Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim kastettiğim 7.yabancı tribün yabancısı değil. Hep 6 yabancılık kadrolar kuruyoruz bütçeden dolayı. 7.slot hep boş kalıyor. Kastettiğim o Ha 7.yabancı muhabbetine gelecek olursak, ligde ben Arroyo'nun sıkça tribüne gitmesini istiyorum. 70+ maç bu sene onun için zor olur.
Combo guard denince herkesin aklına Amerikalı,delici,atletik bir kısa oyuncu geliyor fakat,combonun gerçek anlamı 1-2 numara pozisyonlarını oynayabilen oyuncudur.Aradori bu tanıma tam uyan bir oyuncu.
Aradori çok iyi bir skorer ve Arroyo'nun skor yükünü baya hafifletecek biri. Ilgimiz olduğunu biliyordum ama Pocius ile anlasilinca pek umursamadim. Şimdi Pocius Micov Aradori varken bir eksiklik varmış gibi geliyor. Micov gelecekse Pocius'u bırakıp combo guard aramak taraftariyim, takımın hedefi de budur inşallah. Sonuc olarak fiyat performans olarak cok iyi transfer olur kendisi.