• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan wotws
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:52
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mejri mükemmel olur mükemmel

Hani basketbol siyahların oyunuydu, bizde hiç siyahi oyuncu yok!!!!son iki sene pivotu barcadan aldık bu senede ibre orası gözüküyor .O zaman Joe Dorsey mi acaba

Hani basketbol siyahların oyunuydu, bizde hiç siyahi oyuncu yok!!!!son iki sene pivotu barcadan aldık bu senede ibre orası gözüküyor .O zaman Joe Dorsey mi acaba

Şu an eldeki fırsatlara bakılınca en uygunu kesinlikle Dorsey Mithat abi.

Mejri cok iyi ve hirsli bir uzun. Final seridinde de cok basariliydi.Izlerken insallah bu sene aliriz demistim.Ama son macta sakatlanip kenara geldi ve bir daha girmedi. Suanki durumunu bilmiyorum ama ciddi bir sakatliga benziyordu.

Şut tehdidimiz fazlasıyla oldu.Artık pota altına sert biri lazım (Dorsey)

Abi mümkünse serbest atış atabilen bir pivot gelsin . Kanser oluyorum o toplar değişik şekilde gidince. Bu arada furkan'ı da biraz uyarsalar şut antrenmanı falan

Bence işi pota altını savunup sadece ikili oynayan bir oyuncu yanlış tercih olur. Bu kadar şut tehdidinin olduğu takıma pota altında birebiri güçlü, pas ve oyun görüşü iyi bir oyuncu lazım ki hücum gücümüz durdurulamaz düzeye gelebilsin. Çember savunuculuğu işi Furkan'ın olmalı. Hatta uygun bir maliyetle Semih bile denenebilir.

Bu arada Carlon Brown'in Bamberg´le anlaştığı söyleniyor, Olympiakos' a imza attığı haberleri çıkmıştı daha önce keşke alabilsek dediğim adamlardan biriydi.

Bu arada bir ara gundemimize gelen Maciulis kazana gitmekten vazgecmis. Daha sicak bir iklimde oynayacakmis Sportanto´ya gore.

Bir sey daha soyleyecegim. Murat Ozyer sali gunki yonetim kararini bekliyoruz demisti. Bugun eger sagda solda bir karar cikarsa burada paylasalim arkadaslar. Simdi Murat Ozyer Micov´u Aradori´yi falan baltalamaya calisir.

Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic · 19 dk.
Vladimir Micov, will join Galatasaray Liv Hospital!

Aynen oyle, ama henuz imzalarin olmadigini dusununce bizim subeyi biliyoruz :)

Lawal listede var tabi ama beni heyecanlandiran isim o degil, hocanin kafasi karisik post uzunu mu yoksa ikili oyun oynayan cember savunucusu mu alsak diye. O isme burun kiviranlar olabilir illa ki beklentiyi o yonde tutun 600-700 oraya butce dedigim gibi.

Nolan, Aradori, Sinan, Micov, Cenk (?) gibi 2/3 rotasyonu varken Pocius'tan vazgeçip, hem caydırıcı atlet bir uzun, hem de post oynayabilen bitirici bir uzun almak en mantıklısı. Bütün sezon KG'ye güvenmek hata olabilir, son yıllarda sık sakatlandığı gerçeği var. Lawal + Batista bile gayet iyi olur.

[video=youtube;3ziO90M6PMs]http://www.youtube.com/watch?v=3ziO90M6PMs[/video]

Ama bizim sırtı dönük oynayan bir oyuncuya ihtiyacımız var bence.Furkan sakat olmadığında savunmada caydırıcı bloklar da yapabiliyor hücumda iyi p&r de oynayabiliyor.
İsmi geçen oyuncular arasında birinci tercihim Maric ikinci tercihim Lampe olurdu.

Sportando ‏@sportando 9 dk.
Pietro Aradori to La Gazzetta dello Sport: “I am finalizing a contract with [MENTION=8794]Galatasaray[/MENTION]SK"

Kendi ağzından da duymuş olduk.

arroyo-pocius-micov-aradori-erceg-5 numara ve combo guard transferi ile 7 yabancı oluyor.Combo alicaksak pociustan vazgeçtik o zaman.5 numara için ise Dorsey ismi benimde kafama yatıyor. Micov-Arroyo-Aradori topa yon veren isimler oldgundan Dorsey baya bir ekmek yiyebilir.Bu hafta en gec onumuzdeki hafta başı tüm transferler biter.

Herkes iyi kötü konuştu. Ya kendisi konuştu, ya menejeri konuştu. Bir tek Pocius'tan haber alamıyoruz o zamandan beri. Acaba Pocius iptal mi diye düşünmeden edemiyorum. Hatırlarsanız birkaç gün önce bir Litvanyalı hesaptan "Pocius, Galatasaray ile sağlık kontrollerine gireceği için milli takım kampına geç katılacaktı ama daha sonra Galatasaray bu kontrolü erteledi" diye bir twit atıldı. Acaba diyorum.

Herkes iyi kötü konuştu. Ya kendisi konuştu, ya menejeri konuştu. Bir tek Pocius'tan haber alamıyoruz o zamandan beri. Acaba Pocius iptal mi diye düşünmeden edemiyorum. Hatırlarsanız birkaç gün önce bir Litvanyalı hesaptan "Pocius, Galatasaray ile sağlık kontrollerine gireceği için milli takım kampına geç katılacaktı ama daha sonra Galatasaray bu kontrolü erteledi" diye bir twit atıldı. Acaba diyorum.

İsmail şenol pocius ve kerem gonlumu en net transferler olaeak goruyor ama insan da dusunmuyor degil

Aradori geldigine gore pociusa gerek kalmadi, combo ve pivot transferinin yanina 3.5 numara maciulis ile harika bir takim oluruz tabi maciulis gercekten vazgectiyse kazandan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri