• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şahsen Emir'i takımımda görmek istemezdim. Her ne kadar yerli olsa da... Benim gözümde derbi maçlardaki antipatik tavırları ve gevşek karakteri, yerli pasaportundan daha ağır basıyor.

Efes Dunston ve Derrick Brownu almış
Daçka Emirle görüşüyor
Fenev bence kötü kadro kurmaz bir şekilde iyi bir kadro oluşturacaktır. Dixon türk olunca iyi oyuncu yoksa o kalitede yabancı bulunur ondan bence doğru hamle.

Biz napcaz bakalım şu yönetime gram güvenmiyorum ses soluk yok ergin hocanın takım oluştururken yaptığı kimyaya güveniyorum.
Ayrıca aynı oyuncular etrafında dönüyo meselesine de katılmıorum. Hawkinsi besiktasa getiren atamandı. Bonsuya süre veren ki baya düşüşte oyuncu idi. Ataman düşüşte olan oyunculardan iyi verim alıyor o tip oyuncu arıyo bence...

Artık Ersin Dağlı'yı alıp onu 5 numara rotastonununda kullanıp. Guarda 2 yabancı almalıyız.

Hopson için yazayım, ilk Kızılyıldız maçı 2 gün öncesinde istinyeparkta genel menajer Ömer Yalcınkayayı görmüştüm kendisine baya sorular sormuştum, o zaman Hopson ve Gordon isimlerini alabilmiştim 1. tercih Hopson'dı gece teklifimize dönüş yapacağını söylemişti ama Nbade de kalmak istiyor demişti yine de belli olmaz diyerekten açık kapı bırakmıştı. Bana kalırsa hocam yine Hopson ı almıştır gündeme şuan ki durumu ne hiç bilmiyorum Nba den uzağım 2 senedir

Fenerbahçe'nin Pınar Karşıyaka'dan transfer ettiği Bobby Dixon için bonservis ücreti ödeyip ödemeyeceği TBF'nin alacağı karara bağlı.

TBF birçok kulübün isteği doğrultusunda yabancı oyuncuların kulüp değiştirmelerinde bonservis parası ödenmeyeceğine yönelik yönergeyi 1 Temmuz'a kadar yetiştirebilirse Fenerbahçe, Pınar Karşıyaka'ya ödeme yapmak durumunda kalmayacak. Bu yönergenin yetişmemesi durumunda ise Fenerbahçe, Dixon'un son sezon aldığı ücreti (410 bin dolar) Pınar Karşıyaka'ya ödeyerek lisans çıkarabilecek. Dixon, Türk olması durumunda ise bonservis bedeli kalkacak ancak bu durumda hangi tarihte Türk olduğu önem kazanacak.

Uşak Sportif'ten Eric Buckner'ı transfer eden Türk Telekom da bonservis maddesinin kaldırılmasını bekleyen bir diğer kulüp.

4-5 numara rotasyonuna Erwin Dudley'i kazandırmamak da büyük hata olur.Tutun kolundan getirin geri

PG için Jeter-Farmar benim kafamda öne çıkan isimler

SG-SF için de Fransisco Garcia'yı zorlamak şart oğlu şart bence

Erwin Dudley fırsatı kaçırılmamalı. Efes'te sulanabilir ama hızlı davranıp almak şart. Çok rahatlatır elimizi

Sent from my iPhone using Tapatalk

4-5 numara rotasyonuna Erwin Dudley'i kazandırmamak da büyük hata olur.Tutun kolundan getirin geri

PG için Jeter-Farmar benim kafamda öne çıkan isimler

SG-SF için de Fransisco Garcia'yı zorlamak şart oğlu şart bence

Parasızlıktan Dixon'u alamadık, Erceg'i tutamadık sen Farmar ve Garcia'yı alalım diyorsun. Biraz realist olalım lütfen.

Yunus Aydın â€￾@yunusaydincom <small class="time" style="font-size: 13px; color: rgb(136, 153, 166); right: 15px;"> 30 dakika önce</small>
Fenerbahçe Emir'i gözden çıkardı, 2 devşirme ile oynamak istemiyorlar. GS-Daçka talip, Daçka bir adım önde.. Bilginize.

Emir'in garanti kontratı yok mu ki yerli sayısının daha sınırlı olduğu yıllarda yapılmış sağlam bir kontrat olmalı kendisi ayrıca bütçe küçültük deyip her pahalı yerliye atlamamızı da anlamıyorum gelecek sezon EL'de yokuz TBL'ye ağırlık verebiliriz sırf yerli diye ederinden fazla para vermek yerine 6 yabancı hakkını iyi kullanalım yeterli yerlileri seçerken maliyet ciddi şekilde göz önünde bulundurulmalı.Paran yoksa 12 milyon dolarlıkta takım kursan sonuç hüsran paran kadar harcarsan basketbolda her zaman bir umut var

Dudley çok yaşlandı ama hala iş yapar bence zaten daha önce bırakmak çok hataydı şuan en çok istediğim adam oldu :D

Emir'in garanti kontratı yok mu ki yerli sayısının daha sınırlı olduğu yıllarda yapılmış sağlam bir kontrat olmalı kendisi

FB Ülker'den 1,5 milyon euro alıyormuş. Muhtemelen feshederler. Hatta Fersu Yahyabeyoğlu'nun yazdığına göre bazı kontratlarda indirim de isteyebilirlermiş.

Bogdanovic 1,3 milyon euro, Vesely 2,1 milyon euro, Can 1,3 milyon lira, Hickman 1,5 milyon dolar, Berk 550 bin lira.

İnanılmaz rakamlar hakikatten.

FB Ülker'den 1,5 milyon euro alıyormuş. Muhtemelen feshederler. Hatta Fersu Yahyabeyoğlu'nun yazdığına göre bazı kontratlarda indirim de isteyebilirlermiş.

Bogdanovic 1,3 milyon euro, Vesely 2,1 milyon euro, Can 1,3 milyon lira, Hickman 1,5 milyon dolar, Berk 550 bin lira.

İnanılmaz rakamlar hakikatten.

Garanti kontratı direk fesh edemezler ki bu durumda bir kısmını oyuncuya vermeleri gerekir yeni yapacağı söleşme ile 1.5 milyon arasındaki farkı alabilir Emir muhtemelen alırda 1.5 milyon euronun yanına daçka bile yaklaşmaz bence Dixon bile yerli hali ile 1 milyon euro civarına anlaşmış oldu

Sizce Zoran Dragic be kadar para ister? Bence çok yararlı olabilir bize.

Eğer Daçka bırakırsa ve fiyatı uygun olursa Vidmar almak ta fayda olacağı düşüncesindeyim. Yedek pivot pozisyon için ideal bir 5 numara bence

Bak sen Dixon'a 1.2 milyon doları veren FB mevcut kontratlar için değerinden yüksek diyerek indirim için uğraşıyormuş paranız yoksa Dixon'a nasıl 1.2 veriyorsunuz

Bobby Brown-Eli Holman deniliyor.

Bobby Brown tamam da
Eli Holman kim ? hiç tanımıyorum

Reading resmilemiş Dackada.. Bobby Brown haberlerini çıkaran kim ben göremedim çünkü?

Boboy Brown bize mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri