Lasme-Dusan ya da Sofo-Dusan rotasyonları beni ürkütüyor açıkçası.Yani aslında Dusan'ın 2.pivot olup 1.pivota da maksimum 20 civarı oynayan birinin gelmesinden korkuyorum.20 dakika Dusan kabus olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Yedek uzun olarak Dusan-Ege ikilisi ile maksimum 10.oluruzJeter - Şafak
Sinan - De Vries - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ege
Lasme - Duşan
Gayet yeterli bir kadro. Lasme pahalı gelirse Holman ya da Sharrod Ford olabilir.
Gerektiğinde Jeter - Sinan - Carter - Brooks - Lasme şeklinde feci atletik bi takım oluruz. Gerekirse Jeter - Sinan - Göksenin - Micov - Duşan yapıp kalıbı arttırız.
Yedek uzun olarak Dusan-Ege ikilisi ile maksimum 10.oluruz
Jackie carmichael ,Ali traore,josh owens . Bunlar bu sene izlediğim beğendiğim forvetler maliyetleride o kadar yok
Jeter-Hackett-Delfino-Micov ateş eder.
Pg:Jeter-Şafak
Sg:Sinan-Webster(Mejia,Feldeine)-Göksenin
Sf:Micov-Emir(Simmons,Serhat,Schilb)
Pf:Brooks-Warrick-Ege
C:Elonu(Lasme)-Haddadi(Mejri,Stimac,Bryant)-Dusan
Bu kadro 3 kulvarda da iş yapacagını düşünüyorum.Sizce nasıl kadro?
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dostum bu kadroda Haddadi,Emir ve belki Brooks pahalı gelebilr.Haddadi yerine Stimac,Emir yerine Serhat alınabilir.Bu kadro için en az 8-9 milyon dolar lazım biz de biliyoruz çok ve iyi isim yazmayı amacımız 6 milyonluk kadro kurmak
2. uzunu istiyorsanız 5 dakika ya oynayacak, yao ynamayacak 3.uzun için neden 200-300 bin dolar para ödeyelim?
Ergin Ataman'ı biliyoruz. Uzunlar arasında süre paylaştırmayı sevmez. Bir tanesi oyunun %70'inde sahada kalır. Kalan %30 için de 4.5 ve yedek uzun oynar.
Euroleague'de, Barca CSKA deplasmanına çıkmayacağız yahu Eurocup'tayız alt tarafı Micov 4, Ersin/Kerem 5 oynayabiliyorken 2 yabancı uzun ne kadar doğru olur sizce ?