• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok imkansız bi temenni olarak söyledim Tomic'i, yani seçme şansım olsaydı gibilerinden :)

Pocius, Aradori ve Micov bir aksilik çıkmazsa bizde denebilir mi abi?

Aynen oyle, ama henuz imzalarin olmadigini dusununce bizim subeyi biliyoruz :)

Lawal listede var tabi ama beni heyecanlandiran isim o degil, hocanin kafasi karisik post uzunu mu yoksa ikili oyun oynayan cember savunucusu mu alsak diye. O isme burun kiviranlar olabilir illa ki beklentiyi o yonde tutun 600-700 oraya butce dedigim gibi.

Dorseyde maç seçme potansiyelini bir tek ben mi görüyorum ? Batista iyidir gelsin undersize olmasa her takımda oynardı.El motivasyonu ile de çok iş yapar özlemiştir.Gustavo Ayon Avrupa düşünüyormuş o paraya olmaz ama herhalde

Sendeki isim mobil uzun mu yoksa post uzunu mu? Birde bizim kitada mi NBA mi onu soyle yeter. :D

Çember savunucusu+ikili oyun iyi oynayan ve heyecan verici diyince benim aklıma direk Fran Vazquez geldi de 600-700 bine gelmez o. Bonserviside var zaten. Dorsey'i de Barça bırakmayacak heralde, ki Tanju abinin bahsettiği ismin o olmadığını düşünüyorum. Bu durumda aklıma pek isim gelmiyor :)

Aynen oyle, ama henuz imzalarin olmadigini dusununce bizim subeyi biliyoruz :)

Lawal listede var tabi ama beni heyecanlandiran isim o degil, hocanin kafasi karisik post uzunu mu yoksa ikili oyun oynayan cember savunucusu mu alsak diye. O isme burun kiviranlar olabilir illa ki beklentiyi o yonde tutun 600-700 oraya butce dedigim gibi.

Tanju Abi, Micov'u menajeri açıkladı, Aradori'yi de Ergin Ataman'a çok yakın olan İsmail Şenol doğruladı. Pocius'la da önceden anlaştığımıza dair bilgiler geldi ama Ergin Ataman anlaştığımız ama beklettiğimiz oyuncular var dedi dün. Söylediklerine göre Combo Guard transferi de kesin olarak yapılacaksa Micov ve Aradori'den sonra Pocius'tan vazgeçmiş olma ihtimalimiz var mı acaba? Yani o anlaşıp da beklettiğimiz isim Pocius olabilir mi? Bir de Cenk Akyol ve Ender Aslan konusunda hiç bir gelişme yok mu?

Benim bildigim isim Euroleague oyuncusu, isim yazamiyorum son olsun bu kopya yani.

Anlasip bekleyen isimler Pocius ve Aradori'ydi Melih kardesim, ayni sekilde Micov ile de onceden anlasilmak uzereydi fiyat artinca beklendi onu da demistir hoca. O roportajin faydalarini gorduk belki de bugun?

EL oyuncusu, çember savunan ve ikili oyun iyi bitiren, nispeten heyecan verici, 600-700 binlik bütçe dahilinde gelecek yani FA. Çok geniş bi liste yoktur bu kriterleri sağlayan.

Benim bildigim isim Euroleague oyuncusu, isim yazamiyorum son olsun bu kopya yani.

Abi bu kadar şey yazdın aklıma gelen ilk isim Maceij Lampe başka da uyan varmı bilmiyorum:D

Daha aşağısı heyecanlandırmaz diye tahmin ediyorum bu rakamlara gelir mi bilmem ama olmayacak bir transfer değil geçen yıl hoca istemişti.:D

Hocanın şu kurduğu sisteme çember savunucusu alacağını düşünüyorum.

Lampe iyi ama tanıma uymaz

Sadece Gordon'un rüyasında Hickman'dan daha iyidir, abartmaya gerek yok Hickman son Euroleague şampiyonunun 1. skor opsiyonu, Uzun zamandıra Maccabi'nin 1 numaralı skoreri, şikeciler yime yanlış bir yapılanma yaptılar bana göre bu bizim için iyi oldu...

Oyun kurucu özellikleri ve defansif özellikleri kötü. Günündeyken çok iyi bir skorer olabilir, ama gününde değilse; hiçbir katkı alamazsın. Sürekli de gününde değil bu adam. İstikrar problemi var.

Skor yönü haricinde, hangi özelliği Gordon'dan iyi? Şut sokuyor diye bir adamı abartmayın.

Bir şey ispat etmez gerçi ama; index puanlarına baktım, Gordon orada da önde Hickman'dan.

Lampe orta mesafeyi geçtim, üçlüğü dahi olan bir uzun. Batista'ya göre faydası çok daha fazla olur.

Lampe'yi geçin çember savunucusu tanımına çok zıt bi kere. Ayrıca 600-700 bine olacak bi oyuncu değil. Biraz bakındım o civarlara oynayacak FA olan adamlar Dorsey, Lawal, Mejri, Slaughter. Başka da bulamadım

Aradori-Micov-Pocius-Erceg'in olduğu takımda pivotun dış şutu olması ilk kriter olmamalı. Post oyunu iyi olsun pnr oynasın savunmada sırıtmasın yeter. Vougioukas bu tanıma uygun. 600-700 k bütçe ile Nurkic veya Pleiss'i alamayız.

Tanju kardeşin dedigi pivot Samardo Samuels galiba. Gelirse iyi olur beğendiğim bir uzun. Kalıplı,bitirici,savunması iyi ve blok tehtidi var.

Lampe'yi geçin çember savunucusu tanımına çok zıt bi kere. Ayrıca 600-700 bine olacak bi oyuncu değil. Biraz bakındım o civarlara oynayacak FA olan adamlar Dorsey, Lawal, Mejri, Slaughter. Başka da bulamadım

Anladığım kadarıyla o ilk isim Dorsey değil. Lawal listede. Tyus olduğunu düşünmüyorum.d'or Fischer'la beşiktaş falan ilgileniyodu. Dunston,Lampe falan geçelim onları alamayız kalan bütçeyle. Mejri bence iyi bir seçim olabilir , Real de pek kendini gösteremedi buralarda daha etkili olur.

Bu isimlerden birisi muhtemelen.

ALEKS MARIC [] [] [] Lokomotiv Kuban Krasnodar
ALEX TYUS [] [] [] Maccabi Electra Tel Aviv
ALEXIS AJINCA [] [] [] Strasbourg
ALI TRAORE [] [] [] JSF Nanterre
ANTE TOMIC [] [] [] FC Barcelona
BOBAN MARJANOVIC [] [] [] Crvena Zvezda Telekom Belgrade
BRYANT DUNSTON [] [] [] Olympiacos Piraeus
CEDRIC SIMMONS [] [] [] Olympiacos Piraeus
DARJUS LAVRINOVIC [] [] [] Budivelnik Kiev
FRAN VAZQUEZ [] [] [] Unicaja Malaga
GANI LAWAL [] [] [] EA7 Emporio Armani Milan
IOANNIS BOUROUSIS [] [] [] Real Madrid
JAMES GIST [] [] [] Panathinaikos Athens
JOEY DORSEY [] [] [] FC Barcelona
JOHN BRYANT [] [] [] FC Bayern Munich
KSISTOF LAVRINOVIC [] [] [] Zalgiris Kaunas
KYLE HINES [] [] [] CSKA Moscow
LAMONT HAMILTON [] [] [] Laboral Kutxa Vitoria
MACIEJ LAMPE [] [] [] FC Barcelona
MAM JAITEH [] [] [] JSF Nanterre
NENAD KRSTIC [] [] [] CSKA Moscow
RICHARD HENDRIX [] [] [] Lokomotiv Kuban Krasnodar
ROBERTAS JAVTOKAS [] [] [] Zalgiris Kaunas
ROMAIN DUPORT [] [] [] Strasbourg
SALAH MEJRI [] [] [] Real Madrid
SAMARDO SAMUELS [] [] [] EA7 Emporio Armani Milan
SASHA KAUN [] [] [] CSKA Moscow
SHAWN JAMES [] [] [] Maccabi Electra Tel Aviv
SOFOKLIS SCHORTSANITIS [] [] [] Maccabi Electra Tel Aviv
TIBOR PLEISS [] [] [] Laboral Kutxa Vitoria
VLADIMIR STIMAC [] [] [] Unicaja Malaga
YASSIN IDBIHI [] [] [] FC Bayern Munich

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri