Aslında iyi bi opsiyon olabilir bizim icin McCollumu combo olarak kullanırızSezonun sonuna doğru bir doping/keyif verici madde cezası almıştı. 30 Kasım'a kadar süreceğini söylüyor
Aslında iyi bi opsiyon olabilir bizim icin McCollumu combo olarak kullanırızSezonun sonuna doğru bir doping/keyif verici madde cezası almıştı. 30 Kasım'a kadar süreceğini söylüyor
Fener - Dixon, Barış, Melih, Kenan
Efes - Cedi, Furkan, Birkan, Doğuş, Okben
Beşiktaş - Kartal, Engin, Cenk, Evren, Muratcan
Ksk - Soner, Kerem, Can, Muhammed, İnanç, Cemal
Daruşşafaka - Mehmet, Emir, Samet, Ender, Serhat, Semih, Oğuz, (Ersin)
Galatasaray - Sinan, Şafak, Göksenin, İzzet, Ege
Tamam yeni yabancı kuralından sonra Lig'de şampiyonluk için yerli kalitesinin etkisi azalsa da 6 yabancılı sistemde 3 iyi yerli kadroda olmak zorunda bana kalırsa. Takımlara baktığımızda bench katkısını en az alacak ekip olarak malesef biz gözüküyoruz. Sinan ile birlikte 7 kişilik ana rotasyonumuz olacak. Şafak ile Göksenin de süre bulacaktır eminim ki ama verecekleri katkı ne kadar olacak tam bir soru işareti.
Hedefimizin öncelikle Avrupa olmasını diliyorum. Anadolu Efes ve Daçkanın kadrosu ile ligde uzun marotonda yarışmamızın mümkün olmayacağını düşünüyorum. Ersin takviyesi ve sezonun ilerleyen bölümlerin ki duruma göre bir yabancı ile Euro Cup'da hedeflerimize ulaşabiliriz.
Daha once de yazmistim, FB (Ulker) bu sezonu da katarsak Obradovic doneminde 70 milyon euroya yakin butce kullandi su ana dek. Yerlilerin transferini bitirmek ya da takimda tutmak icin bol keseden para harcadilar. Yabancilara devamli fahis bonservisler oduyorlar... Mesela gecen sezon Emir, Oguz, Kenan, Serhat dortlusune odedikleri para neredeyse 4 milyon euro. Bogdanovic-Zoric-Bjelica-Kalinic'e 5 milyon euro'ya yakin bonservis bayildilar. Berbat bir planlama... Obradovic dilenciligi yapacaklarina "ulan bu kadar para harcamisiz daha ortada iskelet bile yok" demeleri lazim ama karsi taraf beynini kullanmayi pek sevmezBu sezon Ulker isim sponsorlugundan cekildi sadece salondan para akisi olacak, yerlilerin maaslarindan kurtulmak istiyor simdi $ikeciler.
Kenan'dan anca 70 bin euroluk oyuncu olur. Top tasiyamaz, sutu berbat, atletizm sifir, savunma eh iste. Kiralik bile olsa gelmesini istemem.
Zamanında Kyrie Irving gibi methiyeler düzülüyordu burada kenana.
Fener - Dixon, Barış, Melih, Kenan
Efes - Cedi, Furkan, Birkan, Doğuş, Okben
Beşiktaş - Kartal, Engin, Cenk, Evren, Muratcan
Ksk - Soner, Kerem, Can, Muhammed, İnanç, Cemal
Daruşşafaka - Mehmet, Emir, Samet, Ender, Serhat, Semih, Oğuz, (Ersin)
Galatasaray - Sinan, Şafak, Göksenin, İzzet, Ege
Tamam yeni yabancı kuralından sonra Lig'de şampiyonluk için yerli kalitesinin etkisi azalsa da 6 yabancılı sistemde 3 iyi yerli kadroda olmak zorunda bana kalırsa. Takımlara baktığımızda bench katkısını en az alacak ekip olarak malesef biz gözüküyoruz. Sinan ile birlikte 7 kişilik ana rotasyonumuz olacak. Şafak ile Göksenin de süre bulacaktır eminim ki ama verecekleri katkı ne kadar olacak tam bir soru işareti.
Hedefimizin öncelikle Avrupa olmasını diliyorum. Anadolu Efes ve Daçkanın kadrosu ile ligde uzun marotonda yarışmamızın mümkün olmayacağını düşünüyorum. Ersin takviyesi ve sezonun ilerleyen bölümlerin ki duruma göre bir yabancı ile Euro Cup'da hedeflerimize ulaşabiliriz.
Kenan'nin kazandigi para neden senelerdir bu cocuklarin fenerde heder oldugunun gostergesi. 95 dogumlu cocuk daha ust seviyede ne yapacagi soru isareti iken 700 bin euro yillik ucret aliyor, eski yugoslav ulkelerinde bu paralara takim kuruyolar. Tabi 20 yasinda cocuk euro milyoneri olunca kendini basketbolcu oldum saniyor ve gelisimi tamamen duruyor. Kenan, izzet, ilkan, hakan, can, serhat, emir preldzic ve daha niceleri senelerdir fenerin tuketim dongusunde belki cok iyi paralar kazandilar fakat basketbol olarak gram ilerleyemediler.
Kenan'nin hala kafa basmiyo ki ksk yerine, birinci opsiyon olabilecegi bir takim aramiyor kendine. Oysa ki onunde onun yedegi olan Kartal'in gecen sene ki gelisimi var.
Bence bizim yerli oyuncu planlamamiz dogru yonde. Potansiyeli olan maliyeti dusuk genc oyuncular butce dogrultusunda ideal. Hedefleride gercekci koymak gerek, sonucta gecen iki sene yapilan mali ve idari yanlislar bu sene ki butceyi de etkiliyor. Bence playoff ta yarifinal ve Eurocup ta son 8 takim arasina kalmak esas hedefler olmali. Bunun daha otesi olur mu tabiki mumkun ama hedefleri dogru koymaz isek gecen donemlerdeki yanlislara dusulmus olur.