• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müthiş hamle Aradori

@ismailsenol: Galatasaray Liv Hospital, Pietro Aradori'yle prensip anlaşmasına vardı. 1+1 yıllık sözleşmenin detayları konuşuluyor.

Hayırlı olsun.

Ben yoruldum kadro degistirmekten. :D Pocius mu iptal oldu simdi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İnşallah combo guard diye arrodori' yi almamışızdır. Pocius'un yerine diye düşünüyorum.

Aradori ile anlaştıysak bu Micov'dan vazgeçtik anlamına mı geliyor?

Arroyo-Pocius-Aradori-Micov?-Erceg-Uzun. 6 yabancı işte. Bu adamlardan hiçbiri 7.yabancı olmaz.

Benim kastettiğim 7.yabancı tribün yabancısı değil. Hep 6 yabancılık kadrolar kuruyoruz bütçeden dolayı. 7.slot hep boş kalıyor. Kastettiğim o ;) Ha 7.yabancı muhabbetine gelecek olursak, ligde ben Arroyo'nun sıkça tribüne gitmesini istiyorum. 70+ maç bu sene onun için zor olur.

Kim iptal oldu şimdi peki.

2 numaraya Aradori diyeceksek combo-guard transferi çok daha önemli hale gelir.

Sportando ‏@sportando 2 dk.
Pietro Aradori will get around €300.000 per season with [MENTION=8794]Galatasaray[/MENTION]SK, according to sources

Aradori daha çok 2 oynar keskin şutördür. Her maç 15 sayı civarı atar. Tabi takımdaki roller de önemli

Aradori çok iyi oldu da bu Pocius'un iptal olduğu anlamına mı geliyor yoksa combo guard mı sizce?

Umarım Pocius ve Micov transferlerine ilave bir transferdir.

Combo guard denince herkesin aklına Amerikalı,delici,atletik bir kısa oyuncu geliyor fakat,combonun gerçek anlamı 1-2 numara pozisyonlarını oynayabilen oyuncudur.Aradori bu tanıma tam uyan bir oyuncu.

Aradorinin alacağı parayı görünce 10 milyon Euro'ya takım mı kurulur diyen arkadaşlar geldi aklıma. :).Bu arada ben artık Combo için Jamona fitim

Pocius, Micov, Aradori nin fiyatlari cok uygun. Eger Aradori gelirse Goudelock tan daha fazla katki saglar goreceksiniz, tam Ergin hocanin adami.

Combo beklemeyin bence. Aradori, Pocius ve Micov topa yön veren adamlar. Takımlarında 3'e yakın asist ortalaması tutturmuş adamlar bunlar.

Erceg, Furkan ve Sinan in balon kontratlari olmasa 10 milyon luk butceye buy out suz Spa bile sigardi.

Aradori çok iyi bir skorer ve Arroyo'nun skor yükünü baya hafifletecek biri. Ilgimiz olduğunu biliyordum ama Pocius ile anlasilinca pek umursamadim. Şimdi Pocius Micov Aradori varken bir eksiklik varmış gibi geliyor. Micov gelecekse Pocius'u bırakıp combo guard aramak taraftariyim, takımın hedefi de budur inşallah. Sonuc olarak fiyat performans olarak cok iyi transfer olur kendisi.

Pocius ve Micov 'a ilave ise Cenk gitti demek aksi halde comba guard alınmayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri