Mesajların tamamını okumam epey zaman aldı. Dünya kupası maçı öncesi okuyayım derken maçın ilk yarısı bitti

Yazılanlara güldüm de üzüldüm de. Zaza'yı Spa'yı isteyince ayaklarımız havada oluyor istemezsek ayaklarımız yerde oluyor

) Mantıklı arkadaşlara gün doğdu nasıl da esmişler birden forumun içinde ahahaha
Kardeşim ben Murat Özyer'in söylediği bin tane yalan sayarım sen bana onun doğru söylediği 3 tane şey yazabilecek misin? Misal Kerem Gönlüm ile görüşmüyoruz diyen sonra anlaşılmadı diyen kendisi değil miydi? Şu an görüşüyoruz ufak pürüzler kaldı diyen de o. Kerem'in kendisine soruyoruz anlaştık diyor. Yani Murat Özyer'i bana referans vermeyin. Şu an bütçemiz ufak eskisi gibi değil demesinin sebebi de tahminimce Furkan'ın maaşından sonra ağızları sulanan yerli ve yabancıları dizginlemek için olsa gerek .
Furkan ile 1.3 milyon €luk anlaşma yapmak tam bir rezalet. Bu anlaşmanın yapılmasının sebeplerinden biride burada şu an "Marko olmazsa kapatın şubeyi!" zevzekliğini yapan tayfa. Bunların benzerleri başkanın ve yönetimin yanında bitti aynı baskıyı yaptılar. Kardeşim GS'ın basketbol futbol su topu bilmem, satılmaması gereken satılırsa şubeyi kapat diyeceğim tek oyuncusu var Işıl Alben! Onun dışında hiç bir oyuncu vazgeçilmez değil. Buna Selçuk Burak Sneijder Muslera Melo da dahil. Bu taraftarın mallıkları sayesinde çok para kaybetti yönetim. Misal Melo ile zaten anlaşacağız yönetim parasını indirsin diye trip atıyor o mevkiden oyuncularla görüşüyor, bizim MAL taraftar Melo'ya baskı yapıp imza at! diyeceğine yönetime saydırıyordu. Melo öyle öyle 3 sene bizden hayalinde göremeyeceği parayı aldı. Aynı olay Furkan için de oldu. Furkan'a "tamam kendine kulüp bak!" deseydik ve de FB'ye gitseydi gene yönetime küfretmek için bekleyenler sıra ile burada ağdalı küfürler edecekti. GS başkanı ve yönetimine küfretmek serbest tabii. Hatta ufaktan başlamışlar bile şimdiden. "Hani lan maça çıkmama artistliğini yapıyordun ne oldu !" kıvamına gelinmiş bile.
Şimdi gelelim MArko'ya; Marko Ender Cenk aslında aynı mantık sonucu maaşlarına zam istiyorlar. Zaten performansları neticesinde bunlara bir zam yapmak gerekiyordu. Ama %100 zam yapacağımız da yok. "Marko çok iyiydi, Cantu'dayken de takip ettim" diyenler var

) İyi yapmışsınız takip etmişsiniz de geldiğinde adama bir ton küfrettiniz? Marko geldiğinde transferden memnun olan kaç kişi vardı? Bu sitede yoktur ama benim tweetlerim duruyor. Kaç kişiye Marko anlattım. Evet Marko iyi adamdı ve bizi de yanıltmadı mahçup etmedi sağolsun. Ama Marko da Ender de Cenk de haddini bilecek. Onlar elbet isteyecekler ama kendi değerlerinde isteyecekler vermiyor muyuz o zaman gitsinler. Bu herkes için geçerli. Ama "Furkan 1.3M € aldı hmmm o zaman ben 2 Milyon ederim" diyorlarsa hemen gitsinler. Para benim kardeşim! Furkana 1.3 veririm, yanına kızımı veririm, üstüne haftada bir gel beni elle derim. Ama sen kendi değerin üzerinden kendini değerlendireceksin beğenmiyorsan git versin sana başka kulüp. Bu mantıkla bakarsan ooo işimiz var. Zaza gelse 3 milyon Dolar ona versek Kerem Gönlüm Erceg triplere girecek, Spanoulis'e 2milyon Euro versek Arroyo diyecek ben 1.5 milyon dolara oynuyorum 2.5 milyon dolar yapın maaşımı ohh! Bunun sonu yok ki! Kulüp dik durmalı eğer bütçeyi idareli kullanacaksak bir kere Ender gibi adamdan kurtulmak lazım. Mehmet Yağmur var koy daha fazla katkısı var. Nikolov var onu normal sezonda süresini arttırarak kullan FB'nin Kenan da yaptığı gibi. Ama kimseye boyun eğme. Bak Furkan'da eğdin sonu gelmiyor. Hatta keşke olabilse de Furkan'ı da ver FB'ye! Böyle iş mi olur arkadaş. Bu menager dediğin adamların tamamı çakalın önde gideni. Bİlmiyor mu Marko GS için önemli. Hemen de Kazan CSKA muhabbeti başladı

) Gitsin abicim gitsin CSKA'ya mı gidiyor Kazan'a mı gidiyor gitsin Cenk'i de alsın yanına gitsinler.
İşte Murat Özyer bu süreçte "bütçemiz vallah eskisinden kötü n'olur maaş artışı fazla beklemeyin!" Modunda konuşuyor aklınca ve Ender Cenk Marko gibi oyunculara mesaj veriyor. Zaza ile görüşüldü adım gibi de biliyorum görüşüldüğünü. Spa konusunda bir şey diyemem görüşldü mü görüşülecek mi Ama Zaza ile görüşüldü. İsmail Şenol istatistik veriyor da biz bilmiyor muyuz? Zaza bilmiyor mu Bucks ile 2 yıllık sözleşmesi olduğunu da "GS beni istiyor mu!?" diye tweet atıyor. Zaza istediği parayı söyledi. GS verirse gelirim dedi. Bu yüzden GS beni istiyor olsa bu parayı verirdi demek istiyor. Sonra İsmail çıkıyor Zaza'nin 10.4 milyon kontratı var

) E aynı İsmail N.Krstic CSKA ile anlaşamazsa GS'da oynayacak önümüzdeki sezon da dememiş mi? E ne oldu o prensip anlaşması? Bildiğim kadarıyla Efes yalan söylemez Krstic Efes'e gitti
Şube kapansıncılar zaten ayrı hikaye. Furkan demiş sanırım "açma kapama düğmesi mi şubemi anlamadım" diye. Çok güldüm ama sonuna kadar da haklı. Bu ne arkadaş. Kobe Byrant'tan bahsetmiyoruz arkadaş Marko yahu bu! İsteyene 4 tane isim vereyim. Ki Marko alınırken burda verilen isimlerin hiç birinde Marko yoktu. Biz de böyle zaten bir oyuncuyu seversek o kraldır ondan iyisi yoktur. Bİr oyuncuyu beğenmediysek soytarıdır. Mİsal Erceg. O kadar kötü oyuncu ki nasıl kazık yedik belli dğeil millete göre. Yani ne Erceg'i ne Marko'yu reel görmüyoruz gözlüklerimiz değişiyor bakarken
Bu arada maçı da bitirdik neredeyse

Sonuç olarak, Bütçemiz Murat Özyer'in dediği gibi olmayacak. Artış kesin olacak. Bertans için 7. yabancı olarak kadroya katılımız düşünülüyordu ne durumda bilmiyorum.
Bİr de salon yapma çalışmamıza yahu İpekçi varken ne gereği var diyen olmuş

Sen İpekçi'ye muhtaç kalırsan işte böyle oturma düzeni değişir otopark kapatılır kafalarına göre sana baskı yaparlar. Bugün TBF'ye gider yapıyoruz Adriyatik ligine gideriz! diyoruz peki o lige gidersek hangi salonda oynayacağız? TBF sana vermezse salonu? Sonuçta adamların salonu vermez vermez. Sinan Erdem desen zaten spor etkinliğinden çıkmış sabah akşam kongre konser. GS'ın eli mahkum bir salonu olmak zorunda. Ve TT Arena yakınında olacak bir salon amatör sporlarımızın tamamını kalkındırır. Oraya bir ayak alışkanlığı yaratmak seyirci sayısını çok arttırır. Ama Oradaki son salon yapacağımız arsa'yı devlet kimseye sormadan elimizden aldı ve Eroğluna verdi. Şu an stad çevresinde arazimiz kalmadı. Her şeye karşı savaşıyoruz. Ama burda o yönetime sallamak için hazır kıta bekleyen var. Herkes beklesin.
Ramazan geldi, hepinizin Ramazanı hayırlı bereketli eğlenceli olsun

)