Şimdiden tebrik ederim. Hiçbir şey ailenden daha değerli değil ve olmayacak.Kombinemi aldım. Ama sezonun en önemli euroleague maçında düğünüm var diye maça gelemiyorum. 365 te 1 ihtimal 28 ekim. Yuh arkadaş ya![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Şimdiden tebrik ederim. Hiçbir şey ailenden daha değerli değil ve olmayacak.Kombinemi aldım. Ama sezonun en önemli euroleague maçında düğünüm var diye maça gelemiyorum. 365 te 1 ihtimal 28 ekim. Yuh arkadaş ya![]()
Kadromuz eurolig için çok olgun değil . Tyus ve micov la bitmez. Russ ve dentmont bencil oyuncular. avrupada ne yaparlar mechul. 3 lük yüzdemiz asla düşük olmamalı
Yahu yazmayayım diyorum ama cidden bazan dayanılmaz oluyor. Ne demek "baskete uygun olmamak"???
Schilbb kaç yıl üst düzey basketbol oynamış, ha dersiniz: "ben sevmiyorum vs." anlarım ama başarısız futbol sezonu sonrası takip etmeye başladığınız basketbol için nasıl böyle keskin yorum yapıyorsunuz anlamakta zorlanıyorum. ( ki pg sg mg vs diyerek ben anlamam aslında demişsiniz)
Geçen sene Türkiye'ye gelmiş en önemli kupanın kazanılmasında başrol oynamış bir sporcumuza bence basketbola uygun değil demek UKALALIKtır. Maruz görün.
Ben cidden başarı odaklı anlayıştan ve rezil futbol kültüründen çok sıkıldım. Futbol odaklı bakıp, basketboldan anlamayıp sadece yorumlar üzerinden kendi fikriymişçesine sert eleştiri yapılmasını doğru bulmuyorum.
Basketbolu öğrenmeye çalışan kitleyi tenzih ederek söylüyorum tüm bunları...
Daçka kağıt üzerinde ilk 8'e girecek bir takım.Nba'den 1 zenci geldi James Anderson,ligin normal sezon Mvp'si geldi,çok iyi bir koç geldi,çıkışta bir guard aldılar.Tamam adamlar parayla katılıyorlar,seyirci destekleri az vesaire vesaire de o kadar da çöp muamelesi yapmaya gerek yok.Darüşşafaka kağıt üzerinde iyi kadro kurdu.Aynı kadroyu biz kursak neler neler deriz yerlilerimiz yabancılarımız tam herkesi ezmeye geliyoruz derdik.
Geçen sene Fenerbahçe 10162 seyirci ortalamasıyla oynamış, Efes 4632, Daçka 4434. Salonlarının kapasitesine de bakarsak Daçkanın ortalaması gayet iyi sayılır.
Diğer taraftan da Maccabi 11060, Zalgiris 11000 seyirciyle oynamış. Seyirci önemli tabiki ama hem herşey değil, hemde Daçka o kadar da kimsesiz değil.
Darüşşafaka ve Efes'in bizim üzerimizde bitirmesini olası görmüyorum, kağıt üstünde de olağanüstü kadrolar kurmadılar bizim seviyemizde diyebiliriz. Dolayısıyla Dacka'nın oranı ve Maccabi ile aynı kefeye konulması komik. Dacka 8.sırayı zorlayacak ortalama takım durumunda şuan öyle şeylerden bahsediliyor ki ilk 3'e 5'e yazanlar var yapmayın arkadaşlar.