Galatasaray sözlükte şöyle bir entry var. Bu konuda bilgisi olan/birşeyler duyan var mı? Biz şubeye sallıyoruz da işin bu yönünü hiç düşünmemiştim açıkçası.
TV'lerdeki haberlerin içeriğiyle bile uğraşan bir hükümet bunu yapmaz diyen var mı? galatasaray basketbol şubesi - galatasaray sözlük
Şimdi yanlış anlamazsanız iki uç şey karalamak istedim. Son maça çıkmadığımız seri bittiği andan itibaren burada insanların beklentilerini sponsorluk olsun, transfer olsun, hedefler olsun kasıtlı şekilde yükselten abilerim/kardeşlerim oldu. Nacizane bir kaç sorum olacak onlara :
1-) Spanulis adı yazıldı ısrarla. Avrupa'nın en büyük üç oyuncusundan biri Galatasaray ile pazarlık halinde olacak ve hiç bir Avrupa basını bunu haber yapmayacak öyle mi? Türk basınının da zaten haber yapma etiği forumları gezip ne koparırız mantığıyla eş değer. Bir garip Spanulis hikayesi anlayacağınız!
2-) Zaza.. Seneye bu zamanlarda yine buralarda Zaza konuşmamız için yönlendirilmiş oluruz. Yazın bir kenara yıldan yıla geçen bir garip Zaza hikayesini!
3-) İlk yazacağımı son madde de yazayım. Bir garip sponsor hikayesi! Senelerdir eskimeyen Pegasus muhabbeti, Vodafone muhabbeti.. Peki soruyorum size siyasete ve iktidara karşı duruşu belli bir Galatasaray... Federasyonlara savaş açmış bir Galatasaray... Temiz spor diyen bir Galatasaray... Ve x milyon avroluk çok büyük bir sponsorluk anlaşması öyle mi? Hem de bu siyasal dengede? Hayırlı olsun o zaman hayali spor salonumuz ve hayali sponsorlarımız! Hayali transferlerimiz gibi!
ps : Lütfen duygularınızdan bağımsız akil olarak tekrardan düşünün bu maddeleri. Aklınız kaynaksız olarakta sizi doğruya götürecek..
Daha dün bahsetmiştim bu söylenen şeyden. Mevcut ortamda ben iyi bir sponsorluk anlaşması beklemiyorum.