• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Duyum paylaşan arkadaşlar biri zaten diğerinden aldığı bilgileri paylaşıyor kırılacak yada alınacaksa paylaşmasın.
Eleştirileri ve kötü sözleri göğüsleyemeyecekse o işe hiç girmemeli.

Bo yerine Hickman'ı tercih ederim.

Arkadaşlar Emre çelik benim lise arkadaşımdi dduyumları doğrudur.Zaten alternatif isimler herkesin bildiği isimler.Bunun dışında insanları forumdan soğutmamak lazım.Burada sonuçta alınan duyumlar paylaşılıyor.Transfer çalışmaları konusu altında zaten işler resmileşince herkesin hangi takımda olduğu belli olacak.

Bo Arroyo yu dinlendiremez 2 numarada katkı verir ancak bizim bütün sene sıkıntımız olan Arroyo yu dinlendirme sorununu çözmez.!

Öncelikle herkese iyi haftalar,aslında yazmıyacaktım ancak benden haber bekleyen dostlara sonkez bilgi vereyim,Bodrumda barby isimli yatta sn.Fani AYSAL'ın misafirinin kim olduğunu bilmeden hani 29 haziranda yatta olacaktı diyenler imkan dahilinde araştırsın bakalım.Spa olayında bizim spa ile bir sıkıntımız yok sıkıntı son kararın oly'de olması buy out kabul edecek onlar.Şimdi sırf bana muhalif olmak adına kendi söylediği lafı kendi yalanlayan hatta yönetimin basketbol ilgili yaptığı toplantıda bile ertesi gün haberi olan bu güne kadar sayısız yalanlar söylemiş bir zatı muhteremin lafıyla cevap veren kardeşlerim.Siz önce kaynağınızı bir sağlam tutun!!! Gelelim dostum arkadaşım Eyüp YILDIZ'ın açıklamalarına kendisinin açıklamalarında söylediği rakamlar eyübün kendi tahmini başkasından öğrendiği değil.Ünal AYSAL bu sezon hem lig şampiyonluğu hemde f4 hedefi için ne gerekiyorsa yapın talimatını malesef şube kordinatörü de bilmediği için saçma sapan beyanlar veriliyor.10 mil bütçeli takım Furkan'a bu parayı verirmi? akıl mantığa sığarmı bunu hiç mi! düşünmediniz.PEGASUS iyi para veriyor sebebi THY sponsoru olduğu bir ligde adının zigredilmesi ve avrupa reklamı için verdiğiniz reklamın masrafını vergiden düşemezsiniz ancak spora olduğunuz sponsorluğun tamamını vergiden düşersiniz.İçinizde muhasebe veya mali bilgisi olan arkadaşlar araştırsın dediğimi doğrulayacaklardır.Şimdi pegasus vadafone unların yıllık cirolarını ve ödeyecekleri vergiyi bilmeden yok o paralar verilirmiymiş diyenlere tek cevabım sana vermez ise devlete vergi ödeyecek o parayı diyorum.

Geçen senede aynı dumlarımı bilgilerimi ve şahit olduğum olayları paylaştım bazı terbiyesizler beni yalancılıkla hayalcilikle suçladı,Bu senede aynısını yaptım yine böyle bir istismarla karşılaşıyorum.Ne hikmetse forumun yöneticilerinden tık yok! o zaman ben niye uğraşayım salakmıyım.

Ben bilgilerimi günlük tweetır hesabımdan da paylaşırım sıkıntı olamaz @producerDRN

Herkese çok teşekkür ederim!!!

Dün Tyrese Rice'ın durumunun bugün belli olacağını,Real'e giderse bugün öğreneceğimizi konuştuk,Khimki'ye gitmiş,şaşırtıcı oldu.

Bugün Sofo'nun da opsiyonunun son gübü,ondan haber gelecek mi bakalım.

Pietro Aradori Dinamo Sassari'nin teklifini şimdilik reddetmiş,İstediği ücret ne kadar ki Sassari ilgileniyor? Bir yoklama şansımız olsa iyi olurdu.

Tyrese Rice Khimki de mi vay arkadaş yok valla yok şu adamı nasıl kaptırırız yav.

Mithat bey siz duyumlarinizi paylasmaya devam edin lutfen..Sunu sahsen soyleyebilirimki Murat özyer'e inanmam size inanirim..Ayrıca duyumlarinizin hepsi gerceklesecek diye bir kanun yok.İmza atilmadan nelr oluyor neler..Saygılar Mithat bey..

Öncelikle herkese iyi haftalar,aslında yazmıyacaktım ancak benden haber bekleyen dostlara sonkez bilgi vereyim,Bodrumda barby isimli yatta sn.Fani AYSAL'ın misafirinin kim olduğunu bilmeden hani 29 haziranda yatta olacaktı diyenler imkan dahilinde araştırsın bakalım.Spa olayında bizim spa ile bir sıkıntımız yok sıkıntı son kararın oly'de olması buy out kabul edecek onlar.Şimdi sırf bana muhalif olmak adına kendi söylediği lafı kendi yalanlayan hatta yönetimin basketbol ilgili yaptığı toplantıda bile ertesi gün haberi olan bu güne kadar sayısız yalanlar söylemiş bir zatı muhteremin lafıyla cevap veren kardeşlerim.Siz önce kaynağınızı bir sağlam tutun!!! Gelelim dostum arkadaşım Eyüp YILDIZ'ın açıklamalarına kendisinin açıklamalarında söylediği rakamlar eyübün kendi tahmini başkasından öğrendiği değil.Ünal AYSAL bu sezon hem lig şampiyonluğu hemde f4 hedefi için ne gerekiyorsa yapın talimatını malesef şube kordinatörü de bilmediği için saçma sapan beyanlar veriliyor.10 mil bütçeli takım Furkan'a bu parayı verirmi? akıl mantığa sığarmı bunu hiç mi! düşünmediniz.PEGASUS iyi para veriyor sebebi THY sponsoru olduğu bir ligde adının zigredilmesi ve avrupa reklamı için verdiğiniz reklamın masrafını vergiden düşemezsiniz ancak spora olduğunuz sponsorluğun tamamını vergiden düşersiniz.İçinizde muhasebe veya mali bilgisi olan arkadaşlar araştırsın dediğimi doğrulayacaklardır.Şimdi pegasus vadafone unların yıllık cirolarını ve ödeyecekleri vergiyi bilmeden yok o paralar verilirmiymiş diyenlere tek cevabım sana vermez ise devlete vergi ödeyecek o parayı diyorum.

Geçen senede aynı dumlarımı bilgilerimi ve şahit olduğum olayları paylaştım bazı terbiyesizler beni yalancılıkla hayalcilikle suçladı,Bu senede aynısını yaptım yine böyle bir istismarla karşılaşıyorum.Ne hikmetse forumun yöneticilerinden tık yok! o zaman ben niye uğraşayım salakmıyım.

Ben bilgilerimi günlük tweetır hesabımdan da paylaşırım sıkıntı olamaz @producerDRN

Abi buradan da yaz gözünü seveyim.Sen bir şey yazmış mısın diye foruma giriyoruz.Valla forumun tadı kaçar.Çoğu insan senin söylediklerine göre kadro yapıyor.Bu da gösteriyor ki sen bu forumda oldukça sevilen ve sözlerine itimat edilen birisisin.Ancak bahsettiğin transferler her zaman gerçekleşmeyebilir.Sonuçta Galatasaray Spor Kulübü bile bazen Kamu Aydınlatma Platformu'na bildirdiği futbolcuları alamıyor.Yani transfer bu işte, son ana kadar pürüz çıkma ihtimali var.Ancak senin dediğin oyuncular alınsa da alınmasa da bahsettiğin oyuncularla kulübün ilgilendiğinden çoğu insanın şüphesi yok.

Ayrıca abi twitterda basketbol ile ilgili ateşi yakmışsın yanlış anlamadıysam.Bİraz daha aydınlatabilir misin abi?Bir de yine twitterda bahsettiğin sayı makinesi kim abi?Onu da belirtirsen, en azından ip ucu verirsen çok sevinirim

Abi ilk once tesekur ederiz her bilgi verdin icin, siz bizim ilk bilgilendiren abisin ve dogru bilgilendiren, anliyorum sizi ama bizide o zaman hic bir dogru duyum alamayacagiz forumda!

Bu kadar insan Mithat Duran'ı bekliyor. Mithat Duran fans.

Sizi forumda sürekli görmek isteriz Mithat Bey !!

Bilgileriniz için teşekkürler :)

Arkadaşlar bu benim şahsi yorumumdur.. Bence takımda bütçe kısıtlaması kesinlikle olacaktır. En basiti transferler çok gecikti. Şimdiye kadar en azından 3 yada 4 oyuncu almamız lazımdı. Kadın basketbolda bütçemiz çok iyi iken lig biter bitmez Taurasi , Prince ve Tina Charles'ı getirmiştik.. Erkek ve kadın basketboldaki şuan ki transfer komedisi beni çok üzüyor ama başarılı olan bu iki takımımıza özen göstermeyen insanlara gerçekten yazıklar olsun.

Arkadaşlar bu benim şahsi yorumumdur.. Bence takımda bütçe kısıtlaması kesinlikle olacaktır. En basiti transferler çok gecikti. Şimdiye kadar en azından 3 yada 4 oyuncu almamız lazımdı. Kadın basketbolda bütçemiz çok iyi iken lig biter bitmez Taurasi , Prince ve Tina Charles'ı getirmiştik.. Erkek ve kadın basketboldaki şuan ki transfer komedisi beni çok üzüyor ama başarılı olan bu iki takımımıza özen göstermeyen insanlara gerçekten yazıklar olsun.

Kadın basketbolu transfer piyasası ile erkek basketbolunun transfer piyasası çok çok farklı. Hani biz şu ana kadar oyuncu almadık ama rakiplerimizde daha transferlerini yapmadı. ( Efes hariç ) Herkes gibi bizde transferleri bekliyoruz ama bu iş bence sabır işi. Biraz daha beklemek gerek.

Javtokas sakatlığından dolayı Dünya Kupası kadrosundan çıkarılmış. Transferden vazgeçmek için geçerli bir sebep daha çıktı , bu transfer olmaz bence rahat olun.

Kadın basketbolu transfer piyasası ile erkek basketbolunun transfer piyasası çok çok farklı. Hani biz şu ana kadar oyuncu almadık ama rakiplerimizde daha transferlerini yapmadı. ( Efes hariç ) Herkes gibi bizde transferleri bekliyoruz ama bu iş bence sabır işi. Biraz daha beklemek gerek.

Çok haklısın gerçekten sabırlı olmakta yarar var.. Ama bütçe kısıtlaması olursa başarılı iki takımımız için çok kötü olacaktır.. Anlamakta bazen güçlük çekiyorum, her sey sportif anlamda iyi giderken küçülme ya da bütçe kısıtlaması nasıl olabilir, buna kim neden izin veriyor... Ha keza başarılı olmasak tamam amenna diyebilirsin ama bu şekilde çok yazık olacaktır.

Tyrese Rice takımından ayrılacaksa onu Khimki'ye kaptırmak çok büyük saçmalıktır. Aynı hissiyatı Nick Caner Medley'in Astana'ya gidişinde de hissettim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri