• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Walter Hodge neden gelmedi sorusunu Türk basınından önce biz ortaya çıkarttık arkadaşlar :) Şaka bir yana Walter Hodge'un 3-4 gün önce ülke basınında çıkan bir röportajını buldum...Google translate türkçeye çevirince bir şey anlaşılmasa da İngilizceye çevirince söyledikleri çok net..Önemli kısımları çeviriyorum...

https://www.quepalo.com/hodge-948/

Sözleşmemle ilgili menajerim çok çeşitli ihtimaller üzerinde çalışıyor..Çin'den bir teklif var ancak Avrupa'dan gelen tekliflerde durumun netleşmesi açısından buna karşı bir teklifle cevap verdik ve böylece zaman kazandık...3 takım transferimle ilgili başvuruda bulundu..Pana'daki sorun orada yedek kalacak olmam, Galatasaray'da ise finansal problemler sebebiyle Arroyo'ya ne olduğunu görmüş olmam (Israildeki sorunu anlamadım)...Çin şu anda ön planda çünkü sezon oldukça kısa ve verdikleri para yüksek...

cok normal yani biz geçen yıl neler yaşadık ben olsam gelmem bu takıma allah var elalem neden gelsin bi duşunun

Walter Hodge neden gelmedi sorusunu Türk basınından önce biz ortaya çıkarttık arkadaşlar :) Şaka bir yana Walter Hodge'un 3-4 gün önce ülke basınında çıkan bir röportajını buldum...Google translate türkçeye çevirince bir şey anlaşılmasa da İngilizceye çevirince söyledikleri çok net..Önemli kısımları çeviriyorum...

Sözleşmemle ilgili menajerim çok çeşitli ihtimaller üzerinde çalışıyor..Çin'den bir teklif var ancak Avrupa'dan gelen tekliflerde durumun netleşmesi açısından buna karşı bir teklifle cevap verdik ve böylece zaman kazandık...3 takım transferimle ilgili başvuruda bulundu..Pana'daki sorun orada yedek kalacak olmam, Galatasaray'da ise finansal problemler sebebiyle Arroyo'ya ne olduğunu görmüş olmam (Israildeki sorunu anlamadım)...Çin şu anda ön planda çünkü sezon oldukça kısa ve verdikleri para yüksek...

Vah Galatasaray'ım vah....Walter Hodge gibi bir ortalama bir basketbolcu bile "Arroyo'ya borç takanlar bana ne yapmaz" modunda teklifimizi kale almamış. Son iki yılda sürekli olumsuz olaylarla anıldık(final maçına çıkılmaması, öldürülen sırp taraftar, yıl boyu birçok basketbolcuyla yaşanan ödeme sorunları) tüm bunlar marka değerimizi yerle bir etti. Elbette yaşananlar mevcut yönetimin suçu değil. Ancak halkla ilişkiler denen bir gerçekten bihaberler. Hiç bir şey yapmamak, "transfer yasağı da ne ödüyorsun halloluyor" demek, halı altına süpürmek, taraftara yalan söylemek işte bunları doğuruyor. İş bilmez yönetime rağmen Ergin Ataman'ın varlığı bakalım "şapkadan tavşan çıkmasına" neden olabilecek mi?

Böyle birşey olduğu belliydi... Yoksa Ergin Atamanın hepimizden daha fazla Hodgenin ihtiyacımız olan adam olduğunu bildiği aşikardır.. yazık düştüğümüz hallere bak

Anladığım kadarıyla, İsrail'de Pana'dan farklı bir şey yoktu demiş. Yani orda da yedek kalacak olmasını kastetmiş.

Demekki Çin haricinde en iyi seçenek biziz. Tek yapmamız gereken mali konularda ikna olmasını sağlamak. Bunu yapmak da güç değil. Ama yapabilir miyiz, orası mechul...

Bu haberi de forumdan görüp kesin sitenin biri manşet yapar. :)

Dorsey geldiyse bu takıma herkes gelir

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vah Vah Hodge gelmiyormuş çok üzüldüm. Kaybolsun gitsin, kimse Galatasaray'dan büyük değil. Ergin hoca gerekeni yapacaktır, kadro gayet iyi. Bu paralara iyi kadro kuruldu. Huertas olmadığından bence Ersin Dağlı hamlesi gelebilir. Guard pozisyonuna tek yabancıyla geçeceğiz düşüncesindeyim. Her şeyde vardır bir hayır. Daçka Fenerbahçe iş birliğine karşı tek vücut olup, kulübe takıma hocaya sözde değil özde sahip çıkmamız lazım. Eğer bunları yapabilirsek onların daha kaliteli kadrosuna karşı koyabiliriz yoksa işimiz şansa kalmış. Birlik olup aslanları sonuna kadar destekleme vakti. Bahanelere sığınmayalım haydi kombine almaya...

Bu sene maçlarımızı daha dolu oynayalım herkes sorumluluk alsın. Burdan yazmakla olmuyor ama takım 1000 kişiye oynayınca destek lafı sözde kalıyor. Önemli olan sıradan bir maçta dahi kaydadeğer bir seyirci ortalamasıyla oynamaktır bence. Fiyat sıkıntısı olacağını da sanmıyorum ücretler çok makul. Sözün özü takıma gerçekten destek olmalıyız Ergin hocanın yanında olmalıyız

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani oyuncu imza atmışta taraftar olarak haberimiz yok anlamınamı geliyor acaba ?

Bilemiyorum bende hocam...Ama sanırım ilk haberlerden sonra bir yanlışlık olup yazdılar...Ne menajerler ne kulüp resmi bir açıklama yapmış değil sonuçta..

Kulüpten hangi konuda bilgi aldıkta bunu söyleyecekler
haber muhtemelen doğrudur

Huertas olmadı onu beklerken Gal Mekelde kaçtı keşke onu alsaydık.

Aynı sitede Huertas bizim kadromuzda görünüyor.Ciddiye alınacak bir yer değil

Malumun ilanı olacak ama Darüşşafaka Erwin Dudley ile yolları ayırıyormuş. Bizi ilgilendiren kısmı eski dostla anlaşmışız. Maliyeti uygunsa 10-15 dk civarı neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Rotasyon adına olumlu, bütçe adına acabalarla dolu hamle. Eğer Dudley gelirse bu durum oyun kurucu için bütçemizin bayağı düşük olacağı anlamına gelir. Sürprizlerle dolu bir sezon öncesi yaşıyoruz. Umarım bizleri umutlandıracak bir oyun kurucu bulabiliriz.

Malumun ilanı olacak ama Darüşşafaka Erwin Dudley ile yolları ayırıyormuş. Bizi ilgilendiren kısmı eski dostla anlaşmışız. Maliyeti uygunsa 10-15 dk civarı neler yapabileceğini hepimiz biliyoruz. Rotasyon adına olumlu, bütçe adına acabalarla dolu hamle. Eğer Dudley gelirse bu durum oyun kurucu için bütçemizin bayağı düşük olacağı anlamına gelir. Sürprizlerle dolu bir sezon öncesi yaşıyoruz. Umarım bizleri umutlandıracak bir oyun kurucu bulabiliriz.

Kaynak ne acaba?

Ersin Dagli gelirse belkide Caleb Greenden vazgecilebilir... Izzet - Ersin ve bazende Micovla ne kadar saglikli olur 4 numara rotasyonu supheli ama 1 ve 2 numaralara 2 yabanci alabiliriz bu durumda

Eyüp Yıldız Okben ve Ersin işe ilgilendiğimizi ve Dyson ile anlaştığımızı söylemiş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri