• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi duruş maça çıkmamak duruş! Galatasaray tarihinde böyle birşey varmıdır acaba, 7. maç bizim sahamızda olsaydı Sayın Ünal AYSAL yine çıkmayacakmıydı maça? Yada tam tersi olsa fb aynı açıklamalrı yapıp çıkmasaydı ne derdiniz duruşmu! Başkan şampiyonluğumuzu fb'ye hediye etmiştir, bunun başka bir açıklaması yok, saçma bir karar alıp arkasında duracam diye fb verdi kupayı!!! Hani duruş sergiledikya ne değişti? Tbf'de ne değişti? Kurullarda ne değişti? Şikecilere birşey oldumu? Biz aynı şartların olduğu lige seneye niye devam ediyoruz o zaman? Bundan sonra yine aynı şartlardaki fb maçları olacak biz yine duruş sergileyeceğizmi?

Bunu daha önce yazdığım için sık sık yazmama gerek yok. O duruşun anlamını 2 ay içinde göreceksin. Büyük ihtimalle sen de sevinç çığlıkları atacaksın

Spanoulis magazin muhabirlerinin vızır vızır yat dikizlediği Bodrumda başkanın yatinda 4 gun kalacak baskanin kiziyla jetskiye bindigini bile haber yapan gazeteler de cit cikmayacak daha gercekci seyler konusalim artik.D'or Fischer ve Jamonu istermisiniz mesela ?

Bu arada Langford icin o paralara cikmamamizbeni sevindirdi sadece hucumda olan oyunculara istisnalar disinda 1 milyondan fazla vermem.Bobby dedigimiz adam 200 bine oynuyordu arasak rahat buluruz

Şu tartışmalarınızı özelden yapsanız da, bizde sadece oyuncu önerilerinizi okusak, umutlansak ......

Bunu daha önce yazdığım için sık sık yazmama gerek yok. O duruşun anlamını 2 ay içinde göreceksin. Büyük ihtimalle sen de sevinç çığlıkları atacaksın

Sühan Abi benim bu konuyla ilgili görüşüm değişmez, sevinç çılıkları atacağım birşey olacagığını sanmıyorum, ben o çığlıklar Kadın takımızın bu yıl Avrupada ve Ligde Tbf ve Şikecilere sahada verdiği cevapla attım zaten..

Hangi duruş maça çıkmamak duruş! Galatasaray tarihinde böyle birşey varmıdır acaba, 7. maç bizim sahamızda olsaydı Sayın Ünal AYSAL yine çıkmayacakmıydı maça? Yada tam tersi olsa fb aynı açıklamalrı yapıp çıkmasaydı ne derdiniz duruşmu! Başkan şampiyonluğumuzu fb'ye hediye etmiştir, bunun başka bir açıklaması yok, saçma bir karar alıp arkasında duracam diye fb verdi kupayı!!! Hani duruş sergiledikya ne değişti? Tbf'de ne değişti? Kurullarda ne değişti? Şikecilere birşey oldumu? Biz aynı şartların olduğu lige seneye niye devam ediyoruz o zaman? Bundan sonra yine aynı şartlardaki fb maçları olacak biz yine duruş sergileyeceğizmi?

Sevgili Aykut Kardeşim ;

Yaşın genç olduğu için bilmemen normal. 1911 sezonu 5 takımlı İstanbul liginde rum ve ingiliz takımları Galatasaray'yın oyuncusu Adnan İbrahim'i sert oynadığı gereçcesiyle oynatmamaya çaışmıştır. Galatasaray bırak bir maçı ligden çekilmiş, Avrupa'ya turneye gitmiştir. Şikececilerde ilk şampiyonluğunu bu sayede almışlardır.

Madem Galatasaraylısın. Galatasaray ne demektir bilmekte fayda var. Galatasaray sadece spor kulübüde değildir. Galatasaray ülkemizin çağdaşlaşmasınında merkezidir.

Sühan Abi benim bu konuyla ilgili görüşüm değişmez, sevinç çığlıkları atacağım bir şey olacağını sanmıyorum, ben o çığlıklar Kadın takımızın bu yıl Avrupada ve Ligde Tbf ve Şikecilere sahada verdiği cevapla attım zaten..

Dediğim gibi Basketbolda sahaya çıkmayarak futbol başta olmak üzere "o zaman toplu men olsun" diyenlerin önünü kestik. Dikkat ediyorsan o günden itibaren de FB GS'a saldırdı üstüne TS'u UEFA'ya şikayet etti şimdi GS'ı da şikayet etmek için dosya hazırlıyor:)) Bu duruş problemini aştık.Süper kupaya da çıkılmayacak şimdiden söyleyeyim sürpriz olmasın. 2011 de nasıl oynanmadıysa gene oynanmayacak böylece

Biz burada birçok oyuncu ismi zikredip, kadrolar kuruyoruz ama, henüz hangi ligde oynayacağımız belli değil. TBF yönetimine çekilen restten sonra deyim yerindeyse yaprak kıpırdamıyor. Sponsorluk konusu da tam bir muamma.

Langford'un alacağı ücret bir çok kişiyi şaşırtmış ama, avrupa piyasasını takip edenler bu rakamların normal olduğunu bilir. Mesela sabah Calathes yazmıştım, 2 milyondan aşağı gelmez yorumları oldu. Halbuki Calathes NBA'de 1 milyon dolar bile kazanmıyor. Üstelik aldığı cezadan sonra NBA'de tutunması zor. 1 milyon dolara çok iyi oyuncular getirilebilir.

Sevgili Aykut Kardeşim ;

Yaşın genç olduğu için bilmemen normal. 1911 sezonu 5 takımlı İstanbul liginde rum ve ingiliz takımları Galatasaray'yın oyuncusu Adnan İbrahim'i sert oynadığı gereçcesiyle oynatmamaya çaışmıştır. Galatasaray bırak bir maçı ligden çekilmiş, Avrupa'ya turneye gitmiştir. Şikececilerde ilk şampiyonluğunu bu sayede almışlardır.

Madem Galatasaraylısın. Galatasaray ne demektir bilmekte fayda var. Galatasaray sadece spor kulübüde değildir. Galatasaray ülkemizin çağdaşlaşmasınında merkezidir.

Haklısın Abi bunu bilmiyordum...
1911'de değiliz ama, yazdığım yazıdaki sorular ortada değişen birşey varsa cevabını beklerim...
Madem Sayın Başkanımız duruş sergiliyor, 3 yıldır şike yaptığı kanıtlanmış bir takımla aynı ligde neden oynuyoruz, Bundan daha büyük adaletsizlikmi var?

Dediğim gibi Basketbolda sahaya çıkmayarak futbol başta olmak üzere "o zaman toplu men olsun" diyenlerin önünü kestik. Dikkat ediyorsan o günden itibaren de FB GS'a saldırdı üstüne TS'u UEFA'ya şikayet etti şimdi GS'ı da şikayet etmek için dosya hazırlıyor:)) Bu duruş problemini aştık.Süper kupaya da çıkılmayacak şimdiden söyleyeyim sürpriz olmasın. 2011 de nasıl oynanmadıysa gene oynanmayacak böylece

Sühan Abi bizimkiler onuda yapar, sonra 34 maç ligde aynı şartlarda şikecilerle yarışırız, nerde kaldı o zaman duruşun anlamı, yöneticiler savaşı saha dışında yapıp kazanmalı, saha içinde zaten bizim sporcularımız kazanır...

Haklısın Abi bunu bilmiyordum...
1911'de değiliz ama, yazdığım yazıdaki sorular ortada değişen birşey varsa cevabını beklerim...
Madem Sayın Başkanımız duruş sergiliyor, 3 yıldır şike yaptığı kanıtlanmış bir takımla aynı ligde neden oynuyoruz, Bundan daha büyük adaletsizlikmi var?

1. 1911 olması çok daha önemli. Neden kulübü 1. kurucu üyesi Ali Sami Yen hem futbolcu, hemde başkan (yanılmıyorsam). Diğer kurucu üyelerde cabası.

2. Ben mesajımı Galatasaray'ın tarihinde böyle bir şey varmı dediğin için yazdım. Başkan bunu duruş için yaptığını söyledi. Ama sadece bunun içinmi yaptı. Yoksa başka şeylermi olacak ben bilmiyorum. (Şikeciler ceza alacak, Akp bizi cezalandıramayacak, Federasyonlar değişecek vb.) Forumda da kimsenin bildiğini sanmıyorum. Fakat muhakkak ama muhakkak başkan neler olabileceğini değerlendirmiştir. Başkan'ın düşündüğü gibimi olur. Onu bilemeyiz. Oda bimiyordur.

3. Neden oynuyoruz. Birincisi böyle kararlar almak çok çok zor. Hatırlarsan Adnan Polat protesto sontası Erdoğan'a yalakalık yapmak durumunda kalmıştı. Allahtan kulübümüz cezayı kesti. Çünkü herşeyden önce Tevfik Fikret'in dediği gibi Galatasaray Fikri hür, Vicdanı Hür insanlardan oluşur.

İkincisi 35 yıllığına Futbol takımının sahibi kurulan şirket. Şirkette borsaya kote olduğundan tek sahibi Galatasaray Kulübü değil. Zaten bu durumdan dolayı kolaylıkla böyle bir karar alamazsın. Başın belaya girebilir. Basketboldan farklı. Hesap vermek gereken Generl Kurul'dan farklı olarak birde hissedarlar var.

Üçüncüsü 2 sene şampiyon, bir sene ikincilik. Başkan'ın uluslararası başka bilgileri ve buna bağlıda stratejileri olabilir. Bunları bizim bilemiz zor. Ancak tahmin yapabiliriz.

Pocius ile Maric'i haftaya bitiriyoruz tahminimce.

Aroyyo, ender, keremt
Langford, sinan
Marko, cenk
Kerem g, erceg, 3.5maciulis
Furkan, dunston
7.yabanci olarakta pocius ile hem savunma hemde hucumda dengeli birtakim kurup iki kulvardada iyi isler cikrabiliriz (langford kazan ile anlasmadigini varsayarak yaptim kadroyu)

Kazan tüm piyasayı topladı! Jerrels'le de anlaşma yakınmış!

Mesela sabah Calathes yazmıştım, 2 milyondan aşağı gelmez yorumları oldu. Halbuki Calathes NBA'de 1 milyon dolar bile kazanmıyor. Üstelik aldığı cezadan sonra NBA'de tutunması zor. 1 milyon dolara çok iyi oyuncular getirilebilir.

Calathes'e Pana 3 yıllık 6m dolar teklif yaptı bile.

Tahmin derken? Duyum kaynaklı mı :)

Maric'in mevcut koşullar içerisinde en iyi alternatiflerden olacağını düşünüyorum.

Duyum değil bilgi :)

Şaka bir yana,uzun zamandır takip ettiğim ve güvendiğim yerli ve yabancı kaynakların haberlerinden yola çıkarak,bir kaç da hesap yaparak ulaştığım sonuç bu.

1. 1911 olması çok daha önemli. Neden kulübü 1. kurucu üyesi Ali Sami Yen hem futbolcu, hemde başkan (yanılmıyorsam). Diğer kurucu üyelerde cabası.

2. Ben mesajımı Galatasaray'ın tarihinde böyle bir şey varmı dediğin için yazdım. Başkan bunu duruş için yaptığını söyledi. Ama sadece bunun içinmi yaptı. Yoksa başka şeylermi olacak ben bilmiyorum. (Şikeciler ceza alacak, Akp bizi cezalandıramayacak, Federasyonlar değişecek vb.) Forumda da kimsenin bildiğini sanmıyorum. Fakat muhakkak ama muhakkak başkan neler olabileceğini değerlendirmiştir. Başkan'ın düşündüğü gibimi olur. Onu bilemeyiz. Oda bimiyordur.

3. Neden oynuyoruz. Birincisi böyle kararlar almak çok çok zor. Hatırlarsan Adnan Polat protesto sontası Erdoğan'a yalakalık yapmak durumunda kalmıştı. Allahtan kulübümüz cezayı kesti. Çünkü herşeyden önce Tevfik Fikret'in dediği gibi Galatasaray Fikri hür, Vicdanı Hür insanlardan oluşur.

İkincisi 35 yıllığına Futbol takımının sahibi kurulan şirket. Şirkette borsaya kote olduğundan tek sahibi Galatasaray Kulübü değil. Zaten bu durumdan dolayı kolaylıkla böyle bir karar alamazsın. Başın belaya girebilir. Basketboldan farklı. Hesap vermek gereken Generl Kurul'dan farklı olarak birde hissedarlar var.

Üçüncüsü 2 sene şampiyon, bir sene ikincilik. Başkan'ın uluslararası başka bilgileri ve buna bağlıda stratejileri olabilir. Bunları bizim bilemiz zor. Ancak tahmin yapabiliriz.

Ben bunun duruş olduğunu düşünmüyorum, yani Başkanın duruş için yaptığını düşünmüyorum, bir açıklama yaptılar ve "söz ağızdan bir kere çıkar" atasözünü uyguladılar...Zaman herşeyi gösterecek... Şayet bu saatten sonra hiç birşey değişmezse, aynı tas, aynı hamam devam ederse ve biz bu liglerde devam edersek o zaman ben sorarım Sayın Ünal AYSAL Başkanımıza ne oldu bizim duruşumuz...

Arroyo-Ender

Pocius-Sinan

Manu-Cenk

Erceg-Kerem G

Maric-Furkan

Bana göre kesinleşen kadromuz bu şimdilik,gerçi Cenk'in yüksekten uçtuğu ve anlaşamayabileceğimiz söylendi fakat,bir orta yol bulacağımızı düşünüyorum.Şimdi esas soru şu,sezona 6 yabancı ile mi başlayacağız,7 ile mi? Eğer 7 ile başlarsak,hem uzun hem kısa rotasyonuna birer ekleme daha yaparak geniş bir kadroyla yola çıkmış oluruz.6 yabancı ile başlayacaksak,Arroyo'ya yardımcı mı,yoksa 3-4 oynayacak bir isim mi katılmalı kadroya? Ben 6 yabancı ile başlayıp daha sonra 7. yabancıya yöneleceğimizi düşünüyorum,o yüzden tercihim de 3-4 oynayan bir oyuncu.Bertans'ı pek izlemedim fakat anladığım kadarıyla bizim 3-4'e tam uyacak bir isim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri