Lasme-Dusan ya da Sofo-Dusan rotasyonları beni ürkütüyor açıkçası.Yani aslında Dusan'ın 2.pivot olup 1.pivota da maksimum 20 civarı oynayan birinin gelmesinden korkuyorum.20 dakika Dusan kabus olur
Yedek uzun olarak Dusan-Ege ikilisi ile maksimum 10.oluruzJeter - Şafak
Sinan - De Vries - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ege
Lasme - Duşan
Gayet yeterli bir kadro. Lasme pahalı gelirse Holman ya da Sharrod Ford olabilir.
Gerektiğinde Jeter - Sinan - Carter - Brooks - Lasme şeklinde feci atletik bi takım oluruz. Gerekirse Jeter - Sinan - Göksenin - Micov - Duşan yapıp kalıbı arttırız.
Yedek uzun olarak Dusan-Ege ikilisi ile maksimum 10.oluruz
Jackie carmichael ,Ali traore,josh owens . Bunlar bu sene izlediğim beğendiğim forvetler maliyetleride o kadar yok
Jeter-Hackett-Delfino-Micov ateş eder.
Pg:Jeter-Şafak
Sg:Sinan-Webster(Mejia,Feldeine)-Göksenin
Sf:Micov-Emir(Simmons,Serhat,Schilb)
Pf:Brooks-Warrick-Ege
C:Elonu(Lasme)-Haddadi(Mejri,Stimac,Bryant)-Dusan
Bu kadro 3 kulvarda da iş yapacagını düşünüyorum.Sizce nasıl kadro?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum bu kadroda Haddadi,Emir ve belki Brooks pahalı gelebilr.Haddadi yerine Stimac,Emir yerine Serhat alınabilir.Bu kadro için en az 8-9 milyon dolar lazım biz de biliyoruz çok ve iyi isim yazmayı amacımız 6 milyonluk kadro kurmak
2. uzunu istiyorsanız 5 dakika ya oynayacak, yao ynamayacak 3.uzun için neden 200-300 bin dolar para ödeyelim?
Ergin Ataman'ı biliyoruz. Uzunlar arasında süre paylaştırmayı sevmez. Bir tanesi oyunun %70'inde sahada kalır. Kalan %30 için de 4.5 ve yedek uzun oynar.
Euroleague'de, Barca CSKA deplasmanına çıkmayacağız yahu Eurocup'tayız alt tarafı Micov 4, Ersin/Kerem 5 oynayabiliyorken 2 yabancı uzun ne kadar doğru olur sizce ?