Donta Smith gelirse Hawkins etkisi yaratır.
1 2 3 4 oynar.
Kaçırmayalım...
1 2 3 4 oynar.
Kaçırmayalım...
Donta Smith gelirse Hawkins etkisi yaratır.
1 2 3 4 oynar.
Kaçırmayalım...
2-3 numara için Strawberry harika olur ama bütçe yeter mi bilemiyorum. 650-700 bin dolardan yukarısına çıkamayız herhalde.
edit: Strawberry Karşıyaka'dan 250 bin dolar alıyormuş. O halde 650-700 arasına ikna etmek zor olmaz gibi.
Micov'un 640 bin dolar aldığı takımda Strawberry'ye 650-700 bin dolar verilmez. İyi bir oyuncu olmasına rağmen Strawberry'de o paraları etmez bence.
Micov 650 bin dolar alacaktı sanırım, geçen hesaplamıştım. Strawberry de Micov'la yaşıt ve bana göre -sadece final serisinin değil- play offların MVP'si. 650 bin dolar verilir bence. (Micov'a ayıp olmaması için yukarısına çıkılmamalı o doğru)
Corey Webster kesinlikle düşünülmeli Pg-Sg oynar ve harika bi skorer dünya kupasında gördük zaten
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dixon'in fenere imza attigi haberini fbli bir yoneticiden duydum.Gerceklesmisse gercekten cok kotu olur.
Ergin Ataman'ın kolejden falan oyuncu alacağını sanmıyorum. Yine gözünün önündeki oyunculardan, kendisine karşı oynayan, avrupada gördüğü oyunculardan oluşan 20-25 kişilik bir havuzdan oyuncu alır.