kombinede fotoğraf yokmu pekigirersin sıkıntı olmaz
kombinede fotoğraf yokmu pekigirersin sıkıntı olmaz
kombinede fotoğraf yokmu peki
Öğrenci arkadaşlar, e-devlet şifrelerini biliyorsa öğrenci belgesini e-devlet üzerinden alabilir. Alacak bir ortam yoksa, kombine ofisinde yardımcı oluyorlar bu konu için. Zaman kazanmanız açısından e-devletten çıkartmanız yeterli, bunun yanı sıra kimlik ve öğrenci kartınız da olmalı. AÖF öğrencileri için de aynısı geçerli.
13-14 sezonunda bu işin bürokrasisi çok daha gevşekti. arkadaşımın benim yerime gidip herhangi bir imzalı belge olmadan öğrenci kombine kartımı aldığını biliyorum. öğrenci kartının yeterli olacağını düşünüyordum. öğrenci belgesi almak hali hazırda okulumda biraz zahmetli bir iş.
Şu ana dek 4870 kombine satılmış.
Şu ana dek 4870 kombine satılmış.
Keşke hazırlık maçlarının TV yayınını veya herhangi bir yayını sağlayıp, eli ayağı düzgün takımlarla (birkaçı Abdi İpekçide olsaydı) maç yapılsaydı eminim bu kombine sayısı çoktan ulaşırdı 7000'ne..Bu iş direk pazarlama işi, sizin ne vaat ettiğiniz çok önemlidir..Seyircilere bu ürünü tanıtmanız lazım ki tribüne gelsinler..Bu anlayışa gene 5 bin kombine iyi diye bakıyorum..
Herhalde yaz programı yapılmadan önce bizde terör saldırıları, darbe girişimi filan olduğundan dolayı, hiçbir takım gelmek istemedi. Gerçi Antalya'da filan turnuvalar oldu ya da Göl kupası oldu ama onlara da Unics, Alba Berlin filan katılmıştı. Takımımız yurtdışı programını önceden ayarladığından taraftarla buluşmak nasip olmadı. Keşke olsaydı senin dediğin gibi çok ta güzel olurdu. Maçların yayınını da yurtdışında maç yapmaya gittiğimiz takımların ülkeleri yayınlarsa yayınlıyor ama onların da kaliteleri tartışılır. Adam gibi maç seyredemedik. Fülkerin maçları bile çok daha iyi şartlarda yayınlandı. Hatta Antalya kupasında Beşiktaş ve Efes'in maçları bizim maçtan daha iyiydi.
Eyüp Yıldız'ın paylaşım yaptığı twitter hesabı:Kaynak nedir hocam?
Arkadaşlar öğrenci indirimi devam ediyor mu ediyorsa ne zamana kadar ve öğrenci indiriminden faydalanarak almam için ne yapmam lazım ve nasıl temin ederim,bilgilendirirseniz çok sevinirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Öğrenci indirimi devam ediyor, kombineler satıştan kalkana kadar da devam edecek gibi gözüküyor.
Kombine satışları da sezon başladıktan 2-3 hafta sonraya yani ekim sonuna kadar devam eder bence, henüz 7000 sayısına ulaşamadık.
Öğrenci indirimi sadece üst kattaki tribünlerde olduğu için 7000 sayısına ulaşmadan onlar tükenebilir, şu anda sadece 207-208-209 numaralı tribünlerde satış devam ediyor.
Öğrenci indirimiyle almak için biletixden öğrenci-350tl seçeneğini seçip bir sonraki sayfada kimlik bilgilerinizi girerek almanız gerekiyor.
Teslimat türk telekom arena bodrumundaki kombine ofisinde gerçekleşiyor, öğrenci kimliğinizle beraber gitmeniz yeterli 1dk içinde alıyorsunuz kartınızı. Hafta içi 9-17 saatleri arasında çalışıyorlardı yanılmıyorsam.
Sezonun ilk iki-üç maçında abdi ipekçi gişelerinden kombine teslimatı yapılabileceğine inanıyorum, kulüpten konuyla alakalı bir açıklama gelmiş değil.