdu zaten...Fenerden önceki Euroleague üçlük ortalamaları %46 Siena'da..Tamam hiçbir zaman el üstünden atan yada kendi şutunu yaratan iyi bir üçlükçü değildi..Ama ceza şutlarında bu kadar kötü değildi..Güven, oyun keyfi bırakmadılar adamda Fener'de...

Bence de, bu kadar kötü değildi Bo'nun şutu. Hele ki bu sezon iyice düştü performansı, bazı maçlarda savunacağı adamlar bir metre mesafe bırakıyolardı Bo ile.

Eğer FB Ülker bırakırsa hem müthiş bi fırsat transferi olur bizim için hem de şikecileri sağlam kudurturuz. Jamont'un yaptığı çoğu şeyi rahatlıkla yapar Bo.

Real Madrid Mirotic yerine Nocioni ile anlaşmış.

Keşke biz devreye girebilseydik.3-4 rotasyonunda çok iyi olurdu.
Nocioni gibi oyuncular takımlara karakter katan oyuncular,tıpkı Markoishvili gibi..o yüzden de ben de çok isterdim

Şutu geçtim bu adam maç başına en az 10 kere yara yara potaya gidiyordu Fener'de 2 bilemedin 3 anca gidiyor.Hücumda doğru yerleşmediklerinden Bo bile dive yapmakta zorlanıyordu.

Maalesef katılıyorum bence yapılması gereken ilk iş Erceg'in kontratından çıkmak olmalı..
hatta ben olsam Macvanı tutar Ercegi yollardım,Macvan bir kalemde silinecek bir oyuncu değil bence ki 89'lu olması lazım
Macvanı çabuk harcadılar bize gelmeden önce partizan da çok iyi bir sezon geçirmişti geçen yıl da fena değildi bence bu senede oynadığı maçlarda elinden geleni yaptı ercegden çok daha hırslı bir oyuncu ben de erceg yerine tercih ederim

Erceg Macvan karşılaştırmasında Macvan'ı hırslı daha istekli falan diye istemek de çok saçma sonuçta istek de bir yere kadar Macvan hiç bir zaman hücumda Erceg kadar güveneceğimiz bir opsiyon olmadı boş şutlarına bile güvenemedik kendisinin ki Erceg de her ne kadar soğuk görünümlü bir karakter olsa da bu sene bir çok maçta yaptıklarıyla hırslı bir oyuncu olduğunu da gösterdi.

Bir de herkes iyi güzel Kris'i kadroya yazmış da ben hala kendisinin Türk pasaportu alabileceğine inanmıyorum. Yaklaşık son 1 senedir olmak üzere oluyor neredeyse bitti denip durdu hala sonuç ortada.

Bence de, bu kadar kötü değildi Bo'nun şutu. Hele ki bu sezon iyice düştü performansı, bazı maçlarda savunacağı adamlar bir metre mesafe bırakıyolardı Bo ile.

Eğer FB Ülker bırakırsa hem müthiş bi fırsat transferi olur bizim için hem de şikecileri sağlam kudurturuz. Jamont'un yaptığı çoğu şeyi rahatlıkla yapar Bo.

Semihçim her yazımda yazıyorum ..Avrupa'da öyle çok anlamlar yüklenecek oyuncular yok, birkaç istisna hariç...NBA scoutları hepimizden iyi biliyor basketbolu ve büyük bütçeleri var.Biraz ışık gördüklerini alıp götürüyorlar zaten...Ya da Amerika'dan buraya hiç düşmüyor büyük basketbolcular..Belki bir iki tane gözden kaçanları ancak...Avrupa'ya kalan oyuncular ancak sistem içerisinde iş yapabilecek oyuncular...Biz oyuncuları o kimya içinde değerlendirmeyip bir batırıp bir çıkarıyoruz...Bana tuhaf geliyor açıkçası(Büyütülenlerde aynı şekilde)...Mccalebb doğru sistemde Avrupa'da neler yapabileceğini göstermiş bir oyuncu zaten...Biz yetersiz desek ne olacak yani...Yanında Marko ve Arroyo ve hatta Erceg gibi şutörlerle setlerde büyük fark yaratabilir ve sayı atmak bir yana çok pozisyon yaratabilir...Çünkü Bo açıktan alındığında bile teke tek karşılanamayan bir oyuncu... Ayrıca, Jamont topu kullanma konusunda inatçı bir yapıdayken, Bo biraz daha uyumlu o noktada...Savunmasıda çok iyi..Söylediğin gibi bende iyi bir transfer olabilir diye düşünüyorum hesaplı bir hale geldiyse...

Semihçim her yazımda yazıyorum ..Avrupa'da öyle çok anlamlar yüklenecek oyuncular yok, birkaç istisna hariç...NBA scoutları hepimizden iyi biliyor basketbolu ve büyük bütçeleri var.Biraz ışık gördüklerini alıp götürüyorlar zaten...Ya da Amerika'dan buraya hiç düşmüyor büyük basketbolcular..Belki bir iki tane gözden kaçanları ancak...Avrupa'ya kalan oyuncular ancak sistem içerisinde iş yapabilecek oyuncular...Biz oyuncuları o kimya içinde değerlendirmeyip bir batırıp bir çıkarıyoruz...Bana tuhaf geliyor açıkçası...Mccalebb doğru sistemde Avrupa'da neler yapabileceğini göstermiş bir oyuncu zaten...Biz yetersiz desek ne olacak yani...Yanında Marko ve Arroyo ve hatta Erceg ile setlerde büyük fark yaratabilir ve sayı atmak bir yana çok pozisyon yaratabilir...Çünkü Bo açıktan alındığında bile tek tek karşılanamayan bir oyuncu... Ayrıca, Jamont topu kullanma konusunda inatçı bir yapıdayken, Bo biraz daha uyumlu o noktada...Savunmasıda çok iyi..Söylediğin gibi bende iyi bir transfer olabilir diye düşünüyorum hesaplı bir hale geldiyse...
Kesinliklekatılıyorum özellikle Amerikalı oyuncuların büyük bir kısmı aynı seviyede bunlardan Avrupa basketboluna uyum sağlayanlar ön plana çıkıyor.

Nocioni gibi oyuncular takımlara karakter katan oyuncular,tıpkı Markoishvili gibi..o yüzden de ben de çok isterdim

Real Madrid sezon bittiği gibi açıkladı SF olarak daha verimli gibi ama sanırım PF kullanacaklar .

Bence de çok kaliteli bir oyuncu Caja Laboral'de kalmasıyla kendine yazık ediyordu.Real Madrid'de çok daha iyi olacaktır.Keşke yaşıda genç olsaydı diyeceğim ama o zamanda Avrupaya dönmezdi.

Macvan'ı da Erceg'i de ilk beşime yazmam ancak biri benchten gelecekse bunun Eeceg olmasını isterim Erceg kısa süre de faydalı olabilecek bir adam oyuncu karakteri olarak

Dikkat ederseniz biz sürekli Maccabi ve Oly gibi takımlardan piyasası yükselmiş adamlar toplamaya çalışıyoruz, halbuki onlar Hines ın yerini Dunston ile, Papanikolau nun yerini Lojeski ile dolduruyorlar.

Evet Spanoulis Avrupa da bir tane, maliyetinden bağımsız olarak harika bir transfer olur ama gidip Ivkovic, Blatt gibi hocaların takımından oyuncu alınca Barac faciaları ortaya çıkabiliyor.

Umarım Ender gider ve Cenk ile Marko kalır. Bana göre birinci önceliğimiz DeJuan Summers olmalı, o olmazsa Vassallo veya Martinez. Uzun olarak da Ike Diogu, Al Thornton, Gerald Lee, Caner Medley. Elbette NBA durumu belirleyici olur ama özellikle DeJuan Summers çok iyi olur bence. Guard olarak geçtiğimiz yıl Rowland ı altıncı adam olarak Arroyo yu yedeklesin istemiştim ama Banvit aldı, Spanoulis olmazsa-ki keşke olsa- benzer bir çok oyuncu var.

Ayrıca bizim lig de iyi bir oyuncu pazarı.

Dikkat ederseniz biz sürekli Maccabi ve Oly gibi takımlardan piyasası yükselmiş adamlar toplamaya çalışıyoruz, halbuki onlar Hines ın yerini Dunston ile, Papanikolau nun yerini Lojeski ile dolduruyorlar.

Evet Spanoulis Avrupa da bir tane, maliyetinden bağımsız olarak harika bir transfer olur ama gidip Ivkovic, Blatt gibi hocaların takımından oyuncu alınca Barac faciaları ortaya çıkabiliyor.

Umarım Ender gider ve Cenk ile Marko kalır. Bana göre birinci önceliğimiz DeJuan Summers olmalı, o olmazsa Vassallo veya Martinez. Uzun olarak da Ike Diogu, Al Thornton, Gerald Lee, Caner Medley. Elbette NBA durumu belirleyici olur ama özellikle DeJuan Summers çok iyi olur bence. Guard olarak geçtiğimiz yıl Rowland ı altıncı adam olarak Arroyo yu yedeklesin istemiştim ama Banvit aldı, Spanoulis olmazsa-ki keşke olsa- benzer bir çok oyuncu var.

Ayrıca bizim lig de iyi bir oyuncu pazarı.

Bu kadar muazzam bir draftın olduğu sene çok iyi oyuncular bulunabilir Draft olmayan.Spaya,Arroyo'ya para harcamak ne bileyim Kristice harcamak kabul edilebilir ama Lasmeye Giste Hinesa para harcamak anlamsız biraz araştırma ile çok daha ucuza benzerini bulursun.

gshaber spa olayının haftaya sonuçlanacağını yazmış

Spanoulis gelecekse kısa rotasyonunda Arroyo da olacağı için hem şut atabilen, hem penetre edebilen hem de bu iki oyuncunun savunma zaaflarını kapatabilecek savunması sert bir kısaya ihtiyacımız olacak. Jamont Gordon yaptığım tanımlamaya tam olarak uyuyor sanırım. Kaç gündür düşünüyorum, muadili olabilecek çok az oyuncu var. Tamam sakatlıklardan çok ağzımız yandı ama Jamont Gordon gibi fiziken güçlü bir oyuncu için bu riski almaya değer bence. En kötü ihtimalle top 16 zamanı geldiğinde elenen takımlardan veya D Leauge'den bir oyuncuyla yerini doldururuz, zaten her sene tonla para harcıyoruz sakatlıklar yüzünden.

Olma ihtimali var mı yok mu bilmem ama Zaza'nın da gelmesini çok isterim ben, özellikle de bütün sene Bonsu'nun umursamaz tavırlarını izledikten sonra. Zaza Pachulia'nın pota altında verdiği o mücadele, o hırslı hali beni benden alıyor.

Biraz yüksek bütçeli bir kadro olacak ama ben de gönlümden geçeni yazayım. Sonuçta hayal kuruyoruz, takımın yıldızı diye ikinci ligden Alex Gordon'ı da alsak Galatasaray yine Galatasaray, her zaman tam destek.

Arroyo-Spanoulis-Nikolov
Gordon-Sinan
Marko-Cenk
Erceg-Kerem Gönlüm-Kerem Kanter
Furkan-Zaza-Lawal

Bu kadar muazzam bir draftın olduğu sene çok iyi oyuncular bulunabilir Draft olmayan.Spaya,Arroyo'ya para harcamak ne bileyim Kristice harcamak kabul edilebilir ama Lasmeye Giste Hinesa para harcamak anlamsız biraz araştırma ile çok daha ucuza benzerini bulursun.
Bu konuda katılıyorum atletik uzun bulmak en kolayı ve iyi bir araştırmayla çok potansiyelli oyuncular bulunabilir,Hines italya 2.ligindeyken bile basketbolu takip edenler tarafından bilinen bir oyuncuydu..biz de özellikle atletik uzun konusunda bu tarz hamleler yapabilmeliyiz

Bo saf 1 olarak değil 2 numarada kullanıldığında iş yapıyor. Hem kendi hem yanındaki oyuncuların verimini arttırıyor ki Vlado Ilievski örneği var.

Bo diyorsunuz da adamın aldığı yıllık 2.1 milyon € !

Sanırım Bo'yu Fener'den önce hiç takip etmedin EL sayı krallığına oynuyordu her sene doğru kullanılırsa muhteşem bir hücum silahıdır.Oyun kurma görevinin Emir Preldzice düştüğü takımda hücumda tıkanması gayet normal bizde Arroyo ile uçar.

Siena daki BO yu evet biliyorum deli gibi oynuyordu ama o takım her türlü hücumu düzen içinde yapıyordu ama bu adam 2 yıldır düzenin sıfır olduğu bir takımda şut yönünden hep geriye gitti ki şut ritmin ağır derecede bi kere bozuldu mu öyle kolay kolay yerine gelmez. Bo yu aldığımızda ne olacağını söyleyeyim bu adam sürekli o boş şutları kaçıracak yeri gelecek o kaçırdığı şutların bazısı önemli bir maçın Son topu olacak ve bu forumda hemen herkes Malik Hairston konusuna neler yazdıysa onları yazacak. Her türlü görüşe saygılıyım kesinlikle yanlış anlaşılmasın sadece benim görüşüm bu ben şutu olmayan her türlü kısa oyuncuya karşıyım takımda.

Gunaydin arkadaslar, Spa nin ve Marko nun imzaladigi bir hafta dilerim hepimize. :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Foruma bugün Mithat Duran ve Emre Çelik Bey'leri bekliyorum.

Bobby Brown takımıyla 3 yıllığına 4m$ anlaşma imzalamış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri