Öncelikle herkese iyi haftalar,aslında yazmıyacaktım ancak benden haber bekleyen dostlara sonkez bilgi vereyim,Bodrumda barby isimli yatta sn.Fani AYSAL'ın misafirinin kim olduğunu bilmeden hani 29 haziranda yatta olacaktı diyenler imkan dahilinde araştırsın bakalım.Spa olayında bizim spa ile bir sıkıntımız yok sıkıntı son kararın oly'de olması buy out kabul edecek onlar.Şimdi sırf bana muhalif olmak adına kendi söylediği lafı kendi yalanlayan hatta yönetimin basketbol ilgili yaptığı toplantıda bile ertesi gün haberi olan bu güne kadar sayısız yalanlar söylemiş bir zatı muhteremin lafıyla cevap veren kardeşlerim.Siz önce kaynağınızı bir sağlam tutun!!! Gelelim dostum arkadaşım Eyüp YILDIZ'ın açıklamalarına kendisinin açıklamalarında söylediği rakamlar eyübün kendi tahmini başkasından öğrendiği değil.Ünal AYSAL bu sezon hem lig şampiyonluğu hemde f4 hedefi için ne gerekiyorsa yapın talimatını malesef şube kordinatörü de bilmediği için saçma sapan beyanlar veriliyor.10 mil bütçeli takım Furkan'a bu parayı verirmi? akıl mantığa sığarmı bunu hiç mi! düşünmediniz.PEGASUS iyi para veriyor sebebi THY sponsoru olduğu bir ligde adının zigredilmesi ve avrupa reklamı için verdiğiniz reklamın masrafını vergiden düşemezsiniz ancak spora olduğunuz sponsorluğun tamamını vergiden düşersiniz.İçinizde muhasebe veya mali bilgisi olan arkadaşlar araştırsın dediğimi doğrulayacaklardır.Şimdi pegasus vadafone unların yıllık cirolarını ve ödeyecekleri vergiyi bilmeden yok o paralar verilirmiymiş diyenlere tek cevabım sana vermez ise devlete vergi ödeyecek o parayı diyorum.
Geçen senede aynı dumlarımı bilgilerimi ve şahit olduğum olayları paylaştım bazı terbiyesizler beni yalancılıkla hayalcilikle suçladı,Bu senede aynısını yaptım yine böyle bir istismarla karşılaşıyorum.Ne hikmetse forumun yöneticilerinden tık yok! o zaman ben niye uğraşayım salakmıyım.
Ben bilgilerimi günlük tweetır hesabımdan da paylaşırım sıkıntı olamaz @producerDRN
Herkese çok teşekkür ederim!!!