2016-2017 Sezonu Basketbol Kombine ve Maç Biletleri

merhabalar kombine için ilk adımı attım , biletix deki işlem özeti kısmının çıktısını mı almam gerekiyor bu saatten sonraki işlemler ne bilen birisi açıklarsa sevinirim ilk kez alıyorum internet üstünden :/

Ben aöf den almıştım ilk çıktığında pazarteside olunca250 ye gelmişti.
Ben bu kombineyi nasıl alacağım kredi kartı abimin abim istanbulda değil?

Galatasaray Basketbol Takımlarının 2016 - 2017 Sezonu Kombine kartını satın alan taraftarımız 5 Eylül 2016 pazartesi günü saat 09:00’dan itibaren Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Kombine ofisinden teslim alabilir.

Teslimat sırasında kombine sahibinin kimlik ve öğrenci olanlardan da öğrenciliği kanıtlayan belge ibrazı zorunludur.

Kombine Biletix’ten alındı ise satış referans numarası da ayrıca bildirmeniz gerekmektedir.

Kombine ofis çalışma saatleri: Hafta içi 09:00 – 17:00 Arası

Kombine Ofisi Telefon : 0 212 305 1936 Mail: basketkombine@galatasaray.org

önceki yılların kombine satış rakamlarını bilen var mı? 7000 ne kadar gerçekçi veya 4000 kombine satmak ne derece başarı sayılabilir?

Biletix'te kurye teslimatı seçtiğimiz zaman direk kartı mı gönderiyorlar bilen var mı acaba ? yani kartlar basılı hazır mı ? mesela yarına bile kurye teslimatı seçeneği var, seçsem kartı alır mıyım? iş zamanı stada gitmek zor oluyor o yüzden kurye teslimatı istiyorum ama bilemediğim için emin olamadım. aydınlatabilecek varsa iyi olur.

Biletix'te kurye teslimatı seçtiğimiz zaman direk kartı mı gönderiyorlar bilen var mı acaba ? yani kartlar basılı hazır mı ? mesela yarına bile kurye teslimatı seçeneği var, seçsem kartı alır mıyım? iş zamanı stada gitmek zor oluyor o yüzden kurye teslimatı istiyorum ama bilemediğim için emin olamadım. aydınlatabilecek varsa iyi olur.

Abi merhaba biletix'in kombine teslimat yetkisi yok diye biliyorum muhtemelen onlar kombine kartı alman için kağıt bileti gönderirler. Yine en doğru bilgiyi kulüp verir ancak ben böyle hatırlıyorum

kurye seçeneği var biletix'de onu net biliyorum biraz önce baktım. ama dediğim gibi direk kartı mı teslim ediyorlar ondan emin değilim. eğer kağıt bilet gönderiyorlarsa hiçbir anlamı yok onu zaten kendim de yazdırabilirim. En iyisi kulübü arayım ben. teşekkürler.

Kulube telefon açıp sordum. Furkan arkadaşımızın dediği gibi kart göndermiyorlar, kağıt bilet gönderiyorlarmış. Yani yine gidip kulüpten almak gerekiyor. O yüzden bir anlamı yok kurye teslimatının. Almayı düşünlerin aklında olsun.

Kulüp, bu yıl hiçbir kargo şirketiyle anlaşmadığı için kombine kartı kargo yoluyla alamıyoruz maalesef. Biletix'ten kargo seçeneğini işaretlerseniz kombine kart değil sadece kağıt bilet geliyor. Ona da gerek yok.

Öğrenci arkadaşlar, e-devlet şifrelerini biliyorsa öğrenci belgesini e-devlet üzerinden alabilir. Alacak bir ortam yoksa, kombine ofisinde yardımcı oluyorlar bu konu için. Zaman kazanmanız açısından e-devletten çıkartmanız yeterli, bunun yanı sıra kimlik ve öğrenci kartınız da olmalı. AÖF öğrencileri için de aynısı geçerli.

Kombine kartı başkası sizin adınıza alacaksa, kart sahibinin belgeleri, kimlik fotokopisinin üstüne "şahsıma ait basketbol kombine kartını X TC numaralı, kişi" alabilir diye yazı yazıp imza atarsa, başkası da sizin yerinize teslim alabilir. Bunlar dışında Merak ettiğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.