Rowland - Şafak
Sinan - Göksenin
Micov - Kennedy
JJ Johnson - Ege - İzzet
Simmons(Famous) - Dragicevic(Stimac, Mejri)
Sinan - Göksenin
Micov - Kennedy
JJ Johnson - Ege - İzzet
Simmons(Famous) - Dragicevic(Stimac, Mejri)
Birkanı da bırakıyorlar, KSK ile anlaşmış fakat sonra pürüz çıkmış
Efes Doğuşu bırakıyormuş kaçırmamak lazım, Birkanı da bırakıyorlar, KSK ile anlaşmış fakat sonra pürüz çıkmış onu da yoklamak lazım bence.
Doğuş-Şafak
Birkan (Serhat)-Sinan
Göksenin
İzzet-Ege
Duşan
Şeklinde oluşacak yerli rotasyonu şu aşamada gayet yeterli olur bizim için.
BUgün yine Dwight Powell'ı izleyeceğim. D-league oyuncuları ile ilgili bilgilerim kısıtlı. Özellikle de ultra tırt kolejlerden çıkan ve ordan d-league yapanlarla ilgili bilgim kısıtlı ama kolej kariyeri olanları baya baya tanıyorum artık. Powell'a da her türlü kefilim 4 numara için. Tabi Dallas serbest bırakırsa mevzusu da var. Bir de Pangos bana göre elit olabilecek bir oyuncu . Elit olabilir dememin sebebi ise soğukkanlı , sakin kalabilen ve daima standart bir oyun aklını sahaya koyabilen bir oyuncu olması. Amerikalıdan ziyade Avrupalı gibi. Geliştirebileceği bir şutu ve üst gövdesi var oyununa boyut katmak için.
Joseph Young Seth Curry'den ve kennedy'den bence daha iyi bir oyuncu. 1 senedir dibine düşercesine izledim . Kısadır seçilmez dedim seçildi. Seçilse de tutulmaz dedim ama hayvanlaştıkça hayvanlaştı. Tutulmazsa umarım atlarız üstüne.
Pangos - Şafak
Young - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Powell - İzzet
Thabeet - Dusan
Kalan paraya (ki bu para çok yüksek bir para olur şu maliyetlerle ) çok iyi bir 4.5 alınabilir. Bana kalsa kalan paraya Erceg'i getiririm ama şimdi siz yine Erceg dediğim için kızarsınız
Bi de Serhat yerine kimi yazarsanız yazın. Serhat = 3pt+D oyuncusu
BUgün yine Dwight Powell'ı izleyeceğim. D-league oyuncuları ile ilgili bilgilerim kısıtlı. Özellikle de ultra tırt kolejlerden çıkan ve ordan d-league yapanlarla ilgili bilgim kısıtlı ama kolej kariyeri olanları baya baya tanıyorum artık. Powell'a da her türlü kefilim 4 numara için. Tabi Dallas serbest bırakırsa mevzusu da var. Bir de Pangos bana göre elit olabilecek bir oyuncu . Elit olabilir dememin sebebi ise soğukkanlı , sakin kalabilen ve daima standart bir oyun aklını sahaya koyabilen bir oyuncu olması. Amerikalıdan ziyade Avrupalı gibi. Geliştirebileceği bir şutu ve üst gövdesi var oyununa boyut katmak için.
Joseph Young Seth Curry'den ve kennedy'den bence daha iyi bir oyuncu. 1 senedir dibine düşercesine izledim . Kısadır seçilmez dedim seçildi. Seçilse de tutulmaz dedim ama hayvanlaştıkça hayvanlaştı. Tutulmazsa umarım atlarız üstüne.
Pangos - Şafak
Young - Sinan - Göksenin
Micov - Serhat
Powell - İzzet
Thabeet - Dusan
Kalan paraya (ki bu para çok yüksek bir para olur şu maliyetlerle ) çok iyi bir 4.5 alınabilir. Bana kalsa kalan paraya Erceg'i getiririm ama şimdi siz yine Erceg dediğim için kızarsınız
Bi de Serhat yerine kimi yazarsanız yazın. Serhat = 3pt+D oyuncusu
Birkan'i Serhat'a tercih ederim. Efes nasil boyle bir hata yapiyor anlamis degilim. Gayet iyi katki veriyordu Birkan.
Eger bostaysa ilgilenmemizi isterim. Serhat'tan daha enerjik ve cok daha iyi bir savunmaci.
Marcus Williams antidoping testinden geçememiş. Onu da denklemden çıkartmak gerek. DeMarcus Nelson veya Justin Dentmon'a kaldık gibi.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hırlı bir eleman olmadığı belli idi ,Rowland da masadadır bence bu arada BJK dedikodularından sonra Dentmon'u istesek getirebiliriz modundayız ama o da geçen sezon Çinde idi oradan tekrar bir kontrat bulabilir pekala