• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalininic ile anlaştı deniyor FB Kızılyıldızla da anlaşırlarsa bitecek transfer.Emir'e iyice yol gözükmüş oldu bakalım nereye gidecek

Bence Elonu ve Lasme gibi oyuncular yerine her ne kadar son durumunu bilmesem de Julian Wright alınabilir. Pek kalıplı değil ama Lasme kadar vardır yine de kalıbı. Onlardan çok daha atlet, iyi pasör, reboundçu, ayakları çok hızlı bir oyuncu. Al Thornton, Ike Diogu, Reyshawn Terry de G. Amerika dan getirebileceğimiz uzunlar.

Ryan Richards keşfedilmeyi bekleyen, dış şutu da olan boyu kilosu gayet yerinde, oyun zekası olan bir uzun. Geçtiğimiz yıl İran da oynadı, solak, ayakları hızlı, iyi koşan, çalışkan, parmak ucu hassasiyeti olan bir oyuncu. Oynadığı takımları taşıyabiliyor tek başına.

https://www.youtube.com/watch?v=SzThaWfjLT0

https://www.youtube.com/watch?v=-0DpkzCLj4A

Mickell Gladness ın da gayet NBA standardına bir uzun olduğunu düşünüyorum. Oyun stili Ndong u andırıyor. NBA kariyerinde çok şanssızdı, bizde iyi iş yapar.

https://www.youtube.com/watch?v=ask0HrcbRK0

https://www.youtube.com/watch?v=ask0HrcbRK0

Yaz ligini takip etmiyorum, ama DJ Kennedy, Seth Curry, Joe Alexander, Sam Young gibi oyuncuları Maric gelmeden bir yabancı aradığımızda yazmıştım geçen sezon ortası. Çoğu da katkı verebilecek oyuncular.

Şu ana kadar sadece Holman ın iyi tercih olduğunu düşünüyorum, Caleb Green de en azından Macvan ve Erceg in ardından iyi gider. Avrupa piyasasından piyasası düşmüş oyuncular yerine Ligimiz ve kıta dışına odaklanmak lazım.

Forumun bu bölümü Türkiye'de tek olma yolunda hızla ilerliyor...Bu araştırma ve paylaşımlar belki 1-2 günde bir sonuç doğurmaz ancak bilinçli tüketici uzun vadede her zaman kaliteli hizmet olarak geri döner..Oyuncuları merakla inceleyip, paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum...

Bu arada, yaz ligi oyuncu oyuncu beğenmek için değil de , takipte olan oyuncuların durumunu görmek amaçlı izlenecek bir lig olabilir...Oldukça düzensiz bir sistem ve oyun olduğu için oyuncu anlamında kolaylıkla yanıltıcı fikirler verebilir...

Fersu ligimizdeki yabancıların dökümünü yapmış, burun kıvırmasak gayet iyi oyuncular var alabileceğimiz.
Bir de Jamont sakatlıktan çok iyi dönmedi ama Tofaş'taki oyununu izleyen var mı, bireysel bi düşüş mü var yoksa Tofaş nedeniyle mi toparlayamıyor acaba, yani üzerine düşülse randıman alınabilir mi. Diyeceğim o ki benim gibi herkesin sağlıklı bi Jamont Gordon özlemi vardır heralde :s

bir şey sorabilir miyim? set curry deniyo da adam nbade kontrat bulamaz mı abisinin baya forsu var bi kıyak geçebilirler sonucta genetik önemli sinan güler örneği gibi :D
bence abdli genç oyuncuların avrupaya çıkmaları o kadar da kolay değil bir kaç kez düşünüyorlardır sonuçta bambaşka bir yer abd.
sanki bizde biraz abisinden kaynaklı seth curryi istiyor gibiyiz öyle hissediyorum.
edit: oyuncuya dair çok bir fikrim yok ama yazılanlardan hissettiğim bu

Canlı olarak da seyrettim, istatistiklerini araştırdım, 3-4 raporunu okudum, ben bu yüzden fazlaca ısrar ediyorum. Dediğin gibi NBA'de el tersi ile itelenen oyuncular Avrupa'da çok iyi işler yapabiliyor. En yakın misal Patric Young. Seth Curry muazzam bi şutör, skorer, sorumluluktan kaçmaz. Ayrıca abisinden kaynaklı Golden State'e gitti ancak verim alamadılar ve tekrar D-League'e döndü. Bu senede sadece 2 defa 10 günlük kontrat aldı. :)

Pardon 1 kez almış ve sadece 2 maça çıkabilmiş. :)

Will Bynum NBA'de kontrat bulabildi mi?

Büyükçekmece, Yeşil Giresun bile gelecek sene için kadrosunu kurmuşken bizim hala ana rotasyonu oluşturucak 6 yabancı oyuncudan sadece biri ile imzalamış olmamız, diğerlerinin kim olduğunun dahi bilinmemesi endişe verici bir durum.
Altı yabancıya ek olarak sinan dışında katlı alabileceğimiz türk oyuncuda yok şu anda kadroda, hani biraz izzet o kadar.
Felaket tellalığı yapmıyorum ama şu durumda playoff'a kalmanın başarı olacağı bir sezon bizi bekliyor galiba

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir şey sorabilir miyim? set curry deniyo da adam nbade kontrat bulamaz mı abisinin baya forsu var bi kıyak geçebilirler sonucta genetik önemli sinan güler örneği gibi :D
bence abdli genç oyuncuların avrupaya çıkmaları o kadar da kolay değil bir kaç kez düşünüyorlardır sonuçta bambaşka bir yer abd.
sanki bizde biraz abisinden kaynaklı seth curryi istiyor gibiyiz öyle hissediyorum.
edit: oyuncuya dair çok bir fikrim yok ama yazılanlardan hissettiğim bu

Yazdıklarınızla paralel şunu söyleyebilirim.Seth Curry kendini göstermek için elinden geleni yapıyor Summer League'de. Maç başına 20 top kullanıyor ve onu izlerken sürekli konsantrasyonunu yüksek tuttuğunu görebilirsiniz. Seth Curry Avrupa'da net fark yapar fakat buralara döner mi dönse de bize yar olur mu bilmiyorum.

Ben kısa için 3 isim yazdım , bunların 2 tanesi Euroleague oynamış ( Dentmon-Hopson ) diğeri de( DJ Kennedy ) bu yıl Almanya Liginde oynayan ve en az 7-8 aydır takip ettiğim , çok beğendiğim oyuncu. Uzun için daha fazla isim verdim. Kesinlikle çok iyi katkı yapacak kısalar da var ama uzunlar kadar geniş yazmamamın sebebi Ataman'ın kısa oyuncu tercihini daha çok bilinen isimler üzerinden yapacağını düşündüğüm için. Koçtan hayırlı haberleri bekliyoruz yoksa sıkıntılı süreç bizi bekleyebilir yıl içerisinde.

Fersu ligimizdeki yabancıların dökümünü yapmış, burun kıvırmasak gayet iyi oyuncular var alabileceğimiz.
Bir de Jamont sakatlıktan çok iyi dönmedi ama Tofaş'taki oyununu izleyen var mı, bireysel bi düşüş mü var yoksa Tofaş nedeniyle mi toparlayamıyor acaba, yani üzerine düşülse randıman alınabilir mi. Diyeceğim o ki benim gibi herkesin sağlıklı bi Jamont Gordon özlemi vardır heralde :s
Bende şimdi ilgili yazıyı inceliyordum. Açıçası Vujacic in boşta olduğunu bilmiyordum. Şu anda kadromuzda pek dış şut tehdidi olan oyuncumuz olduğunu söylemek mümkün değil. IBB de çok büyük kontrata oynadığını sanmıyorum. Öncesinde de İtalya da ortalama bir takımda oynuyordu. Ben katkı alabileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerçi kadroda düşünüldüğünü sanmıyorum.
İlgili yazı için buyrun.

Uzağa gitmeye gerek yok (Fersu YAHYABEYOĞLU) - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

http://www.hiperbasket.com/euroleague-2015-16-transfer-hareketleri/

Bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bu siteye göre Claver Khimki'den ayrılmış. Bence Caleb Green'den çok daha iyi bir 4 numara. Zor bir transfer ama bence en azından denemeliyiz Claver'i getirmeyi.

Aynı sitede M.Brooks da Milano'dan ayrılmış olarak yazılmış. Onu da en azından almaya çalışmalıyız. Çok komple bir skorer. Eğer Claver-Brooks ikilisini alabilirsek. Bence EuroCup'ta çok iyi iş yaparlar.

Kulübün ve kulübü yöneten 80'lik prostatlıların ana(!) yaşam kaynağı olan futbolda bile formaların satışa çıkmasına az bir süre kala sponsor belirlenememişken (yalvar yakar Huwai kapısında yatıyorlar, olumsuz cevap gelirse rezalet..) biz basketbolda bir şeyler bekliyoruz. İnşallah olmaz ama bence yeni skandallar çok yakındır. Ergin Ataman'ı sevsem de sevmesem de herkesin bir dayanma sınırı vardır ve hoca da bu sınırı geçti. Divanda konuşan Yalçın abi basketbolumuzu iyi bilir. Konuşulan şeyler var, boşuna basketbol çıkışı yapmadı orada..

Nachbar serbest kalmış Caleb Greeni almaktansa Nachbarı alalim

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bekleyelim eğer bunlar olmazsa taraftar grubumuz toplanıp protesto yaparız istifa ettiririz bu kadar basit çocuk oyuncağı değil bu işler seçim öncesi sallayıp sallayıp duruyodu

Bekleyelim eğer bunlar olmazsa taraftar grubumuz toplanıp protesto yaparız istifa ettiririz bu kadar basit çocuk oyuncağı değil bu işler seçim öncesi sallayıp sallayıp duruyodu

Pardon taraftar grubumuz derken kastettiğiniz nedir?

Nachbar la Erceg in çok farklı oyun tarzına sahip basketbolcular olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca düşük maliyetli de olmayacaktır. Ben 4 numaraya daha defansif bir oyuncunun alınacağını tahmin ediyorum.

Gs kaçtane taraftar grubu var ultrAslan hea kalkıp uA maçlara gelmio tarzı konuşmalara girmeyin salonda 1000 kişi varsa 600ü direk tayfa dan uA basketbola sahip çıkmıyo olmasın bu sözüm sadece basketbol için geçerli değil aynı durum futbol içinde geçerli seçimdeyken yıldız alıcam İbramı ben Hulku getiricem deyip jem Karacanı alıp taraftardan tepkiyi yiyince omar niaase la anlaşıp göt korkusuna açıklayamamaktır bunların olayı bu karaktersizler işleri güçleri yalan hırsızlık başka bişi değil.

Pg posizyonu icin chir warren usaktan neden dusunulmuyor anlamadim. Savunma olarak problemli olabilir ama bence gayet iyi bir point guard.lasme pota altina ideal. bertans sakatligi nedir bilemem ama gecen sene ki maclarimizda hep keske su adami alsaydik demistim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri