Will Bynum NBA'de kontrat bulabildi mi?
bir şey sorabilir miyim? set curry deniyo da adam nbade kontrat bulamaz mı abisinin baya forsu var bi kıyak geçebilirler sonucta genetik önemli sinan güler örneği gibi![]()
bence abdli genç oyuncuların avrupaya çıkmaları o kadar da kolay değil bir kaç kez düşünüyorlardır sonuçta bambaşka bir yer abd.
sanki bizde biraz abisinden kaynaklı seth curryi istiyor gibiyiz öyle hissediyorum.
edit: oyuncuya dair çok bir fikrim yok ama yazılanlardan hissettiğim bu
Bende şimdi ilgili yazıyı inceliyordum. Açıçası Vujacic in boşta olduğunu bilmiyordum. Şu anda kadromuzda pek dış şut tehdidi olan oyuncumuz olduğunu söylemek mümkün değil. IBB de çok büyük kontrata oynadığını sanmıyorum. Öncesinde de İtalya da ortalama bir takımda oynuyordu. Ben katkı alabileceğimiz bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Gerçi kadroda düşünüldüğünü sanmıyorum.Fersu ligimizdeki yabancıların dökümünü yapmış, burun kıvırmasak gayet iyi oyuncular var alabileceğimiz.
Bir de Jamont sakatlıktan çok iyi dönmedi ama Tofaş'taki oyununu izleyen var mı, bireysel bi düşüş mü var yoksa Tofaş nedeniyle mi toparlayamıyor acaba, yani üzerine düşülse randıman alınabilir mi. Diyeceğim o ki benim gibi herkesin sağlıklı bi Jamont Gordon özlemi vardır heralde :s
http://www.hiperbasket.com/euroleague-2015-16-transfer-hareketleri/
Bu site ne kadar güvenilir bilmiyorum ama bu siteye göre Claver Khimki'den ayrılmış. Bence Caleb Green'den çok daha iyi bir 4 numara. Zor bir transfer ama bence en azından denemeliyiz Claver'i getirmeyi.
Bekleyelim eğer bunlar olmazsa taraftar grubumuz toplanıp protesto yaparız istifa ettiririz bu kadar basit çocuk oyuncağı değil bu işler seçim öncesi sallayıp sallayıp duruyodu