Olmuyor sanırım hocam ayrı ayrı tc soruyor alırken , bu arada satılan kombine sayısı hakkında bilgisi olan var mı 4000 leri bulduk mu acaba ?Beyler bir öğrenci iki kombine alabilir mi 350 TL fiyatla?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Olmuyor sanırım hocam ayrı ayrı tc soruyor alırken , bu arada satılan kombine sayısı hakkında bilgisi olan var mı 4000 leri bulduk mu acaba ?Beyler bir öğrenci iki kombine alabilir mi 350 TL fiyatla?
Arkadaşlar bir arkadaşım aöf de okuyor. Kombine öğrenci oluyor mu?
Biletix'te kurye teslimatı seçtiğimiz zaman direk kartı mı gönderiyorlar bilen var mı acaba ? yani kartlar basılı hazır mı ? mesela yarına bile kurye teslimatı seçeneği var, seçsem kartı alır mıyım? iş zamanı stada gitmek zor oluyor o yüzden kurye teslimatı istiyorum ama bilemediğim için emin olamadım. aydınlatabilecek varsa iyi olur.
Kombine kart alamıyor muyuz yani şu anda? Yarın gidip kombinemi almayı düşünüyordum.
beyler eşim aöf ye kayıt oldu hafta sonu pasosunu da çıkardık kombineyi eşim alsa maça girebilirmiyim sizce