• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lasme-Dusan ya da Sofo-Dusan rotasyonları beni ürkütüyor açıkçası.Yani aslında Dusan'ın 2.pivot olup 1.pivota da maksimum 20 civarı oynayan birinin gelmesinden korkuyorum.20 dakika Dusan kabus olur

Jeter - Şafak
Sinan - De Vries - Göksenin
Micov - Carter
Brooks - Ege
Lasme - Duşan

Gayet yeterli bir kadro. Lasme pahalı gelirse Holman ya da Sharrod Ford olabilir.

Gerektiğinde Jeter - Sinan - Carter - Brooks - Lasme şeklinde feci atletik bi takım oluruz. Gerekirse Jeter - Sinan - Göksenin - Micov - Duşan yapıp kalıbı arttırız.
Yedek uzun olarak Dusan-Ege ikilisi ile maksimum 10.oluruz

Yani Carterı el de tutup 5 numarayı tek yabancıyla geçmek tam bir facia

2 numaraya combo guard alırsın, Jeter kenardayken orayı yedeklersin. 3 numaraya Broekhoff tarzı bir adam al 4 numarayı da yedeklesin belli sürelerde. Lasme olursa kısıtlı süreler 4 numarada oynar. Madem yerlilerimiz Sinan hariç vasat oyuncular olacak o zaman birden fazla pozisyonda oynayan oyunculara yönelmek gerekiyor.

Lasme-Duşan rotasyonu bizim bitişimiz olur Lasme zaten eski halinde degil öyle uzun süreler performans vermez zaten tam 5 degil 4,5 Duşan içinse alınmalı diyorum ama asla direk 2.pivot olarak degil iyi bi tam 5in arkasında ve pivot oynayabilen bi 4le süresini paylaşarak öbür türlü büyük risk olur.

Bence uzun rotasyonu

Şutör 4 - 4/5 oynayan Atlet - Ege

Post oynayan 5 - Duşan

Gibi olursa yeterli olacaktır.

İlla sezon başından 7-8 yabancı almamıza gerek yok. Bütçe de kısıtlıyken 6 yabancıyla başlayalım sezon ortasında duruma bakarız. Sinan 1-2-3, Göksenin 2-3, Micov 3-4, (kalırsa) Carter 2-3 oynayabiliyor hal-i hazırda.

Hocanın sezon ortası transferleri isabetli oluyor. Bir uzun yabancıya sezon ortasında bakarız.

5 numarayı Lasme ve Duşan ile kapatıp Carter ile de devam edersek seneye yine playoffa kalamama tehlikesi yaşarız. Troy falan yazılıyor da allah aşkına bütçe düşük de hiç mi başka adam yok yahu.

Jackie carmichael ,Ali traore,josh owens . Bunlar bu sene izlediğim beğendiğim forvetler maliyetleride o kadar yok

Jackie carmichael ,Ali traore,josh owens . Bunlar bu sene izlediğim beğendiğim forvetler maliyetleride o kadar yok

Hocam bu oyuncuların üçünün de dış şutu yok. Ali Traore zaten bildiğimiz klasik pivot. Carmichael bildiğim kadarıyla Banvit ile anlaştı. Owens ın serbest atış yüzdesi bile %50 lerde.

4 numarada ille de bir risk alacaksak Jeremiah Massey i deneyebiliriz. Yaşı ilerledi ama post var dış şut var, 3 ten 5 e kadar oynar. O olmazsa Reyshawn Terry de olabilir, pivot olarak Al Thornton düşünülebilir.

Ayrıca 1-2-3 oynayabilecek Dionte Christmas bence kesinlikle düşünülmeli.

Damjan Rudez Avrupa'ya döner mi acaba? Geçen sezon NBA'e gitmeden önce çok istemiştim, Marko'nun biraz daha uzunu Erceg'in azcık kısası :) Stili ve şutu harika ama.

Pg:Jeter-Şafak
Sg:Sinan-Webster(Mejia,Feldeine)-Göksenin
Sf:Micov-Emir(Simmons,Serhat,Schilb)
Pf:Brooks-Warrick-Ege
C:Elonu(Lasme)-Haddadi(Mejri,Stimac,Bryant)-Dusan

Bu kadro 3 kulvarda da iş yapacagını düşünüyorum.Sizce nasıl kadro?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Pg:Jeter-Şafak
Sg:Sinan-Webster(Mejia,Feldeine)-Göksenin
Sf:Micov-Emir(Simmons,Serhat,Schilb)
Pf:Brooks-Warrick-Ege
C:Elonu(Lasme)-Haddadi(Mejri,Stimac,Bryant)-Dusan

Bu kadro 3 kulvarda da iş yapacagını düşünüyorum.Sizce nasıl kadro?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu kadro için en az 8-9 milyon dolar lazım biz de biliyoruz çok ve iyi isim yazmayı amacımız 6 milyonluk kadro kurmak

Bu kadro için en az 8-9 milyon dolar lazım biz de biliyoruz çok ve iyi isim yazmayı amacımız 6 milyonluk kadro kurmak
Dostum bu kadroda Haddadi,Emir ve belki Brooks pahalı gelebilr.Haddadi yerine Stimac,Emir yerine Serhat alınabilir.

2. uzunu istiyorsanız 5 dakika ya oynayacak, yao ynamayacak 3.uzun için neden 200-300 bin dolar para ödeyelim?

Ergin Ataman'ı biliyoruz. Uzunlar arasında süre paylaştırmayı sevmez. Bir tanesi oyunun %70'inde sahada kalır. Kalan %30 için de 4.5 ve yedek uzun oynar.

Euroleague'de, Barca CSKA deplasmanına çıkmayacağız yahu Eurocup'tayız alt tarafı Micov 4, Ersin/Kerem 5 oynayabiliyorken 2 yabancı uzun ne kadar doğru olur sizce ?

2. uzunu istiyorsanız 5 dakika ya oynayacak, yao ynamayacak 3.uzun için neden 200-300 bin dolar para ödeyelim?

Ergin Ataman'ı biliyoruz. Uzunlar arasında süre paylaştırmayı sevmez. Bir tanesi oyunun %70'inde sahada kalır. Kalan %30 için de 4.5 ve yedek uzun oynar.

Euroleague'de, Barca CSKA deplasmanına çıkmayacağız yahu Eurocup'tayız alt tarafı Micov 4, Ersin/Kerem 5 oynayabiliyorken 2 yabancı uzun ne kadar doğru olur sizce ?

4 - 4.5 - 5 seklinde degilde 3.5 - 4.5 - 4.5 seklinde bakmak lazim aslinda. Micov, Warrick, Lasme mesela.

6. yabanciyi kisa rotasyonu icin kullanma taraftariyim ben. Bi swingman alabiliriz. Jeter, Combo, Swingman, Micov, Warrick, Lasme tatmin edici olur.

Swingman'i de ribaundlara giren birine denk gelirsek Micov'4, Lasme 5 oynadiginda pek problem yasamayiz. Micov akilli bir oyuncu orayi 10 dakika rahatlikla oynayabilir.

Warrick dedikoduları nerden türedi bu arada ben kaçırdım? Yani kaynak kim?

6 yabancdıdan birini Carter ile kullanacaksak yandık. Phil Jackson bile gelip bana Carter kaliteli oyuncu dese hade len derim yüzüne. Carter boş , alelade bir oyuncu. Brooks - Ege - Lasme - Dusan rotasyonu şaka amaçlı yazıldıysa komik , şaka amaçlı değilse daha komik. Sinan , Göksenin , Şafak ve muhtemel 3 numara transferi yapılacakken 4 tane dış oyuncu yabancı alacağız ama pota altımız böyle komik bir rotasyon olacak öyle mi ? Şundaki mantığı biriniz bana üşenmeden açıklasın lütfen. Ben anlayamadım en kibar tabirle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri