• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk paragraf için gelecek sezon dedim.

Spa'yı kastediyorsan Başkan cebinden versin. Arroyo bırakacaksa onun ayarında bir PG şart oğlu şart. Bu sene sakatlanırsa ne hale düşeriz düşünmek bile istemiyorum.

başkan cebinden verecek olsa transfer bütçesine koyardı. Net bütçe 10. Maksimum 12. Sezon içi ek bütçe yaratılabilir ama şuan cebinden verme gibi bir durum olamaz.

Milyon euro üstünden;

Furkan 1,3
Sinan 0,9
Cenk 0,7
Ender 0,5
Erceg 1
Arroyo 1,3
Marko 1

Şöyle bir tabloda iç transfer tamamlandığında 6,7 milyon euro ediyor. Transfere de 3,3 milyon euro kalıyor.

Pocius 0,6
Kerem 0,5
Gelabale 0,7
Dorsey 0,8

Guard transferine kalıyor 700 bin euro.

Lampe bu sene hucumda istediği ritmi tutturamadı. Barca'da geri planda kalması ve süresiyle alakalı bir durum. Postu ve orta mesafesi belli seviyede. Barcada 15 dakikada 7.5 sayı ortalaması var. 20 dakikaya vurursak 10 sayı ortalama olur. Yalnız savunması çok sıkıntı. Carlos Boozer savunması yapıyor diye İspanyollar dalga geçiyordu. İkili oyun savunmamız çok kötü olur. Yinide iyi transfer olur.

Bu arada 300 sayfayı geçtik. 1 Agustos'ta çoğu şey net olur ama o zamana kadar 400 sayfayı geçeceğiz herhalde.

başkan cebinden verecek olsa transfer bütçesine koyardı. Net bütçe 10. Maksimum 12. Sezon içi ek bütçe yaratılabilir ama şuan cebinden verme gibi bir durum olamaz.

Yenge gerekirse yatağa almasın. İkna etsin Aysal'ı. Yenge'yi kırmasın.

Bizim taraftardaki spa takintisini da anlamiyorum. Baska adam yokmus gibi sadece onun gelip gelemeyecegine gore plan yapmak mantikli degil. Yanlis anlasilmasin kimseyi elestirmiyorum ancak biraz daha gercekci dusunup ona gore kadro planlamasi yapilmali. Yazacagim kadro TOP 8 de yapar ligde de sampiyon olur. Umutsuzluga kapilmayin. Biz Galatasaray'iz.

Arroyo-Ender-Baris
Pocius-sinan
Cenk-Marko-Gelabale
Erceg-Kerem
Dorsey-Furkan
saygilar..

Bahsi geçen 10 milyon sadece oyuncu bütçesi mi yoksa staff ücretleri+yıllık diğer gelirlerde dahil mi?

Bizim taraftardaki spa takintisini da anlamiyorum. Baska adam yokmus gibi sadece onun gelip gelemeyecegine gore plan yapmak mantikli degil. Yanlis anlasilmasin kimseyi elestirmiyorum ancak biraz daha gercekci dusunup ona gore kadro planlamasi yapilmali. Yazacagim kadro TOP 8 de yapar ligde de sampiyon olur. Umutsuzluga kapilmayin. Biz Galatasaray'iz.

Arroyo-Ender-Baris
Pocius-sinan
Cenk-Marko-Gelabale
Erceg-Kerem
Dorsey-Furkan
saygilar..

Guard rotasyonunu iki yerliden oluşturduysan oyun içine bir yabancı daha koymalıydın bence. Bertans olası.

Yönetim kanadından sonunda biri konuşmuş...Bu açıklama beni hiç tatmin etmesede artık neyin olup neyin olmayacağını (spa) biliyoruz...Gerçi Murat Özyer takım kimyasından bahsederken 2012 ve 2014 yıllarını erkek ve bayan takımlarını örnek göstermiş ama unutmayalımki Torrens ve Lyttle bayan basketbolunda avrupanın en büyük iki oyuncusu konumundaydı geldiklerinde !!! SPANOULİS i istiyoruz başkan :)

Spa'nın gelmesinin bütçeyle falan alâkası yok. Başkan sadece o olursa insiyatif kullanacak.

"Medyada haber olmaması,transfer yapmadığımız anlamına gelmez." Murat Özyer'in bu twittinden sonra tahmin ediyorumki birkaç transfer bitmiş duumda. Tahminen gelabale ve pocius...

Cska Nando De Colo'ya 2 yıllık 4MD vermiş. Yalnızca Teo'nun eline bakmayacaklar anlaşılan. Aaron Jackson'u kopartsak keşke fakat zor.

Bir taraftar olarak benim gündemim sadece sponsor,sponsor belli olmadan transfer hakkında yazmak istemem.Anlamadıgım mesele euroleague'de çeyrek final oynayan,ligde 2 sezondur şampiyon ! olan,taraftar gücü en iyi olan bir takıma nasıl iyi bir sponsor bulunamaz anlamıyorum.Sanki herkes GS basket şubesine düşman,kader bile bize düşman ki en iyi adamlarımız sakatlanıyor iki sezondur,federasyon şu bu zaten o konulara girmek istemiyorum,neyse her ne olursa olsun
İnadına GS Basketbolu,inadına Yenilmez Armada düşmanlarımızda biliyor ki en zor şartlarda bile onlardan daha iyiyiz,ne diyelim bu günlerde geçer :)

Arkadaslar, Ergin Ataman goreve geldiginde baskan Ünal Aysal ile kisa vadede 3 yil icinde Galatasaray in adini Avrupa basketboluna kazimak istediklerini ve hedeflerin yuksek olacagini soylemisti. Hatta ilk Euroleague sezonu icin final four zor AMA hedefimiz top 8 demisti ve zamanla daha da ileriye gitmeyi planliyoruz demisti. E final serisinde baskanin dedikleri de belli. Bana gore tek sikintimiz sponsor. AMA kisa zamanda sponsor krizi de cozulecektir umarim sonra tek tek transferler aciklanir. AMA keske takimdan biri cikip sabirli olun transferler Yakin dese. O zaman biz de rahatlamis oluruz.

Sponsor sponsor diyorsunuz da sponsorun vereceği parayı basketbol bütçesi olarak belirlemeyi düşünüyormuş yönetim ciddi ciddi. Hatta sponsor 10m Euro verse yönetim zaten bütçe olarak 10m düşündük biz koymayalım sponsor karşılasın diyecek. Yönetim ortaya bi para koysa sponsoru da buna ek olarak düşünse iş değişecek tabi.

Eyüp Yıldız'ın tweet'ine göre 10-13 milyon € arası bütçe varmış. Bu şartlarda, combo guard + combo forward + center transferi için kalan bütçe 4-5 milyon $ arası bir şey. Bu paralara çok rahat iyi transferler yapılır. Piyasada da çok sayıda kaliteli oyuncu mevcut hala. Rahat olsun herkes.

Bu şubenin başında güvenebilecegimiz,bizi duyumlara muhtaç bırakmayan,gerekli açıklamaları yapan ve iş bitirici bir yöneticiye ihtiyaç var,bir şekilde haldun üstünel yeniden yönetime dahil olsa ve basketbol'dan sorumlu olsa ne güzel olurdu,ergin hoca ve haldun üstünel iyi ikili olurlardı

Bu şubenin başında güvenebilecegimiz,bizi duyumlara muhtaç bırakmayan,gerekli açıklamaları yapan ve iş bitirici bir yöneticiye ihtiyaç var,bir şekilde haldun üstünel yeniden yönetime dahil olsa ve basketbol'dan sorumlu olsa ne güzel olurdu,ergin hoca ve haldun üstünel iyi ikili olurlardı

Haldun Üstünel basketbola uymazdı ama oraya eski yöneticimiz Hakan Üstünberk gelebilir. Veya Necati Demirkol'u tam yetkili yapsınlar o adam da on numaradır.

En azından forumdaki karamsar hava dağılmış.Felaket senaryolarını okurken ben bile geriliyordum.Eyüp Abiye teşekkür ederiz verdiği bilgilerle içimizi ferahlattığı için.

Başkan gelirken ben para vermem klübe diye acıklama yaptı ama Spa çok özel bir oyuncu Başkanın hanımıda Gelmesini çok istedeği için Başkanın Hanımının Hediyesi olcak .Mithat abi`de bunu belkı 10 kere izah etti ama inatla kabul etmek istemiyorsun Furkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri