• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jordan Farmar serbest kalmış. Daçka'dan kaç alıyordu bilen varmı ? Bence iş yapar bizde.

Yeni sezonda da başantrenör Oktay Mahmuti ile devam edecek yeşil-siyahlı takımın genel menajeri Ahmet Eran, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen sezonu Anadolu Efes'te geçiren Milko Bjelica'nın yanı sıra Galatasaray'danEnder Arslan ve TOFAŞ'tan Samet Geyik ile anlaştıklarını söyledi.

Farmari direk almak lazim skorer guard icin harika isim takimda dackaya daha asistci bi oyuncu lazimdi uymadi onlara

Farmar yanına Jeter çok iyi olur ama para lazım .

Farmar yarım sezon için 1 milyon dolar aldı Darüşşafaka'dan,bunu bilmekte fayda var takıma isterken.

Dixon için 500 bin dolar max yazan arkadaşlar vardı, selam olsun :)

Ben Efes dışındaki takımların transfer politikalarını anlayamıyorum açıkcası...
Dixon'ın ancak Türk vatandaşı olursa ve uygun fiyata bize gelmesini isterdim. Tamam iyi PG, ama bulunmaz hint kumaşı hiç değil...
Dixon kariyerinin sonunda voleyi vurdu gerçekten. Ancak Obradovic'in sistemi tamamiyle zıt Dixon'a...
Goudelock'ı göndermek Bljelica'dan sonra intihardı bence. Goudelock'ın yerini dolduramazlar...
Sloukas da sadece rol oyuncusu oldu şu ana kadar. Ben bu yaştan sonra içinden bir Spa çıkacağını hiç sanmıyorum...
Kısaca FB'de 1 numara yine sorun olacak...
Oğuz Savaş'ı çok beğenmem ama yine de bırakılacak bir oyuncu değildi bana göre...
KSK'da Dixon gider Brown gelir, adamın yerini fazlasıyla doldururlar. Dixon'ı bu yaşta yıldız yapan Ufuk sarıca'nın koş koş at basketboluydu. Yanındaki adamlarda ona uygun seçilmişti. FB'de bir Palacios bir Strawberry yada Gabriel bulamayacak gibi. FB ile anılan 4-5 numaralar iyi oyuncular ancak Dixon'ın anlaşacağı tipte oyuncular değil. Yanına bir Calathes alırlarsa, bu seferde Dixon merkezden çıkar. Dixon'ı merkeze koymazsan verim alamazsın...
Datcka da Milko Bjleca'yı almış, bıraktıkları Shurna çok daha iyi oyuncuydu...
Sözün özü, kimleri transfer edicez bilmiyorum, Euroleague'de gideceğimizi bu sene için sanmıyorum.
Ancak doğru yabancı seçimleriyle Eurocup'ı da, ligi de normal şartlar altında alabiliriz...
Yeterki bu sefer 1 ve 5'leri doğru seçelim, maddi sorun yaşamayalım...
Takımda adam akıllı 5 uzun olsun...

Bazı şeyler de hiç değişmiyor.Oktay hocam yine Misko'dan almış 4 numarasını

Farmar ve Ersin. Kaçırmamız gereken bir fısat

Obradovic'in Dixon hamlesine benim aklım ermedi açıkçası. Bu ligde Dixon ile takım kuracak 2 hoca vardır bence, oyun sistemi/mentalite olarak.. Ufuk Sarıca ve Ergin Ataman... Haaa ikisinin oynattığı basketboldan da zerre kadar haz etmem orası ayrı. Obradovic çok büyük koç ama enteresanlıkları var. Geçen yıl Can Altıntığ Fbülker'e karşı çılgın bir maç çıkartmıştı Obra hemen aldı. Bu yıl da aynı şeyi Dixon konusunda yaptı. Bu arada Oktay hocanın da yaptığı 4 numara hamlesi çok garibime gitti, belirtmek isterim :)

Çok popüler oldu bu "Obradovic'in Dixon hamlesini anlayamadım" görüşü,ben hiç katılmıyorum. Obradovic,2 senedir 1'e 1 üzerinden,oyuncuların bireysel yeteneklerinin ön planda olmasını gerektiren bir hücum sistemi oynatıyor. Yerli bir Dixon çok iyi bir hamle bence bu hücum sistemi için.

Çok popüler oldu bu "Obradovic'in Dixon hamlesini anlayamadım" görüşü,ben hiç katılmıyorum. Obradovic,2 senedir 1'e 1 üzerinden,oyuncuların bireysel yeteneklerinin ön planda olmasını gerektiren bir hücum sistemi oynatıyor. Yerli bir Dixon çok iyi bir hamle bence bu hücum sistemi için.

Haklısın ama ben Dixon için Emir'den vazgeçmesini anlayamadım. Serhat da gideceğine göre yerli bir kısa forvetleri olmayacak ve alabilecekleri biri de yok. 4 numara olarak da yerli bir oyuncu kalmadığına göre boşta orası da 2 yabancı olacak. Bence bu büyük bir handikap FB adına.

Valla bu beceriksiz ve haini bol yönetimden çok bir şey bekleyemiyorum. Sabri denen yeteneksiz kazmaya verilen para hala aklımdan çıkmıyor. Futbolla basketbol ayrı demeyin, sonuçta GSstore gelirlerinin bir kısmı da futbola gidiyor. Basketbola neden ayrılmasın o paralar? Neden Sabri gibi bir şark kurnazına yediriyoruz o paraları? Neden Aydın gibi bir işe yaramaz çöp hala kontrat kovalayabiliyor bu kulüpte? Kimlerin cebi dolduruluyor bu sözleşmelerle?

Neyse, sayfalarca yazılır bu kulüpteki basiretsizlikler hakkında. Çözüm stad ve salonlarda tepki vermekten, skor taraftarı olmamaktan geçiyor.

Şöyle bir kadro kursak öper başıma koyarım.

Jeter - Şafak
Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Strawberry
J. Brooks - Barış - Ege
G. Lawal - Kerem

Şöyle bir şey olsun sesimi çıkartmam. Ama korkarım ki bu bile olmayabilir.

Haklısın ama ben Dixon için Emir'den vazgeçmesini anlayamadım. Serhat da gideceğine göre yerli bir kısa forvetleri olmayacak ve alabilecekleri biri de yok. 4 numara olarak da yerli bir oyuncu kalmadığına göre boşta orası da 2 yabancı olacak. Bence bu büyük bir handikap FB adına.
Dixon-Sloukas-Kenan-Bogdanovic-Melih Mahmutoğlu-James Anderson gibi bir kısa rotasyonu olacak gibi duruyor,buraya 7. yabancı olarak Hickman'ı yazabiliriz.,Vesely-Datome-Yabancı yaparlarsa uzun rotasyonunu yerli bir 4 numaraya daha ihtiyaçları kalmaz,4. uzun Semih,5. uzun Metecan yapabilirler.

Valla bu beceriksiz ve haini bol yönetimden çok bir şey bekleyemiyorum. Sabri denen yeteneksiz kazmaya verilen para hala aklımdan çıkmıyor. Futbolla basketbol ayrı demeyin, sonuçta GSstore gelirlerinin bir kısmı da futbola gidiyor. Basketbola neden ayrılmasın o paralar? Neden Sabri gibi bir şark kurnazına yediriyoruz o paraları? Neden Aydın gibi bir işe yaramaz çöp hala kontrat kovalayabiliyor bu kulüpte? Kimlerin cebi dolduruluyor bu sözleşmelerle?

Neyse, sayfalarca yazılır bu kulüpteki basiretsizlikler hakkında. Çözüm stad ve salonlarda tepki vermekten, skor taraftarı olmamaktan geçiyor.

Şöyle bir kadro kursak öper başıma koyarım.

Jeter - Şafak
Carter - Sinan - Göksenin
Micov - Strawberry
J. Brooks - Barış - Ege
G. Lawal - Kerem

Şöyle bir şey olsun sesimi çıkartmam. Ama korkarım ki bu bile olmayabilir.

Semih çok olumsuz gördüm seni, bence dur daha Spanulis gelecek mi gelmeyecek mi tartışmaları yapacağız burada :)

Dixon-Sloukas-Kenan-Bogdanovic-Melih Mahmutoğlu-James Anderson gibi bir kısa rotasyonu olacak gibi duruyor,buraya 7. yabancı olarak Hickman'ı yazabiliriz.,Vesely-Datome-Yabancı yaparlarsa uzun rotasyonunu yerli bir 4 numaraya daha ihtiyaçları kalmaz,4. uzun Semih,5. uzun Metecan yapabilirler.

Bu kısa rotasyonu Micov gibi sırtı dönük oyunu olan oyunculara karşı çok zorluk çekerler. Bence bu rotasyon Size bakımından çok problem yaşar. Uzunlarda ise Metecan bu sezon Eskişehir de bile süre alamadı. Obra İzzet'ten vazgeçip Metecan ile devam etmez bence.

Neyse biz kendi işimize bakalım

Diot-Barış Ermiş-Şafak

Hopson-Sinan

Micov-Göksenin

Erik Murphy-Barış Hersek-Ege Arar

Cedric Simmons-Mirza Begic-Kerem Gönlüm

7. yabancı olarak da bir combo guard alabilirsek iyi olur,fakat sezona 6 yabancı başlarız gibi duruyor.

Yalnız Obradovic'in iki sezonda iskeletin "i"sini oturtamaması da çok enteresan. Emir ve Goudelock gitti, Zisis-Oğuz ve Zoric'le devam etmiyorlar yüzde 99.9, Bjelica NBA yapıyor. Üçüncü sezon ve üçüncü kez planları değiştiriyor. FB Ülker'in havası onu da bozdu :D

Neyse, Emir'i zaten biz alamazdık, anca Daçka ya da Efes gibi bütçe sorunu olmayanlar talip olabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri