• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi bende bir kadro yazayım
bobby brown
sinan güler
vlademir micov
jeff Brooks
eli holman (madem yazmış duyumcular)

Şafak bey
Justin carter
serhat bey
barış Hersek
d.o anosike
Göksenin bey
kerem bey

Bobby Brown ve micov bir sakatlandımı bizi tersten öpecekleri bir kadro biliyorum ama yazmak istedim napalım NCAA ve NBDL takip etmiyorum o yüzden 4 numaraya adam yazamadım ordan yoksa jeff beye de pek bayılmadım final serisinde bir numarasını göremedik henüz avrupada begenipte parasını verebilcegimiz bir 4 numara yok bence kadro değeri max 6.5 diye düşünüyorum o borcu da eşek degillerse zengin gs AŞIĞI is adamları mız versinler millet roni ve etoyu getiriyor bu şekilde üff darlandım yine sinirimi bozuyor böyle şeyler gönül isterki parasını dusunmeden zevkle kadro yazalım buralara sonra o kadro nun ne yapıp ne yapamiyacagini uzun uzun konuşup tartışalım ama olmuyor neyse sabrinin pogba dan fazla kazandığı bir dünyada daha fazla uykusuz kalmak istemiyorum cümleten iyi geceler.

Eli holmenle, bobby brown soylentileri çıktı şimdi twitterda faydali olurlar mi sizce?
Eli daha henüz Lübnan'da bir takımla anlaştı diye biliyorum ama yanlış olabilir

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dunston Olympiakos'un teklifini reddedip Efes' e evet demiş Lasme'yi bırakacaklar demekki

Dunston Olympiakos'un teklifini reddedip Efes' e evet demiş Lasme'yi bırakacaklar demekki

Keşke alabilsek ama Kristic'in sakatlığı ciddi ise bırakmaya da bilirler bıraksalarsa bize yar olmaz sanırım hem ELde yokuz hem ödeme sicilimiz bozuk adam gibi yönetilen X EL klübü 1 veriyorsa bizim 1.5 vermemiz lazım oyuncuya ki gelsin ha istanbulu çok sevdi ise belki bir umut

Keşke alabilsek ama Kristic'in sakatlığı ciddi ise bırakmaya da bilirler bıraksalarsa bize yar olmaz sanırım hem ELde yokuz hem ödeme sicilimiz bozuk adam gibi yönetilen X EL klübü 1 veriyorsa bizim 1.5 vermemiz lazım oyuncuya ki gelsin ha istanbulu çok sevdi ise belki bir umut
Bencede çok zor Efesten ayrilirsa Yunanistan'a geri doner

Bence Dixon yeni düzenlemede yerli statüsünde oynayamaz.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Preldzic, değişen statüyle birlikte yerli olarak oynama durumundan çıkmıştı.Hatta bunun üzerine sakatlığını öne sürerek dünya şampiyonasına katılmak istemedi.Daha sonra kazanılmış hak olayı ortaya atıldı ve o güne kadar yerli statüsünde oynayanlar yerli olarak devam ettiler.Ardından preldzic takıma dahil oldu.

Yani yeni düzenlemeyle milli takımda oynamak oyuncuya ligde yerli pasaportu kazandırmıyor.Yabancı pasaportlu Dixon'a bu paraları vermek tam bir facia.Hatta iyi ki bizim 900'lük teklifi kabul etmemiş diyebilirim

Herkese merhabalar. Uzun süredir formu takip ediyorum ancak üye olup yazacak kadar vaktim olmuyordu. Bugün itibariyle de üye olunca bir iki satır yazayım istedim. Sürekli hepiniz çok güzel ve yararlı olabilecek kadrolar yazıyorsunuz fakat tabi ki hepinizin bildiği gibi maddi durumu ve EL’ye katılamama durumu bu transferler onunde handikap.

Dixon FB’ye gitmemiş olsaydı eğer; yerine kendinizi koyun ve düşünün. EL’de oynayacak, tribünlerin bana taptığı ve liderliğimin kabul edildiği bir Karşıyaka’da (zamlarla beraber muhtemelen $500k yıllık gelir) mı kalırdınız yoksa paranızın odeneceğinin garantisi olmadığı, farklı bir sistem ve farklı bir koç ile Eurocup’a bile katılacağı kesin olmayan Galatasaray’a mı gelirdiniz? Şahsen ben Karşıyaka’da kalırdım. Zaten Dixon da hem finansal olarak daha iyi ve stabil olan, Euroleague’e direkt katılacak ve muhtemelen yine bir takım olacak FB’ye transfer oldu. Bunun üzerine FB’den de yıllık $1,2m gibi güzel bir emeklilik ikramiyesi aldı.

Benim fikrime göre Galatasaray’ın şu aşamada yapması gereken 1 ve 5 numaraya EL seviyesinde kendini ispatlamış birer oyuncu bulup kadroya eklemek olurdu. Hali hazırda iki numarada Sinan ve 3 numarada Micov var. Daha sonra potansiyelli, dış şutu olan bir 4 numara ve Türk bir back up ile kadro güçlendirilebilir. Macvan’ın şu anki kontratı nedir bilmiyorum ancak savaşçılığı, ribaundaları ve gerektiği zamanda dış atış sokabilmesi ile ekonomik bir tercih olabilir.

Bunlarla berabe basket taraftarları üzerindeki umutsuzluğu da anlayabiliyorum. Yıllık ücretinde indirime giden bir Ergin Ataman gerçeği ortadayken futbol şubesinde yapılan dengesiz kontratlar herkesi biraz da olsa geriyordur eminim. Fakat maalesef fubol şubeleri spor kuluplerinin amiral gemisi olup en büyük gelir ve gider futbol takımlarında dönüyor. Basketbol gibi amatör branşlarda ya yoneticiler cebinden odeyecek ya da çok iyi birer sponsor bulunacak. Şu an iki durum da bizim için pek olası görünmüyor. Kulubün ilk etapta tek yapabileceği 29’una kadar geçmiş borçları odeyip en azından transfer yasağını ortadan kaldırmak. Bununla beraber de transfer çalışmalar 2016-2017 sezonunu da içine alan bir geniş plan dahilinde yapılmalı.

Şu Sabriye verilen parayla ne kada kaiteli oyuncu alırdık. yazık..

bobby brown gelse müthiş olur ama ihtimal vermiyorum
Dixon yerli statüsün de oynayacaksa emir i elden çıkarmaları gerek, bence çok iyi bir hamle olur
biz
Dixon a 900 bin dolar önermişiz, büyük ihtimalle 1 ve 5 numara için düşülen ücret bu civarda olacak gibi
1-4 ve 5 numaralara alacağımız adamlar takımın koyduğu hedefleri açıkça gösterecek
ben ergin hoca ya güveniyorum. yine en iyisini yapacaktır

FB-GS-EFES al birini vur ötekine.Hiçbirinin bir scout sistemi yok. Bir tek Karşıyaka araştırıp getiriyor. Bu 3 akbaba direk onlara çöküyor.
Diebler - Efes
Dixon - FB (GS istedi olmadı)

15 adam etrafında dönüyoruz. Sizin işiniz Basketbol bu vasıfsızlık nedir Allah aşkına ?
Eskiden futbolda bir anadolu topcusu gol kralı oldumu direk alırdı 3 büyükler gerçi hala öyle ama şuan azaldı. Durum Basketbolda da ona döndü.

Eurocup'da Ncaa'de bizde oynayabilecek adamlar dolu iken biz ancak Carter, Dixon gibi önümüzdeki adamları istiyoruz.
15 Milyon Euro bütçen olsa ne olur bu kafayla Efes ve FB örnek işte . 3 Milyonluk Karşıyaka'ya eziliyorlar.

Bence Dixon yeni düzenlemede yerli statüsünde oynayamaz.

Yanlış hatırlamıyorsam geçen sene Preldzic, değişen statüyle birlikte yerli olarak oynama durumundan çıkmıştı.Hatta bunun üzerine sakatlığını öne sürerek dünya şampiyonasına katılmak istemedi.Daha sonra kazanılmış hak olayı ortaya atıldı ve o güne kadar yerli statüsünde oynayanlar yerli olarak devam ettiler.Ardından preldzic takıma dahil oldu.

Yani yeni düzenlemeyle milli takımda oynamak oyuncuya ligde yerli pasaportu kazandırmıyor.Yabancı pasaportlu Dixon'a bu paraları vermek tam bir facia.Hatta iyi ki bizim 900'lük teklifi kabul etmemiş diyebilirim

Preldzic ile ilgili biraz hatalı haberler yapılmıştı zamanında Burak...

Emir Preldzic'in Durumu - Tecrübeli Kütüphane

Yönergelere göre A milli takımında oynayan oyuncu net bir şekilde devşirme olarak oynayabiliyor...

Eli daha henüz Lübnan'da bir takımla anlaştı diye biliyorum ama yanlış olabilir

Bahsettiğin takımla geçen sezon ortasında sezon sonuna kadar anlaşmıştı Onur...Ondan sonra yeni bir sözleşme yaptıysa bilmiyorum...

Benim gelmesini istediğim bir oyuncu...İnşallah olur...

Bu arada Boby Brown'ın Leopards ile 2017'ye kadar sözleşmesi var ...Olmasa da o paraları vermemiz zor...

Yabancı-yabancı-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-2-3 oynayacak bir yabancı
Broekhoff-Barış Hersek-Ege
Yabancı-Kerem

Hocanın aklında böyle bir plan var sanırım. Transferde daha çok versatil oyunculara yönelmemiz gerektiğini düşünüyorum. 1-2,3-4 ve 4-5 oynayabilecek 3 isme ihtiyacımız var.Ben olsam Kerem 500 bin dolardan fazlaya oynayacaksa onun kontratından çıkar ve şu kadroyu kurardım.

Yabancı-combo yabancı-Şafak
Sinan-Göksenin
Micov-Broekhoff
Barış-Ege
Yabancı-4-5 oynayan yabancı

Avrupa liglerinde veya NCAA'de 4-5 oynayabilecek,sert,şutu Erceg kadar olmasa da tehdit olabilecek oyuncular var mı bildiğiniz ?

Yabancı - Şafak
Combo Guard - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Yabancı - Barış Hersek - Kerem
Yabancı - Eli Holman

şeklinde bir kadro çok güzel olur...

Bobby Brown,Granger ve Dunstonin Efese gittiği yönünde duyumlar var Huertelden vazgecekler o da Fenere gidecekmis bizim için ise Barış Hersekle anlaşmaya yakin olduğumuz soyleniyor her ne kadar Barış verdiği katkı bakımından mactan maca tutarsiz bi oyucu olsa da bence yerli olarak iyi hamle Carter da oynadigindan daha yüksek paralar istiyormus onunla da anlasmamiz zor savunma olarak begensem de şutu çok dengesiz bir oyuncuydu 1 ve 5 numaralara 1m dolari zorlarsak bence şampiyonluğu saglam takim kimyasi ve savunma yapisiyla zorlayabiliriz

200 bin dolarlık James Anderson Fenerbahçe ile görüşüyormuş :)

Bu arada Justin Hamilton için ne dersiniz ? Free agent piyasasındaki uygun uzunlardan biri. Alabilirmiyiz ?

Biliyorum bütçe düşük falan da şu Frasisco Garcia'yı yine de yoklayın bir
Çok güç katar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri