kesinlikle katılıyorum
Bence ikisi de iyi seviyede değillerdi. Doğukan adam olacağa benzerhele ki göktürk bence artık gelecek dahi öngörmüyordu. Hatta ve hatta Ege arar da benim göremedigim ne göruluyor anlamıs degilim. Yerlilerimiz cok etkisiz.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Çok abartmışsın,Nikolov ve Ege yetenekli ve potansiyelli gençler sadece Ergin hoca gençleri kazanma konusunda cesaretsiz.
Elinde Cedi Osman vardı da o kullanmadı değil mi veyahut Furkan Korkmaz? Nikolov veya Ege ikisinin de çok farkı var, seviye farkı en azından şimdilik. Bu cesaretsizlik değil.
Ergin Atamanın öyle bir özelliği hiç olmadı bundan sonra gençlere fazla süre vereceğini de zannetmiyorum. Örnek gösterilmesi gereken maç İspanya maçı olmamalı, o maç oyuncuların ve teknik ekibin kafasında bitmişti zaten. Furkan ve Kartalı İtalya maçında hiç oynatmadı ki o bizim hedef maçımızdı. Cedinin durumuysa çok farklı. Cediyi Furkan ve Kartalla aynı kefeye koyamayız. Sonuç olarak Ergin hoca hep dar rotasyonla oynar ve dur şu genci oynatayım da biraz gelişsin mantığında olmaz. Bu hep böyle olduGenç oyunculara fırsat vermeyen diye bahsedilen Ergin Ataman; Milli Takım'a Furkan, Kartal ve Cedi'yi alıp, oynatan, üstüne ciddi süreler veren Ergin Ataman olamaz, galiba biz Ergin Ataman'ları karıştırıyoruz.
Ergin Atamanın öyle bir özelliği hiç olmadı bundan sonra gençlere fazla süre vereceğini de zannetmiyorum. Örnek gösterilmesi gereken maç İspanya maçı olmamalı, o maç oyuncuların ve teknik ekibin kafasında bitmişti zaten. Furkan ve Kartalı İtalya maçında hiç oynatmadı ki o bizim hedef maçımızdı. Cedinin durumuysa çok farklı. Cediyi Furkan ve Kartalla aynı kefeye koyamayız. Sonuç olarak Ergin hoca hep dar rotasyonla oynar ve dur şu genci oynatayım da biraz gelişsin mantığında olmaz. Bu hep böyle oldu
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kartalın adını kimse duymamışken hoca Beşiktaşta Arroyoyu onunla dinlendiriyor hatta bazı bölümler yan yana oynatıyordu. Sakatlık falan zorunlu olmuştu biraz ama çekinmeden formayı veriyordu. Ergin Ataman bize geldikten sonra ise kimse bu seneye kadar Kartala adam akıllı süre vermedi ki onun oynadığı takım şampiyon olurken Ataman sonrası Beşiktaş hiç bir zaman iddialı olamadı. Efesin başında iken Hidayete 19 yaşında sürekli forma veren Ülkerde iken Ersan ve Oğuz gibi iki oyuncuyu alttan alıp oynatan bir adam Ergin Ataman.
Bu sene ne Göktürk ne Nikolov oynadıkları hiç bir dakikada en ufak kıvılcım gösteremediler. Çok oynamadılar tamam ama ufakta olsa bir kıvılcım görsem gitmelerine üzülürdüm açıkçası da özellikle Göktürk birinci lig oyuncusu olacak kapasitede bile gelmiyordu bana. Ben bu sene Egenin daha fazla süre alacağını düşünüyorum mesela. Ümit milli maçlarda da savunma ve ribaund konusunda çok iyi katkı verdi. Hatta maç başlarında direk post oyunları ile takımın ilk hücum opsiyonuydu. Kendisine biraz güveni gelirse Kerem Gönlüm tarzı katkılar yapabilecek bir oyuncu. Doğukan ise biraz Nikolov gibi altyapılarda yardırıp yukarda bişey yapamamış bir isim. Bizde de çok olacağını sanmıyorum artık. Çok süre alacağınıda sanmıyorum. Özellikle Göksenin'in sağlam dönmesi onun için handikap olacak.
Sonuç olarak Ergin hoca hep dar rotasyonla oynar ve dur şu genci oynatayım da biraz gelişsin mantığında olmaz. Bu hep böyle oldu