• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rowland - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Kennedy
JJ Johnson - Ege - İzzet
Simmons(Famous) - Dragicevic(Stimac, Mejri)

Efes Doğuşu bırakıyormuş kaçırmamak lazım, Birkanı da bırakıyorlar, KSK ile anlaşmış fakat sonra pürüz çıkmış onu da yoklamak lazım bence.

Doğuş-Şafak
Birkan (Serhat)-Sinan
Göksenin
İzzet-Ege
Duşan

Şeklinde oluşacak yerli rotasyonu şu aşamada gayet yeterli olur bizim için.

Efes Doğuşu bırakıyormuş kaçırmamak lazım, Birkanı da bırakıyorlar, KSK ile anlaşmış fakat sonra pürüz çıkmış onu da yoklamak lazım bence.

Doğuş-Şafak
Birkan (Serhat)-Sinan
Göksenin
İzzet-Ege
Duşan

Şeklinde oluşacak yerli rotasyonu şu aşamada gayet yeterli olur bizim için.

Paramız yok diyoruz kadroya 8 tane yerli yazıyoruz. Bizim 6 yerli ve 6 yabancı (En Fazla 7) alabilecek bir bütçemiz var. Sadece size özel söylemiyorum. Lütfen hazırladığımız kadroları bunu hesaba katarak hazırlayalım.

Bu 8 yerliden en fazla 5 kişilik verim alabiliriz Halil Bey, Ege-Göksenin-Şafak-İzzet'in maliyetleri de bence kaliteli bir yerlinin maliyeti ile bir :)

Birkan'ı bıraktıklarının kaynağı ise takip ettiğim bir analiz sitesi var Trendbasket diye kesin duyumlar hariç yazmıyorlar genelde, Birkan'ı KSK kadrosuna dahil edip daha sonra çıkardılaar, açıklama yazmışlar.

Açıklama da şu şekilde: Kulüpten son dakika pürüzleri çıktığı haberi geldi. Yeni somut gelişmeler yaşanana kadar Birkan’ın takımını beklemeye aldık.

BUgün yine Dwight Powell'ı izleyeceğim. D-league oyuncuları ile ilgili bilgilerim kısıtlı. Özellikle de ultra tırt kolejlerden çıkan ve ordan d-league yapanlarla ilgili bilgim kısıtlı ama kolej kariyeri olanları baya baya tanıyorum artık. Powell'a da her türlü kefilim 4 numara için. Tabi Dallas serbest bırakırsa mevzusu da var. Bir de Pangos bana göre elit olabilecek bir oyuncu . Elit olabilir dememin sebebi ise soğukkanlı , sakin kalabilen ve daima standart bir oyun aklını sahaya koyabilen bir oyuncu olması. Amerikalıdan ziyade Avrupalı gibi. Geliştirebileceği bir şutu ve üst gövdesi var oyununa boyut katmak için.
Joseph Young Seth Curry'den ve kennedy'den bence daha iyi bir oyuncu. 1 senedir dibine düşercesine izledim . Kısadır seçilmez dedim seçildi. Seçilse de tutulmaz dedim ama hayvanlaştıkça hayvanlaştı. Tutulmazsa umarım atlarız üstüne.
Pangos - Şafak
Young - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Powell - İzzet
Thabeet - Dusan
Kalan paraya (ki bu para çok yüksek bir para olur şu maliyetlerle ) çok iyi bir 4.5 alınabilir. Bana kalsa kalan paraya Erceg'i getiririm ama şimdi siz yine Erceg dediğim için kızarsınız :D
Bi de Serhat yerine kimi yazarsanız yazın. Serhat = 3pt+D oyuncusu

Birkan'i Serhat'a tercih ederim. Efes nasil boyle bir hata yapiyor anlamis degilim. Gayet iyi katki veriyordu Birkan.

Eger bostaysa ilgilenmemizi isterim. Serhat'tan daha enerjik ve cok daha iyi bir savunmaci.

BUgün yine Dwight Powell'ı izleyeceğim. D-league oyuncuları ile ilgili bilgilerim kısıtlı. Özellikle de ultra tırt kolejlerden çıkan ve ordan d-league yapanlarla ilgili bilgim kısıtlı ama kolej kariyeri olanları baya baya tanıyorum artık. Powell'a da her türlü kefilim 4 numara için. Tabi Dallas serbest bırakırsa mevzusu da var. Bir de Pangos bana göre elit olabilecek bir oyuncu . Elit olabilir dememin sebebi ise soğukkanlı , sakin kalabilen ve daima standart bir oyun aklını sahaya koyabilen bir oyuncu olması. Amerikalıdan ziyade Avrupalı gibi. Geliştirebileceği bir şutu ve üst gövdesi var oyununa boyut katmak için.
Joseph Young Seth Curry'den ve kennedy'den bence daha iyi bir oyuncu. 1 senedir dibine düşercesine izledim . Kısadır seçilmez dedim seçildi. Seçilse de tutulmaz dedim ama hayvanlaştıkça hayvanlaştı. Tutulmazsa umarım atlarız üstüne.
Pangos - Şafak
Young - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Powell - İzzet
Thabeet - Dusan
Kalan paraya (ki bu para çok yüksek bir para olur şu maliyetlerle ) çok iyi bir 4.5 alınabilir. Bana kalsa kalan paraya Erceg'i getiririm ama şimdi siz yine Erceg dediğim için kızarsınız :D

Veysi böyle oyuncuları nerden buluyorsun.
Cidden helal olsun sana.
Joseph Young.
Videosunu izleyip bu kadar çok etkilendiğim başka bir oyuncu hatırlamıyorum.
O ne sürat öyle be.
İlk adımı çok hızlı ve koşmaya başlayınca onu tutabilmek çok zor.
Şut mekaniği de çok hoş.
Tam olarak nasıl birisi ?
Ne oynar tam olarak ?
İstatistiklerinu nerden bulabiliriz ?

Pangos iyi şutör ama cılız gördüm sanki.
Savunma da sorun teşkil edebilir bu durum.

Scout ekini kurup başına seni ve Furkan Dillice ile birkaç başka arkadaşı koyup harika işler çıkarmanızi keyifle izlerdim.
Cidden helal olsun.

Bu arada Efes ile ilgili dedikodular ciddi ise Doğuş ve Birkan'ı hiç kaçırmayalım.

Joseph Young müthiş top kontrolü olan çok iyi bir guard ve her koşulda sayı üretebiliyor. Çoğu zaman potaya hücum etmeyi veya top sürdükten sonra şut atmayı seçiyor ve topu uzun süre elinde tutmayı seviyor. Bu sezon boyunca yaptığı muhteşem crossoverlarla bir çok rakibinin bileğini “kırdı” ve hızı onu savunulması çok zor bir oyuncu yapıyor. İyi bir perde veya savunmanın bıraktığı bir boşluk onun üçlük atması için yeterli ki kendisi oldukça iyi bir şutör. Skor üretemediği zamanlar Joseph Young takım arkadaşları için de pozisyonlar yaratıyor ama skor üretmek onun ilk önceliği.

Joseph Young 4m$ / 4 yillik kontrat yapti Pacers ile. :(

Pangos - Şafak
Young - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Powell - İzzet
Thabeet - Dusan

https://www.youtube.com/watch?v=Vczml8XjQ7k

Bana Bobby Dixon'un smaç basabilen bir üst sürümü gibi geldi izlediğim videoda :)

Dwight Powell serbest oyuncu konumunda.

Yaz liginde 3 maçta 18 sayı 8 ribaunt ortalaması var.

Marcus Williams antidoping testinden geçememiş. Onu da denklemden çıkartmak gerek. DeMarcus Nelson veya Justin Dentmon'a kaldık gibi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Birkan'i Serhat'a tercih ederim. Efes nasil boyle bir hata yapiyor anlamis degilim. Gayet iyi katki veriyordu Birkan.

Eger bostaysa ilgilenmemizi isterim. Serhat'tan daha enerjik ve cok daha iyi bir savunmaci.

Basketbolla ilgili sitelerin ve twitter hesaplarının çoğunun gerçek bir haber kaynağı yok haber/duyumları tahmin/salllama düzeyinde olmadığında bile kaynak genelde yabancı siteler forumlar ve başka site duyumcular.Birkaç gün önce bir duyumcu Birkan KSK ile anlaştı diye haber yaptı sonra birçok hesap bunu görüp aynı haberi yaptı.Kaynak göstermek gibi etik değerlerimiz olmadığı için özellikle gerçek dışı haberlerin aslında tek bir kişi/hesaba ait olduğunu da anlamıyoruz.Biri birsey yazıyor sonra herkes oradan alıyor.Haber her yerde var doğru olmalı gibi bir anlam çıkıyor.

Efesin rotasyon yapısını düşündüğümde Birkanla ilgili Efesin pozisyonu en fazla "gitmek isterse izin veririz" şeklindedir benim tahminim çıkış ücreti verip yollamak gibi bir durum olması için pek bir neden yok.Daha öncede yazmştım Birkanın kontratıyabancı kuralı değişmeden öncesinden Kural'dan sonra bilr Serhat 1.6 milyon Tl'ye kontrat bulduğuna göre 2000 civarıdır muhtemelen o kontrat KSK'nın o kontratı karşılama olasılığı yok gibi birşey belki bir yoklama çektiler hepsi odur.Oyuncunun o kontrattan çıkması için ya birebir karşılamak lazım ya da belki biraz azına 3 yıllık falan kontrat önermek lazım.Onu da yapabilecek bir Daçka var bence onlarlada adı pek anılmadı.

Öte yandan Engin&Efes,Doğuş Balbaya çıkış haberleri daha ciddi gibi orada da Efes ve Doğuş arasındaki çıkış anlaşmasının yapılıp yapılmaması hız kısıtlayıcı basamak bana kalırsa

Militınov (ya da adı her ne ise :) ) topuna Efes de girmiş Pana ve Oly'de adaylar

Başka açıdan bakarsak Efes,Oly,Pana uzun bakıyor bizden FB,Doğuş uzun bakıyor benim bildiğim Pana,Maccabi,Valancia,Malaga uzun bakıyor aklıma gelmeyenlerle birlikte 10-15 civarı bizden yuksek bütçeli ve/veya daha prestijli konumdaki takım uzun bakıyor .Bize kim kalacak çok merak ediyorum

Marcus Williams antidoping testinden geçememiş. Onu da denklemden çıkartmak gerek. DeMarcus Nelson veya Justin Dentmon'a kaldık gibi.

Hırlı bir eleman olmadığı belli idi ,Rowland da masadadır bence bu arada BJK dedikodularından sonra Dentmon'u istesek getirebiliriz modundayız ama o da geçen sezon Çinde idi oradan tekrar bir kontrat bulabilir pekala

Efes Birkan ve Doğuşu bırakıyorsa hemen çökmek lazım şahsen Göksenin yerine Doğuşu isterdim.

Hırlı bir eleman olmadığı belli idi ,Rowland da masadadır bence bu arada BJK dedikodularından sonra Dentmon'u istesek getirebiliriz modundayız ama o da geçen sezon Çinde idi oradan tekrar bir kontrat bulabilir pekala

Aralarında en istediğim Williams'tı gene. Dentmon geleceğine Rowland gelsin. Forumda seveni çok olsa da Dentmon hiç beğendiğim biri değil. Çok savruk oynuyor, asist/top kaybı ortalaması neredeyse 1 civarı. Oyunu ve takımı emanet edebileceğin bir adam değil. Belki bireysel performanslarıyla bikaç maç alır ancak bizi hedeflerimize götürmez.

Açıkçası son kalanlar arasında benim tercihim DeMarcus Nelson olur. Savunması üst seviye. Şutu ne kadar kötü olsa da şutör iki numara ve Caleb Green ile çözülür bu durum. Kızılyıldız senesinde pg oynadı ve eurocup en iyi beşine seçildi o performansla da Pana yaptı zaten. Sinan'la oluşturacağı ön alan savunması gerçekten üst seviye olur.

Bu aşamadan sonra benim de direncim kırılıyor, birçok kişi gibi. Kim gelirse gelsin noktasına geldik... Bu arada kim gelirse gelemeyecek heralde, tekrar transfer yasağı gelecek (bazılarına göre yasak hiç kalkmadı)... Artık merak içinde sağa sola bakmaktansa oluşturulacak kadroya göre beklentiyi belirlemek en mantıklısı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri