Milko Dackada
Çok popüler oldu bu "Obradovic'in Dixon hamlesini anlayamadım" görüşü,ben hiç katılmıyorum. Obradovic,2 senedir 1'e 1 üzerinden,oyuncuların bireysel yeteneklerinin ön planda olmasını gerektiren bir hücum sistemi oynatıyor. Yerli bir Dixon çok iyi bir hamle bence bu hücum sistemi için.
Dixon-Sloukas-Kenan-Bogdanovic-Melih Mahmutoğlu-James Anderson gibi bir kısa rotasyonu olacak gibi duruyor,buraya 7. yabancı olarak Hickman'ı yazabiliriz.,Vesely-Datome-Yabancı yaparlarsa uzun rotasyonunu yerli bir 4 numaraya daha ihtiyaçları kalmaz,4. uzun Semih,5. uzun Metecan yapabilirler.Haklısın ama ben Dixon için Emir'den vazgeçmesini anlayamadım. Serhat da gideceğine göre yerli bir kısa forvetleri olmayacak ve alabilecekleri biri de yok. 4 numara olarak da yerli bir oyuncu kalmadığına göre boşta orası da 2 yabancı olacak. Bence bu büyük bir handikap FB adına.
Valla bu beceriksiz ve haini bol yönetimden çok bir şey bekleyemiyorum. Sabri denen yeteneksiz kazmaya verilen para hala aklımdan çıkmıyor. Futbolla basketbol ayrı demeyin, sonuçta GSstore gelirlerinin bir kısmı da futbola gidiyor. Basketbola neden ayrılmasın o paralar? Neden Sabri gibi bir şark kurnazına yediriyoruz o paraları? Neden Aydın gibi bir işe yaramaz çöp hala kontrat kovalayabiliyor bu kulüpte? Kimlerin cebi dolduruluyor bu sözleşmelerle?
Neyse, sayfalarca yazılır bu kulüpteki basiretsizlikler hakkında. Çözüm stad ve salonlarda tepki vermekten, skor taraftarı olmamaktan geçiyor.
Şöyle bir kadro kursak öper başıma koyarım.
Jeter - Şafak
Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Strawberry
J. Brooks - Barış - Ege
G. Lawal - Kerem
Şöyle bir şey olsun sesimi çıkartmam. Ama korkarım ki bu bile olmayabilir.
Dixon-Sloukas-Kenan-Bogdanovic-Melih Mahmutoğlu-James Anderson gibi bir kısa rotasyonu olacak gibi duruyor,buraya 7. yabancı olarak Hickman'ı yazabiliriz.,Vesely-Datome-Yabancı yaparlarsa uzun rotasyonunu yerli bir 4 numaraya daha ihtiyaçları kalmaz,4. uzun Semih,5. uzun Metecan yapabilirler.