• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donta Smith gelirse Hawkins etkisi yaratır.
1 2 3 4 oynar.
Kaçırmayalım...

Şu Mejriyi yoklayalım artık . Hem komple bir oyuncu hem de Madrid artık şans vermiyor.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

basketfaul bize Strawberry ve Barış Hersek'i yazmış ikisi de fena olmaz açıkçası beklentileri büyütmüyorum bu saatten sonra.

Tercih edebileceğimiz 4 numaralar arasında spacing problemi yaratmayacak olanlar Brooks ve Green olarak duruyor.

Göz önünde olmayan kısalardan Webster ve Feldeine de ideal. Logan için de biraz zorlamak gerek.

Arkadaşlar,bu yönetim şimdiye kadar gördüğümüz en aciz ve beceriksiz yönetimler arasında kafadan ilk 3'e girer.Sadece 1 ayda,bana ve bir çok taraftara bu izlenimi verdiler sağolsunlar.

O yüzden,hem futbolda hem de basketbolda beklentilerinizi olabildiğince düşürüp o seviyede adamları hayal edin derim.Olan yine parasını alamayan oyuncularla,koça olacak.

2-3 numara için Strawberry harika olur ama bütçe yeter mi bilemiyorum. 650-700 bin dolardan yukarısına çıkamayız herhalde.

edit: Strawberry Karşıyaka'dan 250 bin dolar alıyormuş. O halde 650-700 arasına ikna etmek zor olmaz gibi.

2-3 numara için Strawberry harika olur ama bütçe yeter mi bilemiyorum. 650-700 bin dolardan yukarısına çıkamayız herhalde.

edit: Strawberry Karşıyaka'dan 250 bin dolar alıyormuş. O halde 650-700 arasına ikna etmek zor olmaz gibi.

Micov'un 640 bin dolar aldığı takımda Strawberry'ye 650-700 bin dolar verilmez. İyi bir oyuncu olmasına rağmen Strawberry'de o paraları etmez bence.

Micov'un 640 bin dolar aldığı takımda Strawberry'ye 650-700 bin dolar verilmez. İyi bir oyuncu olmasına rağmen Strawberry'de o paraları etmez bence.

Micov 650 bin dolar alacaktı sanırım, geçen hesaplamıştım. Strawberry de Micov'la yaşıt ve bana göre -sadece final serisinin değil- play offların MVP'si. 650 bin dolar verilir bence. (Micov'a ayıp olmaması için yukarısına çıkılmamalı o doğru)

Micov 650 bin dolar alacaktı sanırım, geçen hesaplamıştım. Strawberry de Micov'la yaşıt ve bana göre -sadece final serisinin değil- play offların MVP'si. 650 bin dolar verilir bence. (Micov'a ayıp olmaması için yukarısına çıkılmamalı o doğru)

570 bin euro dediler 640-650 bin dolar civarı yapıyor aşağı yukarı kura göre değişiyor Micov'un alacağı para. Strawberry sezon başında eleştirdiğim hatta sezon ortası gider dediğim bir isimdi çünkü Hırvatistan kariyerini takip etmiştim çok beğendiğim bir isim değildi ama sezonun ikinci yarısıyla başka bir seviyeye çıktı özellikle de dediğin gibi playoff ve final serisinde kesinlike MVP ödülünü bana kalırsa Dixon'dan daha çok hak etti. Çok sert, savunması çok iyi, atletik, güçlü penetresi var ama kariyerinde bu yıla kadar hiç kendini ispat edemedi. Çok önemli iki diz sakatlığı var geçmişinde ve 30 yaşında. O yüzden Micov ve kariyeriyle çok bir tutmam ben. Gelmesini isterim Strawberry'nin çok faydalı olur ama 400 bin dolardan fazla da para vermem. Ederi bu bence maksimum.

Hayırlısı olsun Mehmet. Şu an tam bir sessizlik var şubede, 29 haziran'a kadar transfer yasağı kalksa da bari Micov'la uzatıldığı açıklansa resmi olarak :)

Corey Webster kesinlikle düşünülmeli Pg-Sg oynar ve harika bi skorer dünya kupasında gördük zaten

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

29 haziran da hiç bir şey olmaz mali genel kurul temmuzda. Yeni yönetim yeni olmamasına rağmen (başkan ikinci başkandı) sanki durumları bilmiyormuş gibi hareket ediyor. Şu Galatasaray tarihinin en büyük sponsorluğu ne oldu? Turgay Kıran da buldum demişti oturup konuşulmaz mı?

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Arkadaşlar bence hem futbolda hem basketbolda biraz acele ediyoruz gibi sanki taraftar olarak, yanlış anlamayın kimseyi tenkit etmiyorum haddime de değil.. Özellikle basketbolda birkaç parça haricinde elimizde bir kadro olmadığının da farkındayım ancak eleştirileri sponsor belli olduktan ve kadro kurulduktan sonraya bıraksak daha mı iyi olur acaba? Ben de farkındayım aslında tutarsızlıkların (tarihin en büyük sponsorluk anlaşması gibi)
Şimdi biz burada ne kadar eleştirirsek eleştirelim sadece kendimize stres yapıyoruz ne yazık ki veya birbirimizle tartışıyoruz :) Sonuçta biz ne yaparsak yapalım yönetim yine kendi bildiğini okuyacak, bunu da yıllardır M. Özyer'e tepki vermemize rağmen yerinden kımıldatamamızdan yola çıkarak söylüyorum, yoksa tabi ki de eleştirelim, yanlışa tepki verelim ama biraz da zaman verelim, her ne kadar geçen sene başarısız olsa da ben Ergin Ataman hocama güveniyorum ;)
Herkese iyi günler ve hayırlı Ramazanlar :)

Daniel Theis bize uyar mı? Şu an tvde Bamberg - Bayern maçı var ve Theis rakibi blok manyağı yaptı. :)

Corey Webster kesinlikle düşünülmeli Pg-Sg oynar ve harika bi skorer dünya kupasında gördük zaten

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Crey Webster üst düzeyde Point Guard oynayamaz asla. Oynarsa da taktiğimiz rakibi güldürerek konsantrasyonlarını bozmak filandır o maçta :)

Dixon'in fenere imza attigi haberini fbli bir yoneticiden duydum.Gerceklesmisse gercekten cok kotu olur.

Dixon'in fenere imza attigi haberini fbli bir yoneticiden duydum.Gerceklesmisse gercekten cok kotu olur.

Ehh Ömer Onan'ın yavşak yavşak kıvırmasından belliydi zaten. Bir de Ergin Ataman GS'ye aldırmaya çalışıyordu biz pek ilgilenmiyoruz havalarındaydı.

Bizim hakkımızda duyum var mı hocam?

NBA 'den 1 ve 2 posizyonları için bu adamlar düşünülebilir. Çoğu internet üzerinden araştırmamdır . İzleyenler bilgi sahibi olanlar fikir verebilir.

Zor
1- Tim Frazier
: Geçen sene NBA'de 21 maç oynamış ve D-League'nde 41 maçla MVP seçilmiş. 2 Yıllık 900k kontratı varmış 50Ksı garanti ve geçen sene 50k ödemişler yani bu yıl oynarsa 850K vermek zorundalar ki vermezler bence kontrattan çıkarlar büyük ihtimal. İyi savunmacı asist yapar. Üçlük yüzdesi ve sakatlanma riski dezavantajları. Birde NBA de kontrat bulması muhtemel. Geçen sene 50K ya oynamış birini 400-500K ya getirebilir belki.

2- Jimmy Fredette :Efsane kolej kariyerinden sonra berbat bir NBA kariyeri. 9 metreden üçlükleri ile tanınırdı eskiden şimdi ise hayal kırıklığı olmasıyla. Geçen sene New Orleansla 950k lık sözleşme yapmış ama yine hayal kırıklığı. Avrupa basketboluna uyacağını düşünüyorum ilginç bir şekilde. NBA de kontrat bulur ama yüksek olmaz. 600K ya alınabilecek bir risk olarak görüyorum.

Orta

1-Jabari Brown :
Müthiş bir skorer. Nba'de son haftalarda Lakers ile maçlara çıktı. D-League'nde 24 sayı ortalamasıyla oynamış. 2 yıllık 890K lık kontratından 44k garantisi geçen sene ödenmiş. Bu sene kontrattan çıkılmazsa 850K alcak. Defansı soru işareti. Kontrat bulamazsa orta bir fiyata düşünülebilir.

2-Bryce Cotton: Utahda 15 maçta 5 sayı ortalamasıyla oynamış geçen sene. D-Leaguende all-star olmuş. İyi bir şutör ve asist sayıları da iyi. 2 Yıllık daha kontratı bulunuyor ama garanti değil. Kontrattan çıkarlarsa düşünülebilir.

3-Jorge Gutierrez :D league'nde toplam 100 maçta 12 sayı 5 asist 5 ribaunt yapmış Meksikalı oyuncu. Nba'de Brooklynle pek şans bulamadı sonra Milwaukee'ye gitti. 43K ya oynadı geçen sene. Düşük bir miktara getirelebilir.

Kolay

1- Jordan McRae :
D-Leagunde 19 sayı ortalama ile oynamış geçen sene. Atletik bir guard. Uzun boylu ama zayıf biraz 3 numarada denenebilir. Ucuza getirebilir.

Ergin Ataman'ın kolejden falan oyuncu alacağını sanmıyorum. Yine gözünün önündeki oyunculardan, kendisine karşı oynayan, avrupada gördüğü oyunculardan oluşan 20-25 kişilik bir havuzdan oyuncu alır.

Ergin Ataman'ın kolejden falan oyuncu alacağını sanmıyorum. Yine gözünün önündeki oyunculardan, kendisine karşı oynayan, avrupada gördüğü oyunculardan oluşan 20-25 kişilik bir havuzdan oyuncu alır.

Bu oyunculardan bu bütçeyle biraz daha öne çıkanları alamayacağımıza göre, hepimize geçmiş olsun. Moral bozmak istemem ama havuzumuz bu kadarsa ancak böyle bir yorum yapılır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri