• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyon euro bütçeyi küçümsemeyin ya, bence çok çok rahatlıkla yetecek bütçe bu.

İnanmadıkları, olmayacaklarını bildikleri ya da tamamiyle hayal olan şeylere şaşırmıyor insanlar. Tam tersi bir durum söz konusu aslında ''x oyuncu olacak'' diyen birine ''hayır o isi olmaz'' deyince problem çıkıyor. Forumda düzen bozucu ilan edilme tehlikesi yaşıyorsun:)
Kaan olacak ile olabilir farklı kavramlar benim olacak dediğim oyuncu haberi 1 veya 2 dir onlarda olmuştur.misal yeni koç Ergin ATAMAN diye açmışımdır resmi açıklama olmadığı için kapanmıştır.
Sıkıntı şu spa diyorsun hayal diyor imkansız diyor,çok değil koçun açıklamalarıda mı yalan bu konuda.

Biz burda birbirimizi yerken Ülkerspor Freeland ile ilgileniyormuş. 4-5 pozisyonundaki handikapları düşünülürse çok yerinde olur onlar için

Geçtiğimiz sezon Spanoulis boştayken ve bizim bütçemiz çok daha fazlayken yaptığı açıklamayla bugünü bir tut nasıl olsa yiyen çok, konuyu başka yere çekmeye devam edin, bütçe 15m dolar diyenlere ağzınıza geleni söyleyin ama Spanoulis olmaz diyince biz yalan mı söylüyoruz? Avrupa basını da salak Spanoulis de salak hiç sızdırılmadı bu haberler Avrupa'ya, sızdırılsa adamın işine gelen tam bir menajer oyunu. 15m dolar diyen adam yalan söylüyor ama size göre... İnsanlara da saldırmayı bilirsiniz, arkanıza gazı almış gelen kişilere bak bu adam iyiliğimizi istemiyor imajı verdirtirsin. Neyse isteyen istediğine inansın, o konuda da yazmayacağım daha ama gidip de bütçemiz yeterli mi ki diyenle de dalga geçmeyi ve onlara laf atmayı keseceksiniz eğer yazdığınız kesin değilse ki şimdi gelip aaa ama şöyleydi böyleydi, dolar yazmışım, yok içeriden aldığım bilgi yalansa ben napiyim demeyeceksiniz. Size laf atan gençler olunca o mesajı başkası yazdırdı diye insanları aptal yerine de koymayacaksınız.

Geçtiğimiz sezon Spanoulis boştayken ve bizim bütçemiz çok daha fazlayken yaptığı açıklamayla bugünü bir tut nasıl olsa yiyen çok, konuyu başka yere çekmeye devam edin, bütçe 15m dolar diyenlere ağzınıza geleni söyleyin ama Spanoulis olmaz diyince biz yalan mı söylüyoruz? Avrupa basını da salak Spanoulis de salak hiç sızdırılmadı bu haberler Avrupa'ya, sızdırılsa adamın işine gelen tam bir menajer oyunu. 15m dolar diyen adam yalan söylüyor ama size göre... İnsanlara da saldırmayı bilirsiniz, arkanıza gazı almış gelen kişilere bak bu adam iyiliğimizi istemiyor imajı verdirtirsin. Neyse isteyen istediğine inansın, o konuda da yazmayacağım daha ama gidip de bütçemiz yeterli mi ki diyenle de dalga geçmeyi ve onlara laf atmayı keseceksiniz eğer yazdığınız kesin değilse ki şimdi gelip aaa ama şöyleydi böyleydi, dolar yazmışım, yok içeriden aldığım bilgi yalansa ben napiyim demeyeceksiniz. Size laf atan gençler olunca o mesajı başkası yazdırdı diye insanları aptal yerine de koymayacaksınız.

Tanju, Mali Genel Kurulda bütçe için 40 milyon tl denildi. Bu da takdir edersin ki 15 milyon dolardan fazla. Ha dersin ki yönetim sonradan revize etti ve işte kanıt budur tamam denir. Ya da dersin ki o bütçe sponsordan beklenen de dahildi ve kanıtını da gösterirsin lafım yok.
Lakin Sühan Abi'nin de dediği gibi Işıl bizde kalacak diyen yetkililer bu kadar tepki görmüyor. Ya da seneye hedef F4 Şampiyonluk ve Kupa diye haber yaptıranlar da tepki görmüyor.

Şu bütçeyi resmi olarak açıklasalar da bilsek. Belki de gizli küçülme oluyor haberimiz yok. Ünal Aysal ve yönetimi dikkatleri başka yere çekip arkadan iş çevirmede usta oldu bence son iki üç senende. Belki de masallarla uyutuluyoruzdur yönetim tarafından kim bilir.

Gelecek oyuncular belliydi, bazıları geldi, bazıları Cenk ve Ender yüzünden gecikti. Bizim hiçbir zaman Zaza, Spanoulis, Printezis ve Langford'u aynı anda alma ihtimalimiz olmadı. Bu adamları aynı anda kadroya yazanlar oldu burada. Neyse gerçekçi bir kadro yazalım.

Arroyo - Ender
Transfer - Sinan - Pocius
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan

5 numara Lawal veya Dorsey olabilir. 2 numara yani combo guard belirsiz, aklıma kimse gelmiyor.

Tanju, Mali Genel Kurulda bütçe için 40 milyon tl denildi. Bu da takdir edersin ki 15 milyon dolardan fazla. Ha dersin ki yönetim sonradan revize etti ve işte kanıt budur tamam denir. Ya da dersin ki o bütçe sponsordan beklenen de dahildi ve kanıtını da gösterirsin lafım yok.
Lakin Sühan Abi'nin de dediği gibi Işıl bizde kalacak diyen yetkililer bu kadar tepki görmüyor. Ya da seneye hedef F4 Şampiyonluk ve Kupa diye haber yaptıranlar da tepki görmüyor.

Önceden de yazdım 15m dolar oyuncu bütçesi olan kısmı, toplam bütçe 40 olabilir ona bir şey diyemem. Özyer başlığına gir abi dünya tepki var, yönetime de çoğu kişiden tepki var da yöneticiler veya başkan gelip foruma yazmıyor ki o tepkileri doğal olarak burada bulamayabilirsiniz. Whalen kaçırıldığında da, takım aylarca parasız oynadığında da ilk gsbasket duyurdu ve tepkiyi gsbasket koydu ama gelip bu hafta önemli maçımız vardı kadın takımı da nedir yaaa diyenler doluydu, o aynı kişilerin Özyer'e bizim kadar tepki koymadınız argümanı da tamamen uydurma yani. Sühan abi onu demiyor onu ayrı tutuyorum o konuda, üzerine alınmasın. Neyse sen yazdığın için cevap verdim başkalarına da vermeyeceğim, sen okuduktan sonra da silerim zaten iletimi gerekirse, konu dağılmasın iyice.

Ben öyle bir şey demedim bilgi yalansa ben ne yapayım ama bütçenin sponsor ile toplamını yazdım ama derdin ne o zaman çıkıp diyeceksin geçen sene bunu dedin olmadı ondan önce bunu dedin olmadı daha önce bunu dedin olmadı.Demiyorsan ispat etmiyorsan bu arada cevap yazıyorsan ortaya değil direkt benim adımı yaz.

Tarence Kinsey devşirme sayılıyor mu hala? Alsınlar, gelsinler.

Sizin söylediklerinizin çıkma oranı %20 falan. Forum arşivi aşağı tarafta. Okumayı bilen herkes farkına varabilir.

Erceg, Jawai, Ergin Ataman falan yazmışsınız da onlarin geleceğini uçan kuş bile biliyordu. :)

Gelecek oyuncular belliydi, bazıları geldi, bazıları Cenk ve Ender yüzünden gecikti. Bizim hiçbir zaman Zaza, Spanoulis, Printezis ve Langford'u aynı anda alma ihtimalimiz olmadı. Bu adamları aynı anda kadroya yazanlar oldu burada. Neyse gerçekçi bir kadro yazalım.

Arroyo - Ender
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan

5 numara Lawal veya Dorsey olabilir. 2 numara yani combo guard belirsiz, aklıma kimse gelmiyor.

Bertans başka takıma gitmedi mi? Cedevita(adı neyse artık) diye yazıldı.

Arroyo - Ender
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan

Dorsey transferini menajeri yalanladı diye bir haber vardı ama Haber ajanslarıda Gs teklif yaptı dedi.

Tarence Kinsey devşirme sayılıyor mu hala? Alsınlar, gelsinler.

Devşirme kuralı değiştiğinden beri devşirme bile olsa Kinsey yerli sayılmıyor. Türkiye'de yetişme kuralı var artık devşirme oyuncular için.

Arroyo- David logan(Pullen,Errick McCollum) - Ender
Pocius -Sinan -Nikolov
Marko -- Cenk --
Erceg - Maciulis
Furkan - Kerem

Arroyo - Ender
Marko - Cenk
Erceg - Bertans - Gönlüm
Lawal/Dorsey - Furkan

İki numaraya Jamon Gordon, Nolan Smith, Anton Gavel, Errick McCollum olabilir mi?

Bu zamana kadar sadece Furkan Aldemir ile yapılan bir prensip anlaşması resmi site üzerinden açıklandı. Sizce transferlerde geç kaldık mı yoksa biz çok sabırsız mı davranıyoruz ?

Barcelona, Sada yerine Mantzaris ile ilgileniyormus.

Pocius ve Maciulis kesinlikle gelmeli abi, iki oyuncuda savaşçı Marko da var etti mi 3 savaşçı yakarız bu gezegeni yakarız . Tek sıkıntı Arroyo ´yu yormadan verim almak . o isimde Pullen pota altına da al Maric´i oh mis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri