• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse darılmasın gücenmesin ama kesin olarak anlaştık laflarını falan dikkatli kullanalım..Dün 10-15 sayfa Sofo transferini yorumladık burada komik duruma düşüyoruz..Demek bizimde ihtiyatlı yaklaşıp bu laflara güvenmeden yorum yapmamız lazım...

Diğer bir konuda bizim cidden güzel oturmuş bir kadromuz var...Para çok önemli değil yeter ki doğru hamle yapılsın.... Bir tek Arroyo'nun yanına ciddi para harcansa yeter...

Arroyo - Hickman (Aaron Jackson-Gavel)
Jamon Gordon - Sinan
Marko - Cenk
Erceg-Kerem-Ersin Dağlı
Elijah Holman - Furkan Aldemir

Eli Holman Avrupa'da isimli takımlardan alacağımız uzunların çoğundan daha komple bir oyuncu bana kalırsa...Ersin bir sene daha taşır bizi profesyonel çalışkan bir sporcu...Gerekli katkıyı vermezse Top 16'da değiştirilebilir zaten....Jamon'da zaten Euroleague'in hakkını yıllardır vermekte...Minimum bir parayla bile geçen yıla göre takım oldukça güçlendirilebilir...

Yoruldum ama tekrar açıklayayım son kez!!!

Arkadaşlar bir çok isim ortaya atılıyor,ve çeşitli bütçe teorileri sunuluyor.
Kısaca sponsorluk olayına gireyim iki adet ciddi sponsor olmak isteyen şirket var biri yıllık 8 mil.euro 4 yıllık anlaşma diğeri 7,5 mil.euro 5 yıllık anlaşma öneriyor.Bizim taraf bize 4 verin kalanı ile salon yapın diyor.Lakin iki şirket biz salona karışmayız çok iddalı bir takım kurulsun modunda yakında ortak noktada uzlaşılıp açıklanacak.

Oyuncu olarak ortaya atılan isimler bertans olsun brown olsun jaltokas ve mariç olsun menejerlerin önerdiği isimler bizim talep ettiğimiz isimler değil,bazı gençler bertans'ın 200 bin euro buyout pahalı bulduğumuz söylemiş yok öyle bir durum.Bazı haberler bazı kişiler tarafından kasıtlı yapılıyor.

Evet big sfo bourusis, ,le ilgilendik ve teklif yapıldı.Zaza için daha önce açıklama yaptım ama anlammaış insanlar var 2.500.000 dolar kemiksiz zazanın nba yıllık aldığı paradan fazla bunu iyi öğrenin.

Herkesin beklediği spanoulis transferi ile ilgili gelişme tamamen Oly'nin insiyatifinde,daha önce açıkladım ama anlamayan veya anlamak işine gelmeyen arkadaşlar için bu transfer kulübün bütçesi ile YAPILMAYACAK!!!

Şimdi özyer'in açıklamalarına itibar etmeyin adamı sponsor transfer için yapılan toplantıya bile çağırmadılar.Varın adamın konumunu siz takdir edin,çünkü kendisi takdir etse çoktan istifa ederdi!!!

Artık gelişmeleri bekliyorum önce Cenk ve Manu bitsin sponsor olayı açıklansın gerisini hepimiz göreceğiz.

Ajinca rüya gibi, alabileceğimizi sanmıyorum, keşke alsak. Post, ribaund, blok ne ararsan var.

Ajinca nın etkili post oyunu falan yok ki zaten aşırı ince bir adam.Ribaunt konusunda da gayet vasat bir pivot

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kimse darılmasın gücenmesin ama kesin olarak anlaştık laflarını falan dikkatli kullanalım..Dün 10-15 sayfa Sofo transferini yorumladık burada komik duruma düşüyoruz..Demek bizimde ihtiyatlı yaklaşıp bu laflara güvenmeden yorum yapmamız lazım...

Diğer bir konuda bizim cidden güzel oturmuş bir kadromuz var...Para çok önemli değil yeter ki doğru hamle yapılsın.... Bir tek Arroyo'nun yanına ciddi para harcansa yeter...

Arroyo - Hickman (Aaron Jackson-Gavel)
Jamon Gordon - Sinan
Marko - Cenk
Erceg-Kerem-Ersin Dağlı
Elijah Holman - Furkan Aldemir

Eli Holman Avrupa'da isimli takımlardan alacağımız uzunların çoğundan daha komple bir oyuncu bana kalırsa...Ersin bir sene daha taşır bizi profesyonel çalışkan bir sporcu...Gerekli katkıyı vermezse Top 16'da değiştirilebilir zaten....Jamon'da zaten Euroleague'in hakkını yıllardır vermekte...Minimum bir parayla bile geçen yıla göre takım oldukça güçlendirilebilir...
Sonuna kadar katılıyorum Holman OLY'de olsa 20 sayfa konuşulmuştu.Lasmeye ,Hinesa 1 küsür milyon vereceğime gider 500 e Holmanı alırım.

Ajinca gibi oyuncuya da kötü denildi ya bırakalım bu işleri o zaman :)

Ajinca geçen sene Efes'e gelme durumu olan adam mı?

Ajinca nın etkili post oyunu falan yok ki zaten aşırı ince bir adam.Ribaunt konusunda da gayet vasat bir pivot

Aynı adamdan bahsettiğimize eminmiyiz, beni gözümden şüphe eder hale getirdiniz :)

Ajinca'nın seneye Nba'de kazanacağı para $981,084

Maliyeti karşılayamayacağımız seviyelerde değil.

İkna edip getirebilirsek harika olur

Ajinca Ergin hocanın oynatmak istediği dört dışarıda bir içeride sistemine çok uygun bir transfer olur açıkçası ancak gerçekleşeceğini sanmıyorum. NBA sevdasından dolayı avrupada önemli kontratları reddetti çünkü. Tekrar gelmek isteyeceğini sanmıyorum

Evet big sfo bourusis, ,le ilgilendik ve teklif yapıldı.Zaza için daha önce açıklama yaptım ama anlammaış insanlar var 2.500.000 dolar kemiksiz zazanın nba yıllık aldığı paradan fazla bunu iyi öğrenin.

Abi Zazanın aldığı para 2.5 bin dolardan çok mu fazla? sanki daha önce 2.5bin dolar demiştin yanlış hatırlıyor olabilirim. Zaza ile ilgili sıkıntı para mı bize gelme ihtimali yok mu euroya vurunca avrupada normal ücretlere takabül eder. Eğer sponsorlardan iyi para gelirse ki gelecek gibi uruyor bu transfer olmaz mı tabi zazanın takımla olan sözleşmesinde çıkış var mı onu bilemiyorum. Bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.

Eli Holman'da fena değil. Aslında son bir kaç sezondur ligimize iyi yabancılar geliyor. Şu Yeşil Giresundaki Heytvelt'te fena oyuncu değil.

Zaza'nın 2 yıllık kapalı kontratı var. Başka bir takıma takasla gönderilip amnesty edilmediği sürece 2016 yazından önce kadromuza katamayız.

Bir Giresunlu olarak Heytvelt çok iyi oyuncu ama bazen dış atış kovalayıp pota altındaki mücadeleden kaçıyor. Şutu iyi sayılır. İyi bir atlet, sırtı dönük oynamayı sevmeyen bir oyuncu TB2L 'nin en iyi 5 numarasıydı tabi üst düzey oyunculara karşı ne yapar orası bilinmez ama bence Furkan dan iyidir.

Aynı adamdan bahsettiğimize eminmiyiz, beni gözümden şüphe eder hale getirdiniz :)

İsabet olabilir. Ribaunt ortalaması Erceg ile neredeyse eş olan bir oyuncuya iyi ribauntçu demek enteresan

Zaza'nın 2 yıllık kapalı kontratı var. Başka bir takıma takasla gönderilip amnesty edilmediği sürece 2016 yazından önce kadromuza katamayız.

Durum tam senin bahsettiğin gibi değil Bucks istediği iki oyuncuyu alırsa sealery cup olayından zazayı göndermeyi düşünüyor.

İsabet olabilir. Ribaunt ortalaması Erceg ile neredeyse eş olan bir oyuncuya iyi ribauntçu demek enteresan

Nba'de 17 dakikada 4.9 rebound ortalamasıyla oynuyor, hiç şüphe yok ki Erceg'de Nba'de bu sürede bu rebound ortalamasını yakalardı

Aslına beni en çok heyecanlandıracak durum adı duyulmamış genç yetenekli oyuncuların alınması . oly bunu her sene yapıyor yok mu bizde bu işlere bakan bir babayiğit.

Durum tam senin bahsettiğin gibi değil Bucks istediği iki oyuncuyu alırsa sealery cup olayından zazayı göndermeyi düşünüyor.

Bunla ilgili haberler çıkıyordu 1-2 ay evvel.Bende Zaza'nın Amnstey durumunda bize gelebileceğini düşünüyorum ama bence o iş olmayacak.

Bucks amnesty hakkını Drew Gooden'la kullandı, başka amnesty hakkı kalmadı. Dediğim gibi eğer Zaza'yı takasla amnesty hakkını kullanmayan bir takıma gönderirler, o takım da amnesty hakkını Zaza'dan yana kullanırsa anca o zaman oyuncu serbest kalır. Şu an bu hakkını kullanmamış 10 takım var NBA'de. Bunun da belirli kuralları var tabii ancak onları net olarak bilmiyorum şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri