15 milyon euro bütçeyi küçümsemeyin ya, bence çok çok rahatlıkla yetecek bütçe bu.
Kaan olacak ile olabilir farklı kavramlar benim olacak dediğim oyuncu haberi 1 veya 2 dir onlarda olmuştur.misal yeni koç Ergin ATAMAN diye açmışımdır resmi açıklama olmadığı için kapanmıştır.İnanmadıkları, olmayacaklarını bildikleri ya da tamamiyle hayal olan şeylere şaşırmıyor insanlar. Tam tersi bir durum söz konusu aslında ''x oyuncu olacak'' diyen birine ''hayır o isi olmaz'' deyince problem çıkıyor. Forumda düzen bozucu ilan edilme tehlikesi yaşıyorsun![]()
Geçtiğimiz sezon Spanoulis boştayken ve bizim bütçemiz çok daha fazlayken yaptığı açıklamayla bugünü bir tut nasıl olsa yiyen çok, konuyu başka yere çekmeye devam edin, bütçe 15m dolar diyenlere ağzınıza geleni söyleyin ama Spanoulis olmaz diyince biz yalan mı söylüyoruz? Avrupa basını da salak Spanoulis de salak hiç sızdırılmadı bu haberler Avrupa'ya, sızdırılsa adamın işine gelen tam bir menajer oyunu. 15m dolar diyen adam yalan söylüyor ama size göre... İnsanlara da saldırmayı bilirsiniz, arkanıza gazı almış gelen kişilere bak bu adam iyiliğimizi istemiyor imajı verdirtirsin. Neyse isteyen istediğine inansın, o konuda da yazmayacağım daha ama gidip de bütçemiz yeterli mi ki diyenle de dalga geçmeyi ve onlara laf atmayı keseceksiniz eğer yazdığınız kesin değilse ki şimdi gelip aaa ama şöyleydi böyleydi, dolar yazmışım, yok içeriden aldığım bilgi yalansa ben napiyim demeyeceksiniz. Size laf atan gençler olunca o mesajı başkası yazdırdı diye insanları aptal yerine de koymayacaksınız.
Tanju, Mali Genel Kurulda bütçe için 40 milyon tl denildi. Bu da takdir edersin ki 15 milyon dolardan fazla. Ha dersin ki yönetim sonradan revize etti ve işte kanıt budur tamam denir. Ya da dersin ki o bütçe sponsordan beklenen de dahildi ve kanıtını da gösterirsin lafım yok.
Lakin Sühan Abi'nin de dediği gibi Işıl bizde kalacak diyen yetkililer bu kadar tepki görmüyor. Ya da seneye hedef F4 Şampiyonluk ve Kupa diye haber yaptıranlar da tepki görmüyor.
Ben öyle bir şey demedim bilgi yalansa ben ne yapayım ama bütçenin sponsor ile toplamını yazdım ama derdin ne o zaman çıkıp diyeceksin geçen sene bunu dedin olmadı ondan önce bunu dedin olmadı daha önce bunu dedin olmadı.Demiyorsan ispat etmiyorsan bu arada cevap yazıyorsan ortaya değil direkt benim adımı yaz.Geçtiğimiz sezon Spanoulis boştayken ve bizim bütçemiz çok daha fazlayken yaptığı açıklamayla bugünü bir tut nasıl olsa yiyen çok, konuyu başka yere çekmeye devam edin, bütçe 15m dolar diyenlere ağzınıza geleni söyleyin ama Spanoulis olmaz diyince biz yalan mı söylüyoruz? Avrupa basını da salak Spanoulis de salak hiç sızdırılmadı bu haberler Avrupa'ya, sızdırılsa adamın işine gelen tam bir menajer oyunu. 15m dolar diyen adam yalan söylüyor ama size göre... İnsanlara da saldırmayı bilirsiniz, arkanıza gazı almış gelen kişilere bak bu adam iyiliğimizi istemiyor imajı verdirtirsin. Neyse isteyen istediğine inansın, o konuda da yazmayacağım daha ama gidip de bütçemiz yeterli mi ki diyenle de dalga geçmeyi ve onlara laf atmayı keseceksiniz eğer yazdığınız kesin değilse ki şimdi gelip aaa ama şöyleydi böyleydi, dolar yazmışım, yok içeriden aldığım bilgi yalansa ben napiyim demeyeceksiniz. Size laf atan gençler olunca o mesajı başkası yazdırdı diye insanları aptal yerine de koymayacaksınız.
Gelecek oyuncular belliydi, bazıları geldi, bazıları Cenk ve Ender yüzünden gecikti. Bizim hiçbir zaman Zaza, Spanoulis, Printezis ve Langford'u aynı anda alma ihtimalimiz olmadı. Bu adamları aynı anda kadroya yazanlar oldu burada. Neyse gerçekçi bir kadro yazalım.
Arroyo - Ender
Transfer - Sinan - Pocius
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan
5 numara Lawal veya Dorsey olabilir. 2 numara yani combo guard belirsiz, aklıma kimse gelmiyor.
Gelecek oyuncular belliydi, bazıları geldi, bazıları Cenk ve Ender yüzünden gecikti. Bizim hiçbir zaman Zaza, Spanoulis, Printezis ve Langford'u aynı anda alma ihtimalimiz olmadı. Bu adamları aynı anda kadroya yazanlar oldu burada. Neyse gerçekçi bir kadro yazalım.
Arroyo - Ender
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan
5 numara Lawal veya Dorsey olabilir. 2 numara yani combo guard belirsiz, aklıma kimse gelmiyor.
Bertans başka takıma gitmedi mi? Cedevita(adı neyse artık) diye yazıldı.
Tarence Kinsey devşirme sayılıyor mu hala? Alsınlar, gelsinler.
Arroyo - Ender
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan