• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Spa zu Efes diyorlar.Olursa Efes net EL favorisi durumuna geçer

Spa zu Efes diyorlar.Olursa Efes net EL favorisi durumuna geçer

O haberi bende okudum ve sonunda aynen bu yazıyor .Acaba bu haberi adam Spanoulis'in yakın çevresini nereden biliyor. Tamamen uydurma bi haber bence ki Spa'nın alınması durumunda bütçeden değil büyük ihtimal başkanın hediyesi olarak geleceği düşünülürse Efes öyle kolay kolay elimizden alamaz gibi

Önümüzdeki sezon bütçede küçülmeye gidecek olmasına rağmen yıldız oyuncu için tüm şartlarını zorlayacak olan Galatasaray LH'ın da ilgilendiği Spanoulis'in, ayrılık kararı vermesi halinde Anadolu Efes'i seçeceği yakın çevresinden doğrulandı.

Twitterda yazıyordu; Spanoulis Bodrum'da Barby adlı yat'ta Başkanın misafiri olacakmış.

Hadi hayırlısı diyelim.

Spanoulis'e fazla odaklanıyoruz, ölüm-kalım meselesi haline getirmenin anlamı yok bence.

Gelirse hoş gelir başımızın üstünde yeri var, gelmezse de her zamanki gibi kendi imkanlarımız dahilinde en iyisi için uğraş veririz.

spanoulis

Spanoulis'e fazla odaklanıyoruz, ölüm-kalım meselesi haline getirmenin anlamı yok bence.

Gelirse hoş gelir başımızın üstünde yeri var, gelmezse de her zamanki gibi kendi imkanlarımız dahilinde en iyisi için uğraş veririz.

Spanoulis gelirse F4 garanti gibi bişey istediğim kadro şu ;Ender,Arroyo,Nikolov,Spa,Sinan,Markoshvili,Cenk,Bertans,Erceg,Kerem,Sofo,Furkan

Özyerin bütçe açıklamasından sonra forum'da bir sessizlik oluşmuş. Normal'de akşam eve geldiğimde sayfaları okumam baya bir süre alıyordu. Milletin şevki kırılmış.

Spa Ünal Aysal'ın almak istediği bir oyuncu. Ünal Aysal olmazsa o seviyedeki başka bir oyuncu için o parayı harcarım demiyor.
Spa ile aramızda problem yok Oly'nin tavrı önemli.

CSKA, Gentile ile anlaşmış. Markoishvili'den vazgeçtiler galiba. Bence menajerlerin çıkardığı yalan bir haberdi.

Arkadaşlar, Tayfun Erülkü hakkında bilgisi olan varmı? Ne dersiniz? Oldukça iyi bir turnuva geçirdi.

Murat Özyerin açıklamalarına takılmayın tamamen sözleşme için yapılan görüşmeleri ucuza kapatmaya çalışmasından kaynaklanıyor arkadaşlar .

CSKA, Gentile ile anlaşmış. Markoishvili'den vazgeçtiler galiba. Bence menajerlerin çıkardığı yalan bir haberdi.

:)) DÜn de demiştim zaten bu menagerlerin imdat fişeğidir Rus kulüpleri. Ruslara da büyük ihtimalle türk kulüplerini gösteriyorlardır. Marko için zam istediler aynı gün KAzan ve CSKA talip oldu. Marko'ya bizim verdiğimiz parayı verecek kulüp yok. Ben olsam aynı paraya sözleşme imzalatır sezon başlayınca maaşına durduk yere iyileştirme yapıp onu motive ederdim.

Arkadaşlar, Tayfun Erülkü hakkında bilgisi olan varmı? Ne dersiniz? Oldukça iyi bir turnuva geçirdi.

Tam ben yazacakken siz benden erken davranmışsınız. Tayfun çok iyi bir turnuva geçirdi. 5 maç sonunda 17,4 sayı 2,8 ribaund 3 asist ortalamaları ile oynadı. Maçları izlemedim ancak istatistiklere göre Cedi varken takımın liderliğini üstlenmiş durumda.

Genel olarak 94 doğumlu 1,94 boyunda şutör guard pozisyonunda oynuyor, ancak bu turnuvada büyük ihtimal oyun kurucu olarakta sıkça izleyebiliriz kendisini. Bu seneyi Mersin'de kiralık olarak geçirdi ve çok fazla süre şansı bulamadı. Doğal bir skorer diyebiliriz onun için, şutu ve penetresi iyi seviyede Cenk'in gençliğine benzetiyorum onu. Ancak fizik olarak büyük dezavantajı var, ince be zayıf bir oyuncu. TBL için yeterli seviyede değil ancak kendi yaş kategorisinde fark yaratıyor. İlk çıktığında büyük umut vaad ediyordu ancak gerekli fizik gelişimi kaydedemedi. Efes o pozisyonda gerekli yatırımı Cedi ve Okben'e yaparken Tayfun ikinci planda kalacaktır tahminime göre. Yatırım yapılabilecek potansiyeli olduğuna inanıyorum ben. Alınıp kiraya verilebilir. Bu dönemde skor üretebilen yerli isim bulabilmek çok zor çünkü

David Pick'e göre,Sofo'nun menajeri Türkiye,Çin ve Yunanistan iddialarını yalanlamış.

Ayrıca Cska Maciulis ile de ilgileniyormuş.Bütün forvetleri yazdılar Cska'ya,Manu ilgisi yalan olabilir.

Hamed Haddadi de isteğimiz uzun olabilir skor anlamında.

Eyüp abi twitter da yorum yapıyor,merak edenlere..

Haddadi yerine Sofo daha iyi tercih olur. Çünkü Sofo daha skorer bir oyuncu. Haddadi de fazla dakika alamayacaktır. Pocius net şutör ve sorumluluk alabiliyor.
Marko yerine Macioulis alsak gıkımı çıkartmam eğer ücretler arasıdna fark varsa. Ama fark yoksa Marko'yu tercih ederim. Macioulis daha bi ribaund sezgisi olan , daha takım oyununa yatkın fakat oyunu yönlendirmekte başarılı bir oyuncu değil. Özetlersek , Macioulis için Litvanya pasaportundan başka Litvanya özellikli hiçbirşeyi yok tarz olarak :D

Ben Markoyu tercih ederim Macioulis e kıyasla daha net şutu var bence,
Macioulis de ceza şutlarını yüksek yüzdeyle atıyor ama Marko'yla bir uyum yakalamışken o uyumu bozmamak gerek. :)

Bu arada transferlerden konu açılmışken Twitter´da Burçin Badem salon konusunun şu anda muallakta oldugunu o yüzden kombinelerle ilgili durumun biraz gecikeceğini söyledi..Bana kalırsa ki zaten Sinan Erdem konusu malum sıkıntı. Ayhan Şahenk desen çok samimi gelmiyor, bana soğuk bir havası var salonun. İpekçi de yaratılacak atmosferler yaratılamaz.İpekçide vazgeçmemek en iyisi şu durumda..

Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz 6 dk.

Sinan Erdem'de yeni sezonda basketbol oynanmasına bir engel bir organizasyon yokmuş. A.İpekçi'de ki fiyatlarla aynı tutulacakmış.

Sinan Erdem deki kapasite İpekçi ye göre daha fazla bu malum.Ancak tribünler sahaya çok uzak.Ve bu da baskı durumunu yakından etkiler bence.Bakalım hayırlısı ne ise o olsun.Tabiki de hangi salon olursa olsun kombineler yolda.#Peşindeyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri