• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2016/2017 Transfer Dönemi ve Kadro Yapılanması

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:30
" Obradovic'in geçen sene Antic'e uzun süreli aşırı yüksek kontratını ve Kalinic'e verilen 1m euro bonservisini de konuşsun onu övüp, Ataman'ı burada oyuncu konusunda eleştirenler "

Bu ifade gayet anlaşılır sanıyorum.Durup dururken bana ne anticte. Kalinicten. Kendimce yorumladim bende.Ne var bunda , büyük bir suç işlemişim gibi davranılıyor.

Mesajlarımda kimseye hakaret etmiyorum. Çoğu zaman varsa bir argüman önce söylüyorum.Hayat gorusum de elestireldir.

Fener forumunda da olsam Ergin Ataman birisi Ergin Ataman'in sistemi yok kaos basketbolu oynatıyor dese ona da gider o sistemin içindeki düzeni inisiyatif verme olayını ve bunun sınırlarını anlatırdım.

Çünkü ben katıldığım fikirleri alintilayip aynen demek yerine farklı düşündüğüm konulara cevap vermeyi tercih ediyorum bunu seviyorum.Benim gibi kadroyu begenmeyenler de eleştirenler de var forumda neredeyse hiçbir zaman onları alintilayip katılıyorum diyip o konuyu konuşmadım.Farkli düşündüğüm kişilerden alinti yapıp fikrimi söylemeyi seviyorum.Bu da benim kendi tarzım.

Galatasaray'la ilgili hiçbirşeyi beğenmemeniz Fenerbahçe hayranlığınızı her fırsatta göstermeniz . Ergin hocanın attığı taraftaları ateşlemek için attığı Twitti bile eleştirmeniz . Yapılan transferlerden bir tanesini bile beğenmemeniz . İnsanlar olumlu şeyler yazınca onları direk eleştirmeniz . Eski basketbolcuları çok iyi biliyor gibi konuşmanız (22 yaşınızda olmanıza rağmen ) . Bu foruma 2-3 aydır yazdıklarınız insanlar tarafından tepki görmesine rağmen ısrarla yazıp ortalığı karıştırmanız .normal bir taraftar madem beğenilmiyor yazmam der geçer . Ama sizin gibi biri ortalığı karıştırmak için hedefime ulaşıyorum aynen devam der daha çok yazmaya başlar şuan ki yaptığınız gibi .

Galatasaray'la ilgili hiçbirşeyi beğenmemeniz Fenerbahçe hayranlığınızı her fırsatta göstermeniz . Ergin hocanın attığı taraftaları ateşlemek için attığı Twitti bile eleştirmeniz . Yapılan transferlerden bir tanesini bile beğenmemeniz . İnsanlar olumlu şeyler yazınca onları direk eleştirmeniz . Eski basketbolcuları çok iyi biliyor gibi konuşmanız (22 yaşınızda olmanıza rağmen ) . Bu foruma 2-3 aydır yazdıklarınız insanlar tarafından tepki görmesine rağmen ısrarla yazıp ortalığı karıştırmanız .normal bir taraftar madem beğenilmiyor yazmam der geçer . Ama sizin gibi biri ortalığı karıştırmak için hedefime ulaşıyorum aynen devam der daha çok yazmaya başlar şuan ki yaptığınız gibi .

Fener hayrani değilim Obradovici çok beğeniyorum.Yanlis bilgiler vermeyin lütfen.

Eski zamanlari bilmek için yas olarak büyük olmak gerekmiyor.İlber ortaylı Osmanlı dönemini yaşadı da mı anlatıyor.

Tarzım elestireldir Galatasarayi tuttuğum için de doğal bu takımı eleştiriyorum.Baska takımlarin yaptığı beni alakadar etmiyor.Bu yil hiçbir takımı ovmedim.Sadece Ovradovicle alakalı bir iki yoruma cevap versin. Başka takimlari ovdugum mesajları gosterin lütfen.Yanlis sözlerle yanlış şeylerle itham etmeyin beni.

Ben funda isimli arkadasın kötü niyetli oldugunu düşünmüyorum. Forumda yeniyim belki bana söz hakkı düşmez , fazla kimseyi tanımadıgım için. Fakat forumu trollemek isteyen birisi bu kadar yazmaz burada yav, yani hep bir mantık çercevesinde ve açıklayıcı yazıyor.Bakış açısı olumsuz olabilir ama burayı trollemek isteyen biri de bu kadar emek harcamaz diye düşünüyorum, kısa sürede kendini belli eder.. Herkesin bakış açısı da aynı olmayabilir bazı kişiler daha fanatik olur bazı kişiler daha soft olur.. MEsela benim bir fenerli arkdasım vardı, adamda sıfır fanatizm yani adama laf sokmak bile keyif vermiyordu :D

Neyse sonuc olarak yanılıyor olabilirim ama nacizane kendi fikrimi yazmak istedim..

Fener hayrani değilim Obradovici çok beğeniyorum.Yanlis bilgiler vermeyin lütfen.

Eski zamanlari bilmek için yas olarak büyük olmak gerekmiyor.İlber ortaylı Osmanlı dönemini yaşadı da mı anlatıyor.

Tarzım elestireldir Galatasarayi tuttuğum için de doğal bu takımı eleştiriyorum.Baska takımlarin yaptığı beni alakadar etmiyor.Bu yil hiçbir takımı ovmedim.Sadece Ovradovicle alakalı bir iki yoruma cevap versin. Başka takimlari ovdugum mesajları gosterin lütfen.Yanlis sözlerle yanlış şeylerle itham etmeyin beni.

Burada herkez biliyor Fenerbahçe hakkında yazdıklarınızı mesajlar silindi biliyorsunuz ki göster diyorsunuz o yüzden . Zaten göstermeme gerek yok herkezin görüyor göreceğini . Eski zamanlardaki basketbolcuları YouTubedan izleyerek bilgi ediniyorsundur kesin .. İki yorum yaptınız diye eleştiren yok bütün yorumlarınızı eleştiren var . Galatasaraylıdan çok Fenerbahçeliye benziyorsunuz . Yoksa geçen sene eurocup almış bir klübü ve hocasını bu kadar anlamsız bir şekilde eleştirmezdiniz . Kimse sizden hep olumlu yazın demiyor zaten düşüncenizi yazacaksınız ama bu kadar her fırsatta eleştirerek değil ... Ara sırada olumlu yazında Fenerbahçeli olduğunuz anlaşılmasın benden size tavsiye ...

Forumun en sıkı takipçilerinden biriyim ve 3-5 mesajı olan arkadaşların bile çoğunu isim isim takip ediyorum. Ayrıca, Funda kardeşle en çok ikili tartışma yaşamış kişilerden biriyim (Bana hiç saygısızlık yapmadı bu arkadaşımız bu arada, en sonda susmasını bildi). Öncelikle Funda, 2-3 sene önce forumda dönen Mithat Bey, Spanolulis muhabbetini bilecek kadar forumdaki eski konulara hakim birisi. Fenerli birisi gelip, bunları bu kadar uzun süredir takip etmez. Hani, Funda troll olsa bile (bence değil) , Fenerli değil, içimizden biri.

Diğer nokta, beğenirsiniz beğenmezsiniz her mesajında düşündüğü şeylere maddi argümanlar koyuyor.

Son olarak, bu kardeşimiz iki kere ceza aldı ve bu cezalar sürekli önüne getiriliyor.O zaman haketmişti ama şimdi belirli çizgileri aşmıyor ve ceza almıyor. Provoke oluyorsanız biraz olanların sorunu, kusura bakmayın.

Hocamız karakterli oyuncularla çalışmayı seviyor bu bir gerçek . Kadroya baktığımız zaman çok yönlü bir kadro olduk bence her takımla kafa kafaya oynayabileceğimize bundan dolayı eminim . Her takıma göre hocamız doğru oyuncuları oynatabileceği bir kadro kurdu bence ...

Amacımız önce durdurmak olursa misal , Dentmon , Göksenin , Micov , Deon , Tyus 5 i gayet iyi savunma yapar tereddütüm yok . Post oynıcak 2.10 luk pivot diyelim koy Kristici savunsun . Russ boby dixon u falan çok rahat savunucak görüceksiniz , sayı attırmaz falan demiyorum tabiki . Ve bence Sinan'ın süreleri azalacağı için savunmada tam randıman alabilicez ve görüceksiniz savunmada 1 2 tık üstüne koyucak bu sene . O yüzden savunma yönünden sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum .

Hücum yönünden bakarsak herkesin bir nebze içinin rahat olduğu taraf hücum tarafı gibi gözüküyor . Çok seçeneğimiz var gerçekten ve hocanın rahat olacağı ve maç maç oyuncu tercihlerinin çok önemli olacağı kısım burası . Dentmon ve Russ ikisininde kötü olacağı gün olacağını sanmıyorum Guard bölgesinde . 2 3 numarada Micov shilb diebler skor yapabilecek oyuncularımız tabikide Sinanı atlamayalım . Göksenin boş kaldığında şutları soksun yeter .

Skor bulamıyoruz koy Shilbi 2 numaraya post oynasın , Daye mi atamıyor micovu 4 e çek 3 e shilbi diebler ı koy .Tyus çok mu kötü 5 e Deon u çek . Hoca bence çok alternatifli bir kadro oluşturdu sadece bunu anlatmaya çalışıyorum .

Bize düşen Ergin Ataman'a güvenmek . Bizi bırakıp gitmedi gerçek Galatasaray lı ve adam gerçekten burda efsane olmak istiyor . Dar bütçelerle bence çok çok başarılı oldu .

Bu sene zor olacak yine bizden yüksek bütçeli takımlarla karşılaşacağız '' Geçen sene olduğu gibi '' ama inanıyorum ki salonu hınca hınç doldurursak Eurolig de içerde 15 te 13 bile yaparız inanıyorum illaki deplasmanda da galibiyet alıp son 8 e kalırız ve sonrası Allah kerim ne olacağı belli olmaz .

Takımımıza , hocamıza güveniyorum . Bizde taraftar olarak üstümüze düşeni yaparsak beklentilerin üstüne çıkmamamız için hiç bir sebep yok , kenetlenelim .

Bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı artık. İnsanları salak yerine koymaktan vazgeçin. Her yorumunda takımını eleştiren taraftar mı olur? Hiç mi Galatasaraylı görmedik? Yok efendim Tyus berbat transfer, Diebler desen hiçbir özelliği yok, bu işe yaramaz, diğeri ondan beter. İş şikecilere gelince methiye üstüne methiye. Obradovic şöyle efsane, Vesely böyle müthiş.. Yeter artık. Yöneticiler de daha fazla seyirci kalmasın. Bu kadar insanın tepkisi bir şey ifade etmiyor mu? Özgürlük de bir yere kadar.

Forumun en sıkı takipçilerinden biriyim ve 3-5 mesajı olan arkadaşların bile çoğunu isim isim takip ediyorum. Ayrıca, Funda kardeşle en çok ikili tartışma yaşamış kişilerden biriyim (Bana hiç saygısızlık yapmadı bu arkadaşımız bu arada, en sonda susmasını bildi). Öncelikle Funda, 2-3 sene önce forumda dönen Mithat Bey, Spanolulis muhabbetini bilecek kadar forumdaki eski konulara hakim birisi. Fenerli birisi gelip, bunları bu kadar uzun süredir takip etmez. Hani, Funda troll olsa bile (bence değil) , Fenerli değil, içimizden biri.

Diğer nokta, beğenirsiniz beğenmezsiniz her mesajında düşündüğü şeylere maddi argümanlar koyuyor.

Son olarak, bu kardeşimiz iki kere ceza aldı ve bu cezalar sürekli önüne getiriliyor.O zaman haketmişti ama şimdi belirli çizgileri aşmıyor ve ceza almıyor. Provoke oluyorsanız biraz olanların sorunu, kusura bakmayın.

2-3 sene önceki muhabbetlere hakim biri diyorsun ama foruma katılım tarihi 2016 haziran ? Bunun açıklaması nasıl olur sence adaş

Bu iş iyice kabak tadı vermeye başladı artık. İnsanları salak yerine koymaktan vazgeçin. Her yorumunda takımını eleştiren taraftar mı olur? Hiç mi Galatasaraylı görmedik? Yok efendim Tyus berbat transfer, Diebler desen hiçbir özelliği yok, bu işe yaramaz, diğeri ondan beter. İş şikecilere gelince methiye üstüne methiye. Obradovic şöyle efsane, Vesely böyle müthiş.. Yeter artık. Yöneticiler de daha fazla seyirci kalmasın. Bu kadar insanın tepkisi bir şey ifade etmiyor mu? Özgürlük de bir yere kadar.

Tyus berbat transfer demedim hatta sen olsan nasıl takın kurarsin dediklerinde Tyusu da yazdım.Tyusu eleştirmenin ama Lasme sonrası Tyus gelmesi aşağıya düşmek oldu dedim.Lasme olayı bizim insiyatifimizdd bir olay olmadığı için bir eleştiride bulunmasın.

Benim söylemediğim şeyleri söylemiştm gibi yapmaktan vazgeçin artık.

Diebler'in sut hariç başka özelliği yok dedim söylediğimin arkasındayim.D aye transferini beğendim Schilbi eleştirdim.

Beni yalan yanlış hatrladıklarınızla değil gerçeklerle eleştirin.Soylemediklerimi söylemiş gibi göstermeyin

İlber Ortaylı tarihçi. Tarihi öğrenmemizi sağlayan çok sayıda belge var, Ortaylı işi gereği tüm zamanını bunları okumaya ayırıp derinlemesine bilgi sahibi olmuş bir akademisyen. Ve muhtemelen 22 yaşında anlatmıyordu.

Gelelim eski zaman basketbol bilgisine. İlber Ortaylı teşbihi yapabilmek için baya bir araştırmanız olması gerekiyor. Rio başlığında da belirtmiştim. Eski yıllardaki oyuncularla ilgili İlber Ortaylı tarzı yorum yapabilmek için o dönemlerde yazılmış yazıları okumanız (ABD kaynaklı), yine o dönemdeki oyunların görüntülerini izlemeniz gerekiyor. Buna zaman ayırmak önemli. Hatta 53 yaşında, o dönemin canlı şahidi olan bir forum üyesine bu konuda cevap yetiştiren 22 yaşında bir forum üyesi olmak için işi gücü bırakıp Youtube videolarını izlemek gerek. Dahası o videolar varsa tabi. Bilmiyorum 1995-2002 arası NBA ve USA basketbol takımı ile ilgili kaç tane maçın tamamının görüntüsü vardır.

Yani basketbol tarihi ile ilgili İlber Ortaylı gibi üstten (olumsuz anlamda kullanmadım) yorum yapmak için ya yaşınızın büyük olması ya da bu konuya odaklanıp bir akademisyenin yaptığı araştırmalar gibi kaynaklardan faydalanmak gerek. Belki ikinci gruba giriyorsunuz bilmiyorum ama ikinci grupta olduğunuzu gösteren bir tavrınızı göremedik en azından.

2-3 sene önceki muhabbetlere hakim biri diyorsun ama foruma katılım tarihi 2016 haziran ? Bunun açıklaması nasıl olur sence adaş

Beni ilgilendirmez dostum bunun açıklaması. Varsa, bir trollük , günahı kendi boynuna. Ben ne yazıyor, ceza alacak bir laf etmiş mi ona bakarım. Son dönemde de bakıyorum mesajlarında hakaret , aşağılayıcı bir tutum yok. Olduğu zaman lütfen sizde, burada ona saldırmak yerine moderatörlere , konuyu değerlendirmeleri için mesaj yazın.

İlber Ortaylı tarihçi. Tarihi öğrenmemizi sağlayan çok sayıda belge var, Ortaylı işi gereği tüm zamanını bunları okumaya ayırıp derinlemesine bilgi sahibi olmuş bir akademisyen. Ve muhtemelen 22 yaşında anlatmıyordu.

Gelelim eski zaman basketbol bilgisine. İlber Ortaylı teşbihi yapabilmek için baya bir araştırmanız olması gerekiyor. Rio başlığında da belirtmiştim. Eski yıllardaki oyuncularla ilgili İlber Ortaylı tarzı yorum yapabilmek için o dönemlerde yazılmış yazıları okumanız (ABD kaynaklı), yine o dönemdeki oyunların görüntülerini izlemeniz gerekiyor. Buna zaman ayırmak önemli. Hatta 53 yaşında, o dönemin canlı şahidi olan bir forum üyesine bu konuda cevap yetiştiren 22 yaşında bir forum üyesi olmak için işi gücü bırakıp Youtube videolarını izlemek gerek. Dahası o videolar varsa tabi. Bilmiyorum 1995-2002 arası NBA ve USA basketbol takımı ile ilgili kaç tane maçın tamamının görüntüsü vardır.

Yani basketbol tarihi ile ilgili İlber Ortaylı gibi üstten (olumsuz anlamda kullanmadım) yorum yapmak için ya yaşınızın büyük olması ya da bu konuya odaklanıp bir akademisyenin yaptığı araştırmalar gibi kaynaklardan faydalanmak gerek. Belki ikinci gruba giriyorsunuz bilmiyorum ama ikinci grupta olduğunuzu gösteren bir tavrınızı göremedik en azından.

Robert Horry'nin kaç şampiyonluk yaşadığını bilmek için Wikipedia bile yeterli. Eski nba efsaneleriyle ilgili bile pek çok detay biliyorum.Cunku okumayı seviyorum bu forumu da senelerdir okurum .Tarihe de özel bir ılgım var .Westeros tarihini bile araştırıp okuyorum.Arastirip takıp edince cok detayli bilgileri bile edinebilirsiniz.

Sonuçta bu spor , toplumsal olayları yorumlasak o dönemde yaşamak önemli bjr artı olurdu sosyolojik etkisi vs bilmek için a basketbolda istatistik var dönemle ilgili yazılar var.Videolar var, forumlar var.Ben nba forumlari da okuyorum.Okuyunca öğrenmek zor değil söylediğim şeyleri.

Tyus berbat transfer demedim hatta sen olsan nasıl takın kurarsin dediklerinde Tyusu da yazdım.Tyusu eleştirmenin ama Lasme sonrası Tyus gelmesi aşağıya düşmek oldu dedim.Lasme olayı bizim insiyatifimizdd bir olay olmadığı için bir eleştiride bulunmasın.

Benim söylemediğim şeyleri söylemiştm gibi yapmaktan vazgeçin artık.

Diebler'in sut hariç başka özelliği yok dedim söylediğimin arkasındayim.D aye transferini beğendim Schilbi eleştirdim.

Beni yalan yanlış hatrladıklarınızla değil gerçeklerle eleştirin.Soylemediklerimi söylemiş gibi göstermeyin

Silinmiş olsalarda epey iletinizi okudum. Birçok kişi gibi benim gözümde de Galatasaraylı değil ülkerli bir troll imajı oluşturdunuz. Bunun suçunu kendinizde arayın bence.

Konu Spanoulis olunca aklıma bir şey geldi. 2014-2015 sezonunda Spanoulis transferinin gerçekleşmeyeceği, söylentiden öte bir şey olmadığının üzerine bir şeyler yazmıştım işi ileriye götürüp beni FB'li olmakla itham edenler bile vardı.

İsteyen istediğini Emir bey gibi yüceltebilir ya da Funda Hanım gibi eleştirebilir. Bunun sınırı yok. Bir taraf "gözünün üstünde kaş var, bu takım nba'i bile alabilir" diye övebilirken "gözünün üstündeki kaşlardan 1 kıl eksilmiş, bu takım küme düşer" bile diyebilir. Herkesin bir görüşü var. "Sezon oynansın ondan sonra eleştiririz/överiz" bana pek doğru bir bakış açısı gibi gelmiyor sezon bittikten sonra değerlendirme yapmak yönetimlerin işidir, taraftar çok ilgili olduğunu düşünüyorsa sezon başında kadroyla ilgili gereklil tahlilleri yapabilir. Görüşünün çıkıp çıkmaması ancak sezon ilerleken belli olur. Bu da söylenen "hoca oyuncu seçimlerinde yeri geliyor doğruyu yeri geliyor yanlışı buluyor" cümlesiyle aynı kapıya çıkıyor. Gereğinden fazla övgünün de, eleştirinin de olumlu ya da olumsuz bir etkisinin olacağını düşünmüyorum. Bir çok insan üye ve herkes görmek istediği yazıları görmüyor forumda. Bu da yüzlerce farklı görüş olmasının doğasında olan bir durum sanıyorum.

Hiçbir şey yapamaz dediğimiz oyuncunun takımın yıldızı olduğunu da, çok büyük iş yaptık bu transferi yaparak dediğimiz oyuncunun istenileni veremediğini de gördük. Objektif bir sporun konuşulurken bu kadar aykırı görüş olmasının normal olduğunu düşünüyorum.

Yazının başında söylediğim gibi isteyen tamamen pozitif, isteyen tamamen negatif bakabilir. Çünkü herkes yıllardır bu sporu izliyor nötr kalmak imkansız bir durum.

Benim söylediğim de, sizin söylediğiniz de, Ergin Ataman'ın söylediği de öznel yargılardır. Düşünceye, eleştiriye açıktır. Bunu kişinin karakteri üzerinden tartışma konusu yapmak, sayfalarca tartışıp, hiçbir şeyi çözemeden, bir sonraki tartışmaya kadar beklmekten başka bir şey getirmez.

Tartıştığımız şey Türkiye'nin başkenti Ankara'dır cümlesi değil, Türkiye'nin başkenti neresi olmalıdır gibi bir kapıya çıkıyor. Yüzlerce fikir, yüzlerce düşünce olacak. Olumsuz da olsa, olumlu da olsa kimsenin düşüncesine set çekilmesinin doğru olduğunu düşünmüyorum.

15 milyon dolarla son 32'de kaldık, 6 milyon dolarla şampiyon olduk. Bu sporun dengesi hiçbir zaman olmadı zaten olsaydı sürekli aynı takımların organizasyonun tepesinde boy gösterdiği, hiç sürprizlerin olmadığı bir durum olurdu.

Ben de forumumun siki takipcilerinden biriyim ben de FBli oldugunu dusunmuyorum yapılan seyın niyet olarak trollük olarak tanımlanıp tanımlanmayacağından emin değilim ama asil sorun bu da degil ilgili profile cok yakin ozellikte baska profillerin varligini cok net hatirliyorum.Zaten yillar onceki forumda donen tartismalara asina basketbolla da bu kadar ilgili birinin uc ay once uye olmasi baskli basina ilginc.ABD milli takimi ile ilgili ornek de ilginc

Ben her zaman maddi arguman falan koyduğunu dusunmuyorum ya da başka bir ifade ile maddi arguman olmayan argumanlara maddi arguman muammelesi yaptigini dusunuyorum.Nacizane aldigi cezalardan sonra tabrında anlamli bir degisiklik oldugunu da dusunmuyorum.Cezalari tartisma ortaminda sıkca bulunduğu gerekcesı ıle aldı gerekce sabıt e aynı durum drvam edıyor

Ayrıca bu kadar fazla sayıda insanın hemfikir olduğu bir konunun provoke olmakla açıklanabileceğini düşünmuyorum.

Son olarak hersey kaba rasyonalıte de degıl birçok insanın sağ duyusu ortada bir gariplik olduğunu seziyorsa bunun bile başlı basına en azından dikkkate alınması gereken bir değeri yok mu ?

Ortalığı yatıştırmak adına... Yarın takım toplanıyor. Sadece Deon 23'ünde gelecek ve Dentmon'ın da önümüzdeki zamanlarda takıma katılması bekleniyor. 12-13 tane hazırlık maçı yapacağız. 15-17 Eylül tarihlerinde Kazan-Sassari ve Alba Berlin'in olduğu dörtlü bir turnuvaya katılacağız (Twitter'dan gördüm). Artık kadro tamamlandı. Bundan sonra yapacağımız takımımızı iyi takip edip onları desteklemek olmalı. Son 2-3 sayfanın neredeyse tamamı ikili tartışmalarla dolu. Artık buna bir son verelim.

Ben de forumumun siki takipcilerinden biriyim ben de FBli oldugunu dusunmuyorum yapılan seyın niyet olarak trollük olarak tanımlanıp tanımlanmayacağından emin değilim ama asil sorun bu da degil ilgili profile cok yakin ozellikte baska profillerin varligini cok net hatirliyorum.Zaten yillar onceki forumda donen tartismalara asina basketbolla da bu kadar ilgili birinin uc ay once uye olmasi baskli basina ilginc.ABD milli takimi ile ilgili ornek de ilginc

Ben her zaman maddi arguman falan koyduğunu dusunmuyorum ya da başka bir ifade ile maddi arguman olmayan argumanlara maddi arguman muammelesi yaptigini dusunuyorum.Nacizane aldigi cezalardan sonra tabrında anlamli bir degisiklik oldugunu da dusunmuyorum.Cezalari tartisma ortaminda sıkca bulunduğu gerekcesı ıle aldı gerekce sabıt e aynı durum drvam edıyor

Ayrıca bu kadar fazla sayıda insanın hemfikir olduğu bir konunun provoke olmakla açıklanabileceğini düşünmuyorum.

Ayrıca hersey kaba rasyonalıte de degıl birçok insanın sağ duyusu ortada bir gariplik olduğunu seziyorsa bunun bile başlı basına en azından dikkkate alınması gereken bir değeri yok mu ?

Hocam bir şeyin analizini yapma konusunda seninle tartışmaya girmem. Sonuçta bu işi sen profesyonel olarak yapıyorsun. Sen şüpheli bir durum gördüysen, mutlaka bir şeyler sezmişsindir ama birazda ben kendi perspektifimden bakıyorum. Bende kendi nosyonum doğrultusunda değerlendirdiğim zaman, son 4-5 sayfadır gündeme gelen konular ispatı olmayan şeyler ve bir noktadan sonrası sezgisel çıkarımlar. Haklı da olunsa , çoğunluğun sezgisel çıkarımları ile insanlar ceza almaya, yargılanmaya başladığı anda , belki olay özelinde çözüm getirse bile, bir daha ki sefere aynı uygulamaya kalan kişi mağdur olabilir.

Eğer gerçekten, söylendiği gibi koça, oyunculara, yada forumdaki kişiler aşağılanmaya , hakarete maruz kalıyorsa , modlara şikayet soruna cevap verecektir. Ancak, takımın hiç bir şeyini beğenmemek vs. gibi argümanlar yüzünden bu arkadaş, bir çok kişinin saldırısına uğruyorsa, ortaya çıkmış durum pek doğru bir durum değil demektir. Sonuçta, Obradoviç'i beğenebilir ve bizim kulüpte yapılan hiçbir şeyi beğenmeyebilir, kendi tercihidir ve rahatsız olunuyorsa bu halde de çözüm dikkate almamaktır.

Demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir. Yoksa, diğer noktalarda, bir tartışmaya girmiyorum ben. Haklı olabilirsiniz.Ancak, yaşanan durumda beni rahatsız ediyor.

Trollerin alameti farikası hakaret etmeden, kurallar dahilinde mesaj yazabilmeleridir zaten. ;) Mithat Duran konusu ise yakın zaman önce forumda tekrar konuşulmuştu. Silinen konuda da baya bir lafı edilmişti olanların...

Kendi adıma artık bu şekilde aptal yerine konmaya dayanamıyorum. 22 yaşında olduğunu iddia eden bir kişi 2008 senesinde basketbolu bırakan Robert Horry hakkında baya bilgi sahibi olarak konuşuyor, bir yandan başlık ile alakasız bir şekilde rakip takımın koçu ve transfer hareketleri hakkında güzellemeler yapıyor ve forum yönetimi bunu hala seyrediyor.

Daha önce başka bir başlık altında şu anda 2016 senesinde 22 yaşında olduğunu iddia eden bu kişi, Emrah Bakın bey ile gereksiz bir polemiğe girdiğinde 2004 usa milli takımından gayet detaylı bir şekilde bahsetmiş ve yaşı söz konusu olunca ne var cnm youtube dan seyrettim diye gene aklımızla dalga geçmişti. Hadi o başlıkta bu farkedilmedi ama artık bu başlık altında herşey ortadayken lütfen forumun gerçekten GALATASARAY taraftarı olan üyelerine aptal muamelesi yapılmasın.

Uzun süredir üyesi olduğum bu forum da sistematik olarak provokasyon yapan ve polemik yaratıp insanların enerjisini düşüren bu şahıs ile alakalı bir sorgulama yada en azından uyarı yapılmaması beni ve birçok insanı forumdan soğuma noktasına getirdi.

Bu kişinin amacının ve art niyetinin forum yöneticisi kardeşlerim tarafından anlaşılmamış olmasını şahsen yadırgıyorum.

Demokrasi ve fikir özgürlüğü, içinde bulunduğun toplumda diğer bir bireyin özgürlüğünü engellediğin anda biter. Burda ki durum da kimseyi engellemek yada bir fikri dikte ettirmek değil, bir kişinin, amacı GALATASARAY ı konuşmak ve daha iyiye götürmek olan bir taraftar forumunda, fikir özgürlüğü kisvesi altında durmadan provokasyon yapıp diğer üyelerin bir nevi forumla alakalı haber alma özgürlüğüne müdahele etmesidir. Transfer başlığı altında 3 pragraf obradoviç güzellemesi yapmanın başka açıklaması olamaz.

Bu başlık altında bu yazıyı yazdığım için tüm forum üyelerin den özür diliyorum. Lakin takribi olarak 3 aydır kangren haline gelmiş bu soruna forum yöneticisi kardeşlerimin bir çözüm bulması gerektiğine inanıyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dün Funda Hanım'ı" tribünlerden veya yaşadığı çevreden tanıyan birisi var mı?" diye bir mesaj attım, anında silindi. Anlam veremedim ama forum yönetiminin çok da adil davranmadığı konusunda sizinle hem fikirim. Daha ötesinde bir takım fikirlere de kapılmadım değil ama bunun şimdilik yeri ve zamanı değil.

Geri